Dulu Lain Sekarang Lain

Dulu blog lain, sekarang blog lain pulak. Apa boleh buat, terpaksa jugak pindah demi kebaikkan bersama.  Harap-harap  lepas ni dapatlah stay lama lah kat rumah baru ni. Insya-allah….. By the way, sapa-sapa yang baru tiba ke blog baru ni, blogger ini ingin mengucapkan “SELAMAT DATANG”. Terima kasih daun keladi, lain hari datanglah lagi..

- Dulu Lain Sekarang Lain

 Dulu Lain Sekarang Lain

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Dulu Lain Sekarang Lain

Latest posts by Ismail N (see all)

17 thoughts on “Dulu Lain Sekarang Lain

    • Harap2 gitew lah TE..
      mcm mana nak bagi mnum kat sini? .. dengar aje lah lagu sm salim tu dulu :wink:

    • Kadang2 dia hilang di alam siber.. Kalau saya tak fix … dia error la sampai beberapa hari. Tak de masa nak study mcm mana kasi betul lagi. So, ni kira ambil jalan senang aje Kak… cabut lari :D

  1. Terpaksa terpaksa pindah ni… kalau tak kesiah kengkawan dtg tapi rumah tutup aje (server error) :D

  2. … dulu bujang sekarang dah kawin

    tahniah dengan kelahiran blog baru ni
    moga2 terus maju dan berjaya

  3. lahh..

    selamat berumah baru gitew…
    harap2 tak yah ler berpindah randah lagi..
    penat mau kejar wei.. hahahha

Comments are closed.