Dulu Lain Sekarang Lain

Dulu Lain Sekarang Lain

DULU LAIN SEKARANG LAIN! Dahulu ada blog lain, sekarang ada blog yang lain pula. Ini blog baru saya.  Blog lama terpaksa saya tinggalkan dahulu akibat sedikit masaalah teknikal yang tidak dapat dielakkan. Hendak dibaik pulih, mungkin mengambil masa yang agak lama. Jalan pintas adalah menggunakan blog ini terlebih dahulu. Lantaran itu, nama blog pun dinamakan sedemikian juga. Bagi mereka yang sudi, harap dapat berikan komen mengenai blog baru ini. Gunakan petak komen di bawah untuk memberikan pendapat anda.

Dulu Lain Sekarang Lain

Sesuai dengan nama blog, video Tan Sri S.M Salim turut saya muatkan di sini. Kebetulan juga, saya minat dengan Tan Sri dan lagu-lagu aslinya. DLSL adalah salah satu lagu beliau yang amat saya minati. Bersama Ahmad Jais, Tan Sri berjaya membuatkan telinga ‘rock‘ saya jadi terpegun dan menerima irama melayu yang lunak gemalai ini.

Akhir kata (untuk entri ini), saya ucapakan berbanyak terima kasih buat semua yang memberi sokongan dan melawat blog ini. Terima kasih daun keladi… sekiranya anda free, jemput datanglah lagi.

- Dulu Lain Sekarang Lain

Blogging

Avatar for Ismail N

Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.

View all contributions by

{ 16 comments… add one }

  • Avatar for Ismail N zik May 4, 2011, 3:41 pm

    jemput minum.. sayer belanja.. tongkat ali..

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN May 4, 2011, 5:51 pm

      bukan alang-alang… tongkat ali lagi… :wink: :wink:

      Reply
  • Avatar for Ismail N Hadi Rofiee May 4, 2011, 10:12 am

    Dulu lain sekarang lain. :-)

    Reply
  • Avatar for Ismail N Mus May 4, 2011, 7:40 am

    menjejak kaki kali pertama di rumah abang mail

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN May 4, 2011, 7:45 am

      welcome welcome… mana kompang lak ni? :D

      Reply
  • Avatar for Ismail N tengkorak emas May 4, 2011, 2:54 am

    oh moga takde masalah lagi..
    ni majlis pembukaan takde minum2 ke?hehe

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN May 4, 2011, 3:39 am

      Harap2 gitew lah TE..
      mcm mana nak bagi mnum kat sini? .. dengar aje lah lagu sm salim tu dulu :wink:

      Reply
  • Avatar for Ismail N Tie May 4, 2011, 2:44 am

    Kenapa blog lama tu ada problem ? Kak tie tak faham laa….

    Reply
    • Avatar for Ismail N IN May 4, 2011, 3:38 am

      Kadang2 dia hilang di alam siber.. Kalau saya tak fix … dia error la sampai beberapa hari. Tak de masa nak study mcm mana kasi betul lagi. So, ni kira ambil jalan senang aje Kak… cabut lari :D

      Reply
  • Avatar for Ismail N IN May 3, 2011, 8:53 pm

    Terpaksa terpaksa pindah ni… kalau tak kesiah kengkawan dtg tapi rumah tutup aje (server error) :D

    Reply
  • Avatar for Ismail N tehr May 3, 2011, 6:32 pm

    … dulu bujang sekarang dah kawin

    tahniah dengan kelahiran blog baru ni
    moga2 terus maju dan berjaya

    Reply
  • Avatar for Ismail N maza May 3, 2011, 5:33 pm

    perkhhh.. dapat rezeki lebih ke abg mail?

    hahahhaah

    Reply
  • Avatar for Ismail N maza May 3, 2011, 5:33 pm

    lahh..

    selamat berumah baru gitew…
    harap2 tak yah ler berpindah randah lagi..
    penat mau kejar wei.. hahahha

    Reply
    • Avatar for Ismail N Tie May 4, 2011, 2:43 am

      Mana pulak penatnya.

      Hanya di hujung jari la Maza….

      Mail, kalau pindah 10 kali pun tak pe. Kak tie tak kisah, hahaha….

      Reply
      • Avatar for Ismail N IN May 4, 2011, 3:36 am

        Thank you Kak. Appreciate sangat…

        Reply

Leave a Comment

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.