Dan Pemenangnya Adalah…

Akhirnya masa yang ditunggu-tunggu pun telah tiba. Contest Gempak DLSL 2011 yang dilangsungkan kini telah pun mempunyai pemenang-pemenangnya. Dari 10 penyertaan, saya boleh SAHkan bahawa hanya satu orang sahaja yang meneka dengan BETUL dan menerima hadiah utama. Yang selebihnya ter “miss” sedikit dan banyak ( :D ). Namun, seperti yang saya umumkan sebelum ini semua hadiah-hadiah akan diberikan kepada peserta. Sekalungan TAHNIAH kepada mereka yang berjaya.

Contest Gempak DLSL

Yang gagal, harap jangan hampa dan cuba lagi! Terima kasih yang amat terhingga kepada anda semua yang mengambil bahagian. Jasa baik anda semua takkan saya lupakan.

Berikut adalah pemenang-pemenang contest Gempak DLSL 2011. Tempat pertama dan menerima hadiah sebuah kereta mainan (Remote Control) BMW X6 (warna hitam) adalah blogger Blogger Padin dari Padinno.Com. Tahniah bro.

padino

Tempat kedua dan meraih hadiah sebuah kereta mainan (Die Cast metal) Lamborgini Murcielago (warna kuning) adalah Blogger Akubiomed dari blog Akubiomed. Tahniah bro.

Akubiomed

Manakala di tempat ketiga pula dan memenangi sebuah Hot Wheels “Winner Takes All” 3D Puzzle (15 x 12 cm) adalah Blogger Kak Long Mawar Merah dari blog Mawar Merah. Tahniah Kak Long.

Kak Long Mawar Merah

Note: Pemenang kedua dan ketiga dipilih berdasarkan cabutan undi dari 9 yang gagal meneka dengan tepat dan bukannya kerana jawapan mereka hampir tepat.  :wink:

Semua pemenang-pemenang di harap dapat hubungi saya melalui e-mail atau Twitter (direct message) – rujuk di SINI. Hadiah-hadiah akan cuba dikirimkan secepat mungkin, tertakluk kepada kelapangan masa saya. :D Sila hantarkan butiran berikut: Nama penerima, Alamat surat menyurat (yang boleh terima Pos Laju atau Kurier sahaja), No. telefon (untuk rujukan posmen). Terima kasih.

- Dan Pemenangnya Adalah…

Blogging

Avatar for Ismail N

Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.

View all contributions by

{ 32 comments… add one }

  • Avatar for Ismail N Malaysia Travel Blog July 18, 2011, 12:36 am

    Tahniah buat semua yang berjaya jadi pemenang, :D

    Reply
  • Avatar for Ismail N MDHAFiZ.NET July 16, 2011, 4:36 am

    lepas ni kalau ada contest indyaAllah saya akan join… eheh…
    tahniah bagi pemenang2 nya.. :)

    tak dapat merasa BMW tulen cukup jua dengan BMW kecil..ahaha…untuk perhiasan

    Reply
  • Avatar for Ismail N akubiomed July 16, 2011, 4:15 am

    Tunggu-tunggu punya tunggu akhirnya sudah keluar senarai penuh pemenang contest. Tanniah kepada Padin kerana dapat teka dengan tepat. Padin tidak dapat Honda Civic EG 9, dapat BMW pun jadilah :-)

    Hajat hendak menang besar tapi dapat Lamborgini Murcielago koning pun jadilah. Terima kasih bro :-)

    Reply
    • Avatar for Ismail N padin July 21, 2011, 4:54 pm

      bro biomed, aku dapat dua – dua tu bro.. hati berbunga riang ni hehee

      Reply
  • Avatar for Ismail N MEKAR July 16, 2011, 2:00 am

    Akhirnya dah ada pemenang. Tahniah semuanya.

    Reply
  • Avatar for Ismail N tehr July 15, 2011, 6:39 pm

    tahniah kepada semua pemenang
    yang tak menang juga tahniah sebab berjaya menyertainya

    Reply
  • Avatar for Ismail N Mus July 15, 2011, 5:23 pm

    tahniah kepada pemenang

    Reply
  • Avatar for Ismail N dnoBiz July 15, 2011, 1:43 pm

    Aku tak sempat nak sertai…
    apa pun tahniah kepada pemenang…

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 2:01 pm

      tapi sempat buat posting pasal kawe curang ye? :wink:

      Reply
  • Avatar for Ismail N anif July 15, 2011, 9:55 am

    Tahniah pada yang menang :D

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 2:00 pm

      congrats….. :D

      Reply
  • Avatar for Ismail N bEe July 15, 2011, 9:28 am

    Finally dah ada pemenangnyer

    Terpaksa membelikan Danish kete mainan baru hukhukhuk :cry:

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 2:00 pm

      Danish main keta sama Roq jer lah nanti… he he.. Roq kumpul byk keta dirumah.. bocor poket bapaknya erkkkk…

      Reply
      • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 2:08 pm

        bEe.. kenapa komen2 kawe kat blog Sakura tak kuar2 :sad:

        Reply
  • Avatar for Ismail N bEe July 15, 2011, 9:25 am

    Akhirnya…
    Terjawab sudah!!!!

    TAHNIAH yer :-) Terpaksa carikan Danish kete mainan lainlah jawabnyerr.. hahahaha

    Reply
  • Avatar for Ismail N Iqbal July 15, 2011, 8:12 am

    Alamak, melepas kereta baru.. hehe

    Tahniah kepada semua pemenang, :)

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 1:56 pm

      Nanti insya-allah atur contest yg lain bila belanjawan diluluskan lagi. Maybe kasi up lagi hadiah dia… :D

      Reply
  • Avatar for Ismail N adele July 15, 2011, 8:05 am

    ada contest ke?? tak tau pun..hehehe

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 1:52 pm

      he he.. bukan contest nie.. main-main jer.. :D

      Reply
      • Avatar for Ismail N maza July 18, 2011, 9:43 am

        …hahaha.. mcm main gasing tapi tak boleh pusing2.. heheheh

        oppss.. terlantun2 lah fulaks

        Reply
  • Avatar for Ismail N maza July 15, 2011, 8:02 am

    KEBAMBOOOMMMM… tahniah kepada pemenang yg itew..

    nanti bawa keta sukan yg best2 itu jgn laju2 sangat… kata pak polisi dan JKKJR kelajuan membunuh… hehehhehe

    Reply
    • Avatar for Ismail N bEe July 15, 2011, 9:27 am

      @maza : Tahniah juga kan kpd d winner! :-)

      Reply
      • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 1:49 pm

        congrats semua…
        Maza dan bEe check2 la nanti dalam news kalau pemenang2 kita ni kena sama JPJ atau polis sbb speeding.. he he..

        Reply
  • Avatar for Ismail N padin July 15, 2011, 8:01 am

    wahhh tak sangka.. terima kasih bro…
    boleh tambah koleksi ni hehe

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 1:48 pm

      He he.. no problemo.. dan congrats. Jwp TEPAT SEKALI! :D
      Hadiah on the way…. bungkus dulu… he he

      Reply
  • Avatar for Ismail N tengkorak emas July 15, 2011, 7:47 am

    alamak..tak menang pula he, takpe, tahniah buat semua pemenang :)

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 1:40 pm

      alahai gagal nampaknya TE… rasa mahu bagi TE menang percuma jer sbg hadiah berlayar tetapi kawe kena BERSIH dalam bab nie ehhhh :wink:
      Thanks sbb support TE

      Reply
  • Avatar for Ismail N Kak Long Mawar Merah July 15, 2011, 7:34 am

    Wow, seronoknya!
    Hehehe…tak sangka boleh tersenarai juga sebagai pemenang.
    Terima kasih En. Ismail.

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 1:38 pm

      kembali… jangan lupa bagi particulars Kak Long… nak kirim hadiah ehhh.. :D

      Reply
      • Avatar for Ismail N Kak Long Mawar Merah July 16, 2011, 10:17 am

        Ok.ok… akan dikirimkan melalui email.

        Reply
  • Avatar for Ismail N zool July 15, 2011, 7:05 am

    Wow.. tak pernah tau plak pasal contest ni.. tahniah kepada pemenang

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN July 15, 2011, 1:37 pm

      kena selalu singgah la bro lepas nie :wink:

      Reply

Leave a Comment

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.