Dulu Lain Sekarang Lain

Dulu blog lain, sekarang blog lain pulak. Apa boleh buat, terpaksa jugak pindah demi kebaikkan bersama.  Harap-harap  lepas ni dapatlah stay lama lah kat rumah baru ni. Insya-allah….. By the way, sapa-sapa yang baru tiba ke blog baru ni, blogger ini ingin mengucapkan “SELAMAT DATANG”. Terima kasih daun keladi, lain hari datanglah lagi..

- Dulu Lain Sekarang Lain

 Dulu Lain Sekarang Lain

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Dulu Lain Sekarang Lain

17 thoughts on “Dulu Lain Sekarang Lain

    • Kadang2 dia hilang di alam siber.. Kalau saya tak fix … dia error la sampai beberapa hari. Tak de masa nak study mcm mana kasi betul lagi. So, ni kira ambil jalan senang aje Kak… cabut lari :D

Leave a Reply