Samsung Galaxy s5

Download PERCUMA Gambar-Gambar Menarik Di Shutterstock.Com

2 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 1 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 2 Flares ×

Jika anda tercari-cari gambar-gambar menarik untuk di gunakan di blog anda, mungkin anda boleh cari di Shutterstock.Com. Pendaftaran adalah percuma kecuali jika anda mahukan licence penggunaan gambar yang lebih luas lagi. :D Pendaftaran adalah ringkas dan mudah. Selepas mendaftar anda boleh muat turun beberapa gambar percuma yang di tawarkan. 2 Gambar percuma ditawarkan setiap minggu.

shutterstock_14035912

Namun terma dan syarat Shutterstock.Com perlu di patuhi. Rujuk Terms And Conditions Shutterstock.Com. Bagi penggunaan di website/blog, anda boleh letakkan gambar yanng telah dimuat turun dengan syarat saiznya tidak melebihi 800 x 600 pixels. :wink:

Untuk personal use seperti desktop wallpaper, toobar skins, screensaver dsb, anda boleh gunakan sesuka hati pada saiz asal. Tapi INGAT, ianya tidak boleh dijual! Boleh juga diguna untuk poster, banner, name card dsb. Harap rujuk TOC untuk maklumat lanjut. Bagi license yang lebih menyeluruh, sila pilih plan-plan yang ditawarkan dengan plan termurah adalah download 5 gambar Hi-Res pada harga USD 49.

shutterstock_82268407

Gambar-gambar percuma yang ditawarkan pun adalah cukup cantik dan menarik bagi penyeri blog anda. Saya cuba download seberapa banyak yang boleh untuk kegunaan masa depan. Cuma perlu hati-hati dengan Part II pada TOC ada menyatakan:

(18) Stockpile, download, or otherwise store Images not used within six (6) months of the expiration of the subscription under which you downloaded the Image. If you fail to use an Image within such six (6) month period, you will lose all rights to use that Image.

Ok, itu sahaja perkongsiaan buat  hari ini. Jom download di Shutterstock.Com. Serikan blog anda dengan gambar-gambar berkualiti tinggi dari website ini.

- Download PERCUMA Gambar-Gambar Menarik Di Shutterstock.Com

 

About the author: I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.

Thesis Theme for WordPress

Comments on this entry are closed.

  • terbaik…terima kasih bro kongsi tempat2 menarik utk download gambar2 cantik..

    pasti terjah nanti…

  • memang cukup menawan gambar tu bro..
    kena patuh dengan syarat dorang..

  • perggh cantiknya gambar2… kalau nak yang cantik2.. flickr pun ok gak.. yang lain masih mencari2 sumber gambar yang cantik nih..

  • wah…cantik jugak gambar2 kat sini.biasa aku search kat google je.hehe…boleh try jugak ni.terima kasih bro :D