Samsung Galaxy s5

Dan Pemenangnya Adalah…

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Akhirnya masa yang ditunggu-tunggu pun telah tiba. Contest Gempak DLSL 2011 yang dilangsungkan kini telah pun mempunyai pemenang-pemenangnya. Dari 10 penyertaan, saya boleh SAHkan bahawa hanya satu orang sahaja yang meneka dengan BETUL dan menerima hadiah utama. Yang selebihnya ter “miss” sedikit dan banyak ( :D ). Namun, seperti yang saya umumkan sebelum ini semua hadiah-hadiah akan diberikan kepada peserta. Sekalungan TAHNIAH kepada mereka yang berjaya.

Contest Gempak DLSL

Yang gagal, harap jangan hampa dan cuba lagi! Terima kasih yang amat terhingga kepada anda semua yang mengambil bahagian. Jasa baik anda semua takkan saya lupakan.

Berikut adalah pemenang-pemenang contest Gempak DLSL 2011. Tempat pertama dan menerima hadiah sebuah kereta mainan (Remote Control) BMW X6 (warna hitam) adalah blogger Blogger Padin dari Padinno.Com. Tahniah bro.

padino

Tempat kedua dan meraih hadiah sebuah kereta mainan (Die Cast metal) Lamborgini Murcielago (warna kuning) adalah Blogger Akubiomed dari blog Akubiomed. Tahniah bro.

Akubiomed

Manakala di tempat ketiga pula dan memenangi sebuah Hot Wheels “Winner Takes All” 3D Puzzle (15 x 12 cm) adalah Blogger Kak Long Mawar Merah dari blog Mawar Merah. Tahniah Kak Long.

Kak Long Mawar Merah

Note: Pemenang kedua dan ketiga dipilih berdasarkan cabutan undi dari 9 yang gagal meneka dengan tepat dan bukannya kerana jawapan mereka hampir tepat.  :wink:

Semua pemenang-pemenang di harap dapat hubungi saya melalui e-mail atau Twitter (direct message) – rujuk di SINI. Hadiah-hadiah akan cuba dikirimkan secepat mungkin, tertakluk kepada kelapangan masa saya. :D Sila hantarkan butiran berikut: Nama penerima, Alamat surat menyurat (yang boleh terima Pos Laju atau Kurier sahaja), No. telefon (untuk rujukan posmen). Terima kasih.

- Dan Pemenangnya Adalah…

About the author: I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.

Thesis Theme for WordPress

Comments on this entry are closed.

  • Tahniah buat semua yang berjaya jadi pemenang, :D

  • lepas ni kalau ada contest indyaAllah saya akan join… eheh…
    tahniah bagi pemenang2 nya.. :)

    tak dapat merasa BMW tulen cukup jua dengan BMW kecil..ahaha…untuk perhiasan

  • Tunggu-tunggu punya tunggu akhirnya sudah keluar senarai penuh pemenang contest. Tanniah kepada Padin kerana dapat teka dengan tepat. Padin tidak dapat Honda Civic EG 9, dapat BMW pun jadilah :-)

    Hajat hendak menang besar tapi dapat Lamborgini Murcielago koning pun jadilah. Terima kasih bro :-)

    • bro biomed, aku dapat dua – dua tu bro.. hati berbunga riang ni hehee

  • Akhirnya dah ada pemenang. Tahniah semuanya.

  • tahniah kepada semua pemenang
    yang tak menang juga tahniah sebab berjaya menyertainya

  • tahniah kepada pemenang

  • Aku tak sempat nak sertai…
    apa pun tahniah kepada pemenang…

    • tapi sempat buat posting pasal kawe curang ye? :wink: