Dulu Lain Sekarang Lain

Dulu Lain Sekarang Lain

DULU LAIN SEKARANG LAIN! Dahulu ada blog lain, sekarang ada blog yang lain pula. Ini blog baru saya.  Blog lama terpaksa saya tinggalkan dahulu akibat sedikit masaalah teknikal yang tidak dapat dielakkan. Hendak dibaik pulih, mungkin mengambil masa yang agak lama. Jalan pintas adalah menggunakan blog ini terlebih dahulu. Lantaran itu, nama blog pun dinamakan sedemikian juga. Bagi mereka yang sudi, harap dapat berikan komen mengenai blog baru ini. Gunakan petak komen di bawah untuk memberikan pendapat anda.

Dulu Lain Sekarang Lain

Sesuai dengan nama blog, video Tan Sri S.M Salim turut saya muatkan di sini. Kebetulan juga, saya minat dengan Tan Sri dan lagu-lagu aslinya. DLSL adalah salah satu lagu beliau yang amat saya minati. Bersama Ahmad Jais, Tan Sri berjaya membuatkan telinga ‘rock‘ saya jadi terpegun dan menerima irama melayu yang lunak gemalai ini.

Akhir kata (untuk entri ini), saya ucapakan berbanyak terima kasih buat semua yang memberi sokongan dan melawat blog ini. Terima kasih daun keladi… sekiranya anda free, jemput datanglah lagi.

Dulu Lain Sekarang Lain

17 thoughts on “Dulu Lain Sekarang Lain

  • Harap2 gitew lah TE..
   mcm mana nak bagi mnum kat sini? .. dengar aje lah lagu sm salim tu dulu 😉

  • Kadang2 dia hilang di alam siber.. Kalau saya tak fix … dia error la sampai beberapa hari. Tak de masa nak study mcm mana kasi betul lagi. So, ni kira ambil jalan senang aje Kak… cabut lari 😀

 1. Terpaksa terpaksa pindah ni… kalau tak kesiah kengkawan dtg tapi rumah tutup aje (server error) 😀

 2. lahh..

  selamat berumah baru gitew…
  harap2 tak yah ler berpindah randah lagi..
  penat mau kejar wei.. hahahha

Comments are closed.