CONTEST | Gempak DLSL 2011

Seperti yang dijanjikan, inilah CONTEST yang saya canangkan dulu. Ia nya mudah di sertai dan hadiahnya err… terpulang lah untuk anda menilai sendiri samada gempak atau tidak icon biggrin CONTEST | Gempak DLSL 2011 Yang penting bagi saya – tercapailah hasrat diri ini hendak membuat contest atau giveaway ini. Scroll ke bawah untuk membaca lebih lanjut mengenai syarat, terma dan hadiah-hadiah bagi contest ini. Penyertaan adalah di BUKA SEKARANG.

DLSL Giveaway1 540x275 CONTEST | Gempak DLSL 2011

Syarat-Syarat:

  • Terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja dan bermastautin di Malaysia sahaja. Kalau duduk luar negeri, sori la dik, abang dan kakak…payah saya nak mengeposnya nanti icon biggrin CONTEST | Gempak DLSL 2011
  • Since ada hadiah yang bernilai (dalam ratus ringgit), maka saya mintak KERJASAMA anda buat entri mengenai contest ini agar orang lain pon boleh join gak kalau mahu.
  • Entri boleh ditulis dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.
  • Entri mesti ada poster di atas tu (Nak saiz lebih besar (guna “Save As” KLIK DI SINI) dan satu link kembali ke blog ini.

BMW X6 CONTEST | Gempak DLSL 2011

  • Di setiap entri, anda WAJIB ditulis JAWAPAN bagi soalan ini: Apakah saiz sebenar kereta di atas (yang hitam tu)? Jawapan hendaklah pada skala kereta. Contohnya: 1 : 10 atau 1: 30 atau 1: 1000.
  • Entri yang anda telah buat hendaklah dimaklumkan kepada saya dengan secepat mungkin dengan cara mengomen pada entri ini atau direct tweet saya pada Twitter atau e-mail kepada saya di ismailn@rock.com
  • Jawapan anda tidak boleh diubah. Saya akan buat screenshot dan simpan jawapan anda bagi rekod saya.
  • Jika anda ada lebih dari 1 blog, anda dibenarkan buat lebih dari satu penyertaan. Namun, usia setiap blog mestilah sekurang-kurangnya 1 bulan.
  • Jika ada sebarang keraguan atau pertikaian, pemilik blog ini (saya ler) punyai kata putus dalam membuat keputusan.
  • Keputusan saya adalah muktamad dan sebarang rayuan tidak akan dilayan. Sori ehhh…

Tarikh Tutup Penyertaan:

10hb Julai 2011. 12 tengah malam. Keputusan akan diumumkan di blog Dulu Lain Sekarang Lain dalam tempoh 1 minggu selepas tarikh tutup, insya-allah.

Pemilihan Pemenang

Pemenang akan dipilih dari ketepatan menjawab soalan di atas (skala kereta). Jika ada lebih dari 1 pemenang, maka cabutan bertuah akan saya buat sendiri dari rumah bagi memilih pemenang-pemenang.

Jika tiada siapa pun yang menjawab dengan betul, maka saya akan buat juga cabutan bertuah bagi menentukan pemenang-pemenang. Dah namanya GIVEAWAY, maka kena give away la hadiah tu icon biggrin CONTEST | Gempak DLSL 2011

Hadiah-Hadiah:

FIRST PRIZE:

BMW X6 CONTEST | Gempak DLSL 2011

Sebuah kereta mainan (Remote Control) BMW X6 (warna hitam). *Rupa sebenar dan kereta yang di give away mungkin berbeza sedikit atas sebab-sebab teknikal.

SECOND PRIZE:

Lamborgini Murcielago CONTEST | Gempak DLSL 2011

Sebuah kereta mainan (Die Cast metal) Lamborgini Murcielago (warna kuning). Rupa sebenar dan kereta yang di give away mungkin berbeza sedikit atas sebab-sebab teknikal.

THIRD PRIZE:

Hot Wheels 540x172 CONTEST | Gempak DLSL 2011

Hot Wheels “Winner Takes All” 3D Puzzle (15 x 12 cm). Gambar tidak disediakan kerana kotak Puzzle yang memantulkan cahaya menyukarkan untuk dapat gambar yang sesuai icon biggrin CONTEST | Gempak DLSL 2011

OK, good luck buat semua yang berminat menyertai contest ini. May the best contestant win!  Buat masa, saya simpan dulu lah hadiah-hadiah dalam bilik kebal sebelum Roq jumpa… icon wink CONTEST | Gempak DLSL 2011

CONTEST | Gempak DLSL 2011

 CONTEST | Gempak DLSL 2011

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 CONTEST | Gempak DLSL 2011

Latest posts by Ismail N (see all)

61 thoughts on “CONTEST | Gempak DLSL 2011

  1. Pingback: CONTEST Gempak DLSL 2011- Hadiah Menarik Menanti Anda. | Iqbal Wahab Dot Com

  2. Pingback: CONTEST GEMPAK DLSL : Jom Serta | Mawar Merah

  3. vrooom….cuba nasib juga ni…BMW X6 tu berkilau yer…kalau dapat bolehlah buat hadiah pada puteri bongsu saya yang duduk upsr tahun ni….hi..hi..hi..angan-angan…..

  4. wa…. ada contest lagi. meriah la kwn2 semua. mm.. sya nak gi tanya jawapan kat laki saya lah. kalu dia tahu, sya boleh join

    • bro maza tak payahlah masuk…. Nnt menang. Bro dah terror. bagilah kami especially mcm bEe yg cikai ni join :-P Ekekekeke

  5. Wah seram pulak bila aku tengok gambar hadiah tu, nasib baik aku baca sampai habis… kalau tak kompem aku cakap bro IN ni jutawan minyak dari brunai huhuhu

  6. Hehehe…memulo raso tak nak join…..tapi mengenangkan tuan tanah kedaung ni kirenya kerap gak buat kunjungan ke blog hamba…maka hamba nak membuat pengisytiharan disini, insyaallah jika tiada aral melintang, hamba akan menjoinkan diri jugak….
    Tungguuuuuuu……

    #Pehhhh…berpeluh gak nak buat pengisytiharan ni bro…hehehe

  7. Waaaaah. Ada penaja contest dari Hot wheel ka? siok ni.
    Memang betul-betul hadiah kereta owh. :D :D :D

Leave a Reply