Samsung Galaxy s5

Dulu Lain Sekarang Lain

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Dulu blog lain, sekarang blog lain pulak. Apa boleh buat, terpaksa jugak pindah demi kebaikkan bersama. :D  Harap-harap  lepas ni dapatlah stay lama lah kat rumah baru ni. Insya-allah….. By the way, sapa-sapa yang baru tiba ke blog baru ni, blogger ini ingin mengucapkan “SELAMAT DATANG”. Terima kasih daun keladi, lain hari datanglah lagi... :D

- Dulu Lain Sekarang Lain

About the author: I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.

Thesis Theme for WordPress

Comments on this entry are closed.

  • jemput minum.. sayer belanja.. tongkat ali..

    • bukan alang-alang… tongkat ali lagi… :wink: :wink:

  • Dulu lain sekarang lain. :-)

    • :D :D

  • menjejak kaki kali pertama di rumah abang mail

    • welcome welcome… mana kompang lak ni? :D

  • oh moga takde masalah lagi..
    ni majlis pembukaan takde minum2 ke?hehe

    • Harap2 gitew lah TE..
      mcm mana nak bagi mnum kat sini? .. dengar aje lah lagu sm salim tu dulu :wink:

  • Kenapa blog lama tu ada problem ? Kak tie tak faham laa….

    • Kadang2 dia hilang di alam siber.. Kalau saya tak fix … dia error la sampai beberapa hari. Tak de masa nak study mcm mana kasi betul lagi. So, ni kira ambil jalan senang aje Kak… cabut lari :D

  • Terpaksa terpaksa pindah ni… kalau tak kesiah kengkawan dtg tapi rumah tutup aje (server error) :D

  • … dulu bujang sekarang dah kawin

    tahniah dengan kelahiran blog baru ni
    moga2 terus maju dan berjaya

  • perkhhh.. dapat rezeki lebih ke abg mail?

    hahahhaah

  • lahh..

    selamat berumah baru gitew…
    harap2 tak yah ler berpindah randah lagi..
    penat mau kejar wei.. hahahha

    • Mana pulak penatnya.

      Hanya di hujung jari la Maza….

      Mail, kalau pindah 10 kali pun tak pe. Kak tie tak kisah, hahaha….

      • Thank you Kak. Appreciate sangat…

Next Post: