Samsung Galaxy s5

CONTEST | Gempak DLSL 2011

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Seperti yang dijanjikan, inilah CONTEST yang saya canangkan dulu. Ia nya mudah di sertai dan hadiahnya err… terpulang lah untuk anda menilai sendiri samada gempak atau tidak :D Yang penting bagi saya – tercapailah hasrat diri ini hendak membuat contest atau giveaway ini. Scroll ke bawah untuk membaca lebih lanjut mengenai syarat, terma dan hadiah-hadiah bagi contest ini. Penyertaan adalah di BUKA SEKARANG.

Dulu Lain Sekarang Lain Giveaway

Syarat-Syarat:

  • Terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja dan bermastautin di Malaysia sahaja. Kalau duduk luar negeri, sori la dik, abang dan kakak…payah saya nak mengeposnya nanti :D
  • Since ada hadiah yang bernilai (dalam ratus ringgit), maka saya mintak KERJASAMA anda buat entri mengenai contest ini agar orang lain pon boleh join gak kalau mahu.
  • Entri boleh ditulis dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.
  • Entri mesti ada poster di atas tu (Nak saiz lebih besar (guna “Save As” KLIK DI SINI) dan satu link kembali ke blog ini.

BMW-X6

  • Di setiap entri, anda WAJIB ditulis JAWAPAN bagi soalan ini: Apakah saiz sebenar kereta di atas (yang hitam tu)? Jawapan hendaklah pada skala kereta. Contohnya: 1 : 10 atau 1: 30 atau 1: 1000.
  • Entri yang anda telah buat hendaklah dimaklumkan kepada saya dengan secepat mungkin dengan cara mengomen pada entri ini atau direct tweet saya pada Twitter atau e-mail kepada saya di ismailn@rock.com
  • Jawapan anda tidak boleh diubah. Saya akan buat screenshot dan simpan jawapan anda bagi rekod saya.
  • Jika anda ada lebih dari 1 blog, anda dibenarkan buat lebih dari satu penyertaan. Namun, usia setiap blog mestilah sekurang-kurangnya 1 bulan.
  • Jika ada sebarang keraguan atau pertikaian, pemilik blog ini (saya ler) punyai kata putus dalam membuat keputusan.
  • Keputusan saya adalah muktamad dan sebarang rayuan tidak akan dilayan. Sori ehhh…

Tarikh Tutup Penyertaan:

10hb Julai 2011. 12 tengah malam. Keputusan akan diumumkan di blog Dulu Lain Sekarang Lain dalam tempoh 1 minggu selepas tarikh tutup, insya-allah.

Pemilihan Pemenang

Pemenang akan dipilih dari ketepatan menjawab soalan di atas (skala kereta). Jika ada lebih dari 1 pemenang, maka cabutan bertuah akan saya buat sendiri dari rumah bagi memilih pemenang-pemenang.

Jika tiada siapa pun yang menjawab dengan betul, maka saya akan buat juga cabutan bertuah bagi menentukan pemenang-pemenang. Dah namanya GIVEAWAY, maka kena give away la hadiah tu :D

Hadiah-Hadiah:

FIRST PRIZE:

BMW-X6

Sebuah kereta mainan (Remote Control) BMW X6 (warna hitam). *Rupa sebenar dan kereta yang di give away mungkin berbeza sedikit atas sebab-sebab teknikal.

SECOND PRIZE:

Lamborgini-Murcielago

Sebuah kereta mainan (Die Cast metal) Lamborgini Murcielago (warna kuning). Rupa sebenar dan kereta yang di give away mungkin berbeza sedikit atas sebab-sebab teknikal.

THIRD PRIZE:

Hot Wheels

Hot Wheels “Winner Takes All” 3D Puzzle (15 x 12 cm). Gambar tidak disediakan kerana kotak Puzzle yang memantulkan cahaya menyukarkan untuk dapat gambar yang sesuai :D

OK, good luck buat semua yang berminat menyertai contest ini. May the best contestant win!  Buat masa, saya simpan dulu lah hadiah-hadiah dalam bilik kebal sebelum Roq jumpa… :wink:

- CONTEST | Gempak DLSL 2011

About the author: I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.

Thesis Theme for WordPress

Comments on this entry are closed.

Previous Post:

Next Post: