Samsung Galaxy s5

Kemaskini Blog

8 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 5 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 8 Flares ×

Pada mulanya, saya sangka saya seorang sahaja yang kurang mengemaskini blog dalam bulan Ramadhan kali ini. Namun, hasil dari ‘blogwalking’ yang dibuat sehari dua ini mendapati ramai juga yang blog mereka ‘tersenggut-senggut’ atau tidak aktif sepanjang bulan yang mulia. Mungkin sebab sibuk menunaikan ibadah seperti solat terawih di masjid atau tidak kurang pula yang sibuk mengikuti perkembangan sukan Olimpik :D

olimpik dulu lain sekarang lain

Gambar kredit: washingtonpost.com

Tak kurang juga yang macam saya yang sudah biasa bila berblogging perlu ada secawan kopi untuk dihirup dan tanpanya idea pun jadi tersekat-sekat :D Apa-apa pun sebabnya, jangan jadi terbiasa dan stop blogging pula.

By the way, tahniah pada pasukan Harimau Malaya yang memberikan persembahan yang agak baik ketika tewas 1 – 3 kepada Manchester City. Memang lebih sukar menyaingi City yang punyai pemain-pemain yang bertubuh amat besar seperti adik-beradik Toure dan berskill tinggi seperti Sergio Aguero. Namun, ia tetap persembahan yang membanggakan selepas persembahan yang amat baik ketika menentang Arsenal minggu lalu.

Gone are the days bila pasukan bolasepak ketika menjadi pasukan belasahan dan perlukan pemain import bila berlawan dengan pasukan-pasukan Liga Perdana Inggeris ini. Well, dulu lain sekarang lain kan?

Soalan cepumas: Pasukan EPL mana yang anda mahu lihat menentang Harimau Malaya tahun hadapan?

- Kemaskini Blog

About the author: I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.

Thesis Theme for WordPress

Comments on this entry are closed.

  • Ehem!
    As Salam…
    Lama tak menyinggah org ni :-)

  • uiks! sunyi jerk kat sini..
    dah beraya ke hapa?

    hahaha