Kemaskini Blog

Pada mulanya, saya sangka saya seorang sahaja yang kurang mengemaskini blog dalam bulan Ramadhan kali ini. Namun, hasil dari ‘blogwalking’ yang dibuat sehari dua ini mendapati ramai juga yang blog mereka ‘tersenggut-senggut’ atau tidak aktif sepanjang bulan yang mulia. Mungkin sebab sibuk menunaikan ibadah seperti solat terawih di masjid atau tidak kurang pula yang sibuk mengikuti perkembangan sukan Olimpik icon biggrin Kemaskini Blog

olimpik 540x408 Kemaskini Blog

Gambar kredit: washingtonpost.com

Tak kurang juga yang macam saya yang sudah biasa bila berblogging perlu ada secawan kopi untuk dihirup dan tanpanya idea pun jadi tersekat-sekat icon biggrin Kemaskini Blog Apa-apa pun sebabnya, jangan jadi terbiasa dan stop blogging pula.

By the way, tahniah pada pasukan Harimau Malaya yang memberikan persembahan yang agak baik ketika tewas 1 – 3 kepada Manchester City. Memang lebih sukar menyaingi City yang punyai pemain-pemain yang bertubuh amat besar seperti adik-beradik Toure dan berskill tinggi seperti Sergio Aguero. Namun, ia tetap persembahan yang membanggakan selepas persembahan yang amat baik ketika menentang Arsenal minggu lalu.

Gone are the days bila pasukan bolasepak ketika menjadi pasukan belasahan dan perlukan pemain import bila berlawan dengan pasukan-pasukan Liga Perdana Inggeris ini. Well, dulu lain sekarang lain kan?

Soalan cepumas: Pasukan EPL mana yang anda mahu lihat menentang Harimau Malaya tahun hadapan?

- Kemaskini Blog

 Kemaskini Blog

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Kemaskini Blog

31 thoughts on “Kemaskini Blog

  1. Saya pun terasa sangat takde mood nak menulis. Idea ada, tapi lepas mula mengadap pc, jadi kelaut pulak. Lagipun bulan puasa ni agak sibuk dengan aktiviti menghidupkan malam. Mudah-mudahan dapat apa yg dicari.

  2. bukan lah macam zaman dulu-dulu punya pemain malaysia. kalau dulu memang dah sah satu perlawana pertunjukkan. jumlah gol mesti besar punya. tapi era baru bola sepak malaysia sekarang ni dah menunjukkan kemajuan

  3. Psst: kalau malas kemas kin, blogwalking aje ler sambil komen2 kat tempat maza oppsss.. hehehe

    oh! maza tak tonton pun pertandingan bola sepak itu.. gi masjid gitew.. oppss.. hehehe

  4. Mungkin kerana goal keeper tak power kot.. har3..

    iyerlah.. bulan pose ni ramai yang kurang update blog. Selalunya
    kalau nak menulis mesti ada kopi atau teh secawan. Kalau mcm tu
    update malam hari ler.. hik3.. ok brother selamat berpuasa…

  5. Mmg tak mengecewakan. Dari segi susuk tubuh dan skil, mmg mereka amat2 baik, tp kita semakin bagus dari hari ke hari.

    Tak mustahil, 2-3 tahun lagi, kita mampu kembali setaraf jepun dan korea selatan.

    Pasukan mana? soklan cepu emas sungguh…hehe…mestilah MANU…hahahhaa

  6. Bilangan kwn2 yg x update blog tu termasuk la mak. Hua hua hua..tp reason mak is xde masa dan mood pun ada sedikit tergelincir utk update blog..heh heh heh

Leave a Reply