Kemaskini Blog

Pada mulanya, saya sangka saya seorang sahaja yang kurang mengemaskini blog dalam bulan Ramadhan kali ini. Namun, hasil dari ‘blogwalking’ yang dibuat sehari dua ini mendapati ramai juga yang blog mereka ‘tersenggut-senggut’ atau tidak aktif sepanjang bulan yang mulia. Mungkin sebab sibuk menunaikan ibadah seperti solat terawih di masjid atau tidak kurang pula yang sibuk mengikuti perkembangan sukan Olimpik 😀

olimpik dulu lain sekarang lain

Gambar kredit: washingtonpost.com

Tak kurang juga yang macam saya yang sudah biasa bila berblogging perlu ada secawan kopi untuk dihirup dan tanpanya idea pun jadi tersekat-sekat 😀 Apa-apa pun sebabnya, jangan jadi terbiasa dan stop blogging pula.

By the way, tahniah pada pasukan Harimau Malaya yang memberikan persembahan yang agak baik ketika tewas 1 – 3 kepada Manchester City. Memang lebih sukar menyaingi City yang punyai pemain-pemain yang bertubuh amat besar seperti adik-beradik Toure dan berskill tinggi seperti Sergio Aguero. Namun, ia tetap persembahan yang membanggakan selepas persembahan yang amat baik ketika menentang Arsenal minggu lalu.

Gone are the days bila pasukan bolasepak ketika menjadi pasukan belasahan dan perlukan pemain import bila berlawan dengan pasukan-pasukan Liga Perdana Inggeris ini. Well, dulu lain sekarang lain kan?

Soalan cepumas: Pasukan EPL mana yang anda mahu lihat menentang Harimau Malaya tahun hadapan?

Kemaskini Blog

0 votes
Avatar for Ismail N

• Meet the Author • Ismail N


Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.


Comments on this entry are closed.

  • Avatar for Ismail N

    Ehem!
    As Salam…
    Lama tak menyinggah org ni :-)

  • Avatar for Ismail N

    uiks! sunyi jerk kat sini..
    dah beraya ke hapa?

    hahaha

  • Avatar for Ismail N

    Eh, eh, terasa jugak ni.

  • Avatar for Ismail N

    sy wat auto post sbb tkut x smpt nk update..heee

  • Avatar for Ismail N

    hoho..kena cuba dengan lebih gigih lagi nih..

  • Avatar for Ismail N

    blog aku pun mmg banyak turun dh prestasinya bro….adesssss

  • Avatar for Ismail N

    Saya pun terasa sangat takde mood nak menulis. Idea ada, tapi lepas mula mengadap pc, jadi kelaut pulak. Lagipun bulan puasa ni agak sibuk dengan aktiviti menghidupkan malam. Mudah-mudahan dapat apa yg dicari.

  • Avatar for Ismail N

    sekurangnya, diorang ada buat gol.

  • Avatar for Ismail N

    bulan ramadhan memang kena lebihkan/kejar ibadah.

  • Avatar for Ismail N

    bukan lah macam zaman dulu-dulu punya pemain malaysia. kalau dulu memang dah sah satu perlawana pertunjukkan. jumlah gol mesti besar punya. tapi era baru bola sepak malaysia sekarang ni dah menunjukkan kemajuan

  • Avatar for Ismail N

    bulan puasa masa untuk berblog terpaksa di catu heh

  • Avatar for Ismail N

    laya table tennis jer..ekekeke

  • Avatar for Ismail N

    Susah juga hendak pilih pasukan EPL yang inginkan bermain dengan pasukan negara. Kebanyakkan pasukan kegemaran EPL sudah pernah bermain.

  • Avatar for Ismail N

    Sebelum bulan puasa lagi dah kurang update… kena cari perangsang sket nih :)

  • Avatar for Ismail N

    letih berpuasa..kadag2 mmg x sempat nk bkk blog..hehe

  • Avatar for Ismail N

    menjawab soalan cepu mas tu..mestilah manchester united, datang ke Malaysia sbg juara liga inggeris musim akan dtg ni

  • Avatar for Ismail N

    Psst: kalau malas kemas kin, blogwalking aje ler sambil komen2 kat tempat maza oppsss.. hehehe

    oh! maza tak tonton pun pertandingan bola sepak itu.. gi masjid gitew.. oppss.. hehehe

  • Avatar for Ismail N

    Mungkin kerana goal keeper tak power kot.. har3..

    iyerlah.. bulan pose ni ramai yang kurang update blog. Selalunya
    kalau nak menulis mesti ada kopi atau teh secawan. Kalau mcm tu
    update malam hari ler.. hik3.. ok brother selamat berpuasa…

    • Avatar for Ismail N

      ok malam minum kopi, langsung tak leh tido. Jam 3 pagi mau bangun sahur lak…

    • Avatar for Ismail N

      malam biasanya pas terawih dah tercongok depan tv
      layan olimpik, ekekee

  • Avatar for Ismail N

    Satu lagi, ambe antara yg kurang aktif dalam bulan ni…hehe

    Mmg entah kenapa, idea dan mood ke laut…keh3

  • Avatar for Ismail N

    Mmg tak mengecewakan. Dari segi susuk tubuh dan skil, mmg mereka amat2 baik, tp kita semakin bagus dari hari ke hari.

    Tak mustahil, 2-3 tahun lagi, kita mampu kembali setaraf jepun dan korea selatan.

    Pasukan mana? soklan cepu emas sungguh…hehe…mestilah MANU…hahahhaa

  • Avatar for Ismail N

    Bilangan kwn2 yg x update blog tu termasuk la mak. Hua hua hua..tp reason mak is xde masa dan mood pun ada sedikit tergelincir utk update blog..heh heh heh

  • Avatar for Ismail N

    Diakui prestasi berblog memang ada sedikit menurun dalam bulan ramadan ni.