Salam Ramadhan Dan Selamat Berpuasa Semua

Entri ini sepatutnya keluar lebih awal namun saya kehabisan bandwidth bagi bulan Julai dan terpaksa tangguh ke hari ini. Saya telah e-mail ke web hosting provider untuk UPGRADE lagi bandwidth blog-blog yang ditempatkan di syarikat hosting ini. Semoga kejadian yang sama tidak berulang lagi, insya-allah. icon wink Salam Ramadhan Dan Selamat Berpuasa Semua

Buat semua pembaca blog Dulu Lain Sekarang Lain, saya ingin mengucapkan Salam Ramadhan buat anda semua dan bagi yang beragama Islam “Selamat Berpuasa” dan menjalankan ibadah dalam bulan yang mulia ini dengan jayanya. Semoga amalan dan ibadah yang anda jalankan di sepanjang bulan Ramadhan diterima dan diberkati Allah s.w.t. Yang tak sabar nak raya tu.. sabar sabar dulu ye icon biggrin Salam Ramadhan Dan Selamat Berpuasa Semua

- Salam Ramadhan Dan Selamat Berpuasa Semua

 Salam Ramadhan Dan Selamat Berpuasa Semua

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Salam Ramadhan Dan Selamat Berpuasa Semua

Blogging

{ 27 comments… add one }

  • Abgreds August 3, 2011, 5:25 am

    Salam Ramadhan untuk semua khasnya buat tuan rumah…

    Reply
  • bEe August 3, 2011, 12:23 am

    Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak bro IN :-)

    Semoga kita semua diberkati di bulan mulia ini… ;)

    Reply
  • yas August 2, 2011, 4:20 am

    Salam dan selamat berpuasa gak bro…..caiyokkkk!!
    :)

    Reply
  • akubiomed August 1, 2011, 3:29 pm

    Saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat mengerjakan ibadah Puasa bersama keluarga

    Reply
  • Pacifista - X August 1, 2011, 2:56 pm

    selamat berpuasa jugak bro :D

    Reply
  • Pejuang Kesenian Extreme August 1, 2011, 10:22 am

    Selamat Berpuasa Bro…=)

    Reply
  • Iqbal August 1, 2011, 10:17 am

    Selamat berpuasa juga abang IN and family :D

    Reply
  • MDHAFiZ.NET August 1, 2011, 9:22 am

    Salam Ramadhan ya semua sahabat blogger yg mengenali diri ini.. yg tak kenal tu buat2 kenal je lah.. semuga bertambah rezeki hendaknya :) amin ya robb…

    Reply
  • titan August 1, 2011, 9:09 am

    aku suka lagu nih. Teringat pada kumpulan raihan..rindu gila masa diorang semua ada..

    Reply
  • afiq aiman August 1, 2011, 8:09 am

    sekarang baru pukul 4 ptg. jadi saya nak ucapkan selamat berpuasa. kalau komen pukul 7 nak jugak ucapkan selamat berbuka hehe. salam kenal dari saya dan Fokusblogger

    Reply
  • Kak Long Mawar Merah August 1, 2011, 7:20 am

    Salam Ramadan. Semalam dua kali Kak long nak singgah, tapi dikhabarkan bandwidth habis.
    Wah…hebat beul sambutan untuk blog ini.

    Reply
  • Mus August 1, 2011, 5:36 am

    selamat berpuasa bro..

    tahniah kerana kehabisan bandwidth..
    itu bermakna blog ini semakin hebat bro..

    Reply
  • Abgreds August 1, 2011, 5:28 am

    salam cek Mail…
    lama tak singgah. itu hari cuti kejap. selamat berpuasa untuk mail dan keluarga…

    Reply
  • adele August 1, 2011, 4:10 am

    selamat menjalani ibadah puasa :)

    Reply
    • IN August 1, 2011, 5:30 am

      thanks. selamat berpuasa 2 u too. :D

      Reply
  • wrizuan.net August 1, 2011, 3:53 am

    selamat menjalani ibadah puasa dgn cemerlang…moga ramdhan kali ini lebih bermakna…..:)

    Reply
    • IN August 1, 2011, 5:13 am

      thanks bro.. insya-allah…

      Reply
  • maza August 1, 2011, 3:27 am

    selamat berpuasa, moga2 tahun ini tak ada yg kena kad merah atau skor penalti.. hehehehe
    maza recently posted…TerbelengguMy Profile

    Reply
    • IN August 1, 2011, 5:13 am

      he he… :wink:

      Reply
  • nurmisnan August 1, 2011, 2:29 am

    Salam ramadhan untuk lu brother..
    moga dimaafkan jika ada tersalah silap…

    kita esok baru puasalah.. lambat 1 hari..

    Reply
    • IN August 1, 2011, 2:52 am

      me too. salah silap harap maaf. selamat berpuasa….

      Reply
  • Malaysia Travel Blog August 1, 2011, 1:58 am

    Selamat menunaikan ibadah puasa, :D

    Reply
    • IN August 1, 2011, 2:50 am

      selamat berpuasa 2 u too :D

      Reply
  • LiFe KaMi July 31, 2011, 11:05 pm

    selamat menunaikan ibadah puasa,
    semoga ibadah puasa pada kali ini lebih baik dari sebelumnya,
    Kejarlah pahala yang berlipat kali ganda yang telah dijanjikan oleh Allah SWT..:)

    Reply
    • IN August 1, 2011, 12:47 am

      terima kasih. sama-samalah kita beribadah dan mengejar ganjaran Allah swt insya-allah…

      Reply
  • anif July 31, 2011, 9:27 pm

    Selamat menyambut Ramadan & selamat berpuasa :D

    Bandwidth habis? kena upgrade tu bro :D

    Reply
    • IN August 1, 2011, 12:46 am

      Thanks bro. Happy Ramadhan to u and ur family too. Upgrade tu terpaksa lah, kalu tak gelap dunia blog kawe lagi :wink:

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: