Kemaskini Blog

Pada mulanya, saya sangka saya seorang sahaja yang kurang mengemaskini blog dalam bulan Ramadhan kali ini. Namun, hasil dari ‘blogwalking’ yang dibuat sehari dua ini mendapati ramai juga yang blog mereka ‘tersenggut-senggut’ atau tidak aktif sepanjang bulan yang mulia. Mungkin sebab sibuk menunaikan ibadah seperti solat terawih di masjid atau tidak kurang pula yang sibuk mengikuti perkembangan sukan Olimpik icon biggrin Kemaskini Blog

olimpik 540x408 Kemaskini Blog

Gambar kredit: washingtonpost.com

Tak kurang juga yang macam saya yang sudah biasa bila berblogging perlu ada secawan kopi untuk dihirup dan tanpanya idea pun jadi tersekat-sekat icon biggrin Kemaskini Blog Apa-apa pun sebabnya, jangan jadi terbiasa dan stop blogging pula.

By the way, tahniah pada pasukan Harimau Malaya yang memberikan persembahan yang agak baik ketika tewas 1 – 3 kepada Manchester City. Memang lebih sukar menyaingi City yang punyai pemain-pemain yang bertubuh amat besar seperti adik-beradik Toure dan berskill tinggi seperti Sergio Aguero. Namun, ia tetap persembahan yang membanggakan selepas persembahan yang amat baik ketika menentang Arsenal minggu lalu.

Gone are the days bila pasukan bolasepak ketika menjadi pasukan belasahan dan perlukan pemain import bila berlawan dengan pasukan-pasukan Liga Perdana Inggeris ini. Well, dulu lain sekarang lain kan?

Soalan cepumas: Pasukan EPL mana yang anda mahu lihat menentang Harimau Malaya tahun hadapan?

- Kemaskini Blog

 Kemaskini Blog

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Kemaskini Blog

Blogging

{ 31 comments… add one }

  • bEe August 16, 2012, 9:52 am

    Ehem!
    As Salam…
    Lama tak menyinggah org ni :-)

    Reply
  • maza August 15, 2012, 5:40 am

    uiks! sunyi jerk kat sini..
    dah beraya ke hapa?

    hahaha
    maza recently posted…PLUS dan LPT bagi rebet dan diskaun raya 2012My Profile

    Reply
  • Kak Long Mawar Merah August 9, 2012, 9:37 am

    Eh, eh, terasa jugak ni.

    Reply
  • pengumpul lirik lagu August 8, 2012, 9:05 am

    sy wat auto post sbb tkut x smpt nk update..heee

    Reply
  • ohcikgu August 2, 2012, 3:04 pm

    hoho..kena cuba dengan lebih gigih lagi nih..

    Reply
  • yas August 2, 2012, 6:24 am

    blog aku pun mmg banyak turun dh prestasinya bro….adesssss

    Reply
  • Cikgu Hairul August 1, 2012, 4:45 pm

    Saya pun terasa sangat takde mood nak menulis. Idea ada, tapi lepas mula mengadap pc, jadi kelaut pulak. Lagipun bulan puasa ni agak sibuk dengan aktiviti menghidupkan malam. Mudah-mudahan dapat apa yg dicari.

    Reply
  • titan August 1, 2012, 11:01 am

    sekurangnya, diorang ada buat gol.

    Reply
  • Denaihati August 1, 2012, 4:48 am

    bulan ramadhan memang kena lebihkan/kejar ibadah.

    Reply
  • azwan August 1, 2012, 4:41 am

    bukan lah macam zaman dulu-dulu punya pemain malaysia. kalau dulu memang dah sah satu perlawana pertunjukkan. jumlah gol mesti besar punya. tapi era baru bola sepak malaysia sekarang ni dah menunjukkan kemajuan

    Reply
  • onlajer August 1, 2012, 2:34 am

    bulan puasa masa untuk berblog terpaksa di catu heh

    Reply
  • adele August 1, 2012, 1:21 am

    laya table tennis jer..ekekeke

    Reply
  • akubiomed July 31, 2012, 5:18 pm

    Susah juga hendak pilih pasukan EPL yang inginkan bermain dengan pasukan negara. Kebanyakkan pasukan kegemaran EPL sudah pernah bermain.

    Reply
  • adamfaiz July 31, 2012, 3:57 pm

    Sebelum bulan puasa lagi dah kurang update… kena cari perangsang sket nih :)

    Reply
  • Jebeng Otai™ July 31, 2012, 1:05 pm

    letih berpuasa..kadag2 mmg x sempat nk bkk blog..hehe

    Reply
  • tengkorak emas July 31, 2012, 4:34 am

    menjawab soalan cepu mas tu..mestilah manchester united, datang ke Malaysia sbg juara liga inggeris musim akan dtg ni

    Reply
  • maza July 31, 2012, 4:28 am

    Psst: kalau malas kemas kin, blogwalking aje ler sambil komen2 kat tempat maza oppsss.. hehehe

    oh! maza tak tonton pun pertandingan bola sepak itu.. gi masjid gitew.. oppss.. hehehe
    maza recently posted…Penangan KatiraMy Profile

    Reply
  • nurmisnan July 31, 2012, 4:01 am

    Mungkin kerana goal keeper tak power kot.. har3..

    iyerlah.. bulan pose ni ramai yang kurang update blog. Selalunya
    kalau nak menulis mesti ada kopi atau teh secawan. Kalau mcm tu
    update malam hari ler.. hik3.. ok brother selamat berpuasa…

    Reply
    • Dulu Lain Sekarang Lain August 1, 2012, 2:00 am

      ok malam minum kopi, langsung tak leh tido. Jam 3 pagi mau bangun sahur lak…

      Reply
    • padin August 2, 2012, 2:55 pm

      malam biasanya pas terawih dah tercongok depan tv
      layan olimpik, ekekee

      Reply
  • hafizmd July 31, 2012, 2:46 am

    Satu lagi, ambe antara yg kurang aktif dalam bulan ni…hehe

    Mmg entah kenapa, idea dan mood ke laut…keh3

    Reply
  • hafizmd July 31, 2012, 2:45 am

    Mmg tak mengecewakan. Dari segi susuk tubuh dan skil, mmg mereka amat2 baik, tp kita semakin bagus dari hari ke hari.

    Tak mustahil, 2-3 tahun lagi, kita mampu kembali setaraf jepun dan korea selatan.

    Pasukan mana? soklan cepu emas sungguh…hehe…mestilah MANU…hahahhaa

    Reply
  • mak lagenda July 31, 2012, 2:08 am

    Bilangan kwn2 yg x update blog tu termasuk la mak. Hua hua hua..tp reason mak is xde masa dan mood pun ada sedikit tergelincir utk update blog..heh heh heh

    Reply
  • anif July 31, 2012, 12:37 am

    Diakui prestasi berblog memang ada sedikit menurun dalam bulan ramadan ni.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: