Dulu Lain Sekarang Lain

Dulu blog lain, sekarang blog lain pulak. Apa boleh buat, terpaksa jugak pindah demi kebaikkan bersama.  Harap-harap  lepas ni dapatlah stay lama lah kat rumah baru ni. Insya-allah….. By the way, sapa-sapa yang baru tiba ke blog baru ni, blogger ini ingin mengucapkan “SELAMAT DATANG”. Terima kasih daun keladi, lain hari datanglah lagi..

- Dulu Lain Sekarang Lain

 Dulu Lain Sekarang Lain

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Dulu Lain Sekarang Lain

Blogging

{ 16 comments… add one }

  • zik May 4, 2011, 3:41 pm

    jemput minum.. sayer belanja.. tongkat ali..

    Reply
    • IN May 4, 2011, 5:51 pm

      bukan alang-alang… tongkat ali lagi… :wink: :wink:

      Reply
  • Hadi Rofiee May 4, 2011, 10:12 am

    Dulu lain sekarang lain. :-)

    Reply
    • IN May 4, 2011, 5:51 pm

      :D :D

      Reply
  • Mus May 4, 2011, 7:40 am

    menjejak kaki kali pertama di rumah abang mail

    Reply
    • IN May 4, 2011, 7:45 am

      welcome welcome… mana kompang lak ni? :D

      Reply
  • tengkorak emas May 4, 2011, 2:54 am

    oh moga takde masalah lagi..
    ni majlis pembukaan takde minum2 ke?hehe

    Reply
    • IN May 4, 2011, 3:39 am

      Harap2 gitew lah TE..
      mcm mana nak bagi mnum kat sini? .. dengar aje lah lagu sm salim tu dulu :wink:

      Reply
  • Tie May 4, 2011, 2:44 am

    Kenapa blog lama tu ada problem ? Kak tie tak faham laa….

    Reply
    • IN May 4, 2011, 3:38 am

      Kadang2 dia hilang di alam siber.. Kalau saya tak fix … dia error la sampai beberapa hari. Tak de masa nak study mcm mana kasi betul lagi. So, ni kira ambil jalan senang aje Kak… cabut lari :D

      Reply
  • IN May 3, 2011, 8:53 pm

    Terpaksa terpaksa pindah ni… kalau tak kesiah kengkawan dtg tapi rumah tutup aje (server error) :D

    Reply
  • tehr May 3, 2011, 6:32 pm

    … dulu bujang sekarang dah kawin

    tahniah dengan kelahiran blog baru ni
    moga2 terus maju dan berjaya

    Reply
  • maza May 3, 2011, 5:33 pm

    perkhhh.. dapat rezeki lebih ke abg mail?

    hahahhaah
    maza recently posted…Garden of Eden- Kontes sudah tutup daaaMy Profile

    Reply
  • maza May 3, 2011, 5:33 pm

    lahh..

    selamat berumah baru gitew…
    harap2 tak yah ler berpindah randah lagi..
    penat mau kejar wei.. hahahha

    Reply
    • Tie May 4, 2011, 2:43 am

      Mana pulak penatnya.

      Hanya di hujung jari la Maza….

      Mail, kalau pindah 10 kali pun tak pe. Kak tie tak kisah, hahaha….

      Reply
      • IN May 4, 2011, 3:36 am

        Thank you Kak. Appreciate sangat…

        Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: