[PROMOSI] 17 E-Book Buat Duit Online Terlaris Di Pasaran

Salam Ramadhan Dan Selamat Berpuasa Semua

Entri ini sepatutnya keluar lebih awal namun saya kehabisan bandwidth bagi bulan Julai dan terpaksa tangguh ke hari ini. Saya telah e-mail ke web hosting provider untuk UPGRADE lagi bandwidth blog-blog yang ditempatkan di syarikat hosting ini. Semoga kejadian yang sama tidak berulang lagi, insya-allah. :wink:

Buat semua pembaca blog Dulu Lain Sekarang Lain, saya ingin mengucapkan Salam Ramadhan buat anda semua dan bagi yang beragama Islam “Selamat Berpuasa” dan menjalankan ibadah dalam bulan yang mulia ini dengan jayanya. Semoga amalan dan ibadah yang anda jalankan di sepanjang bulan Ramadhan diterima dan diberkati Allah s.w.t. Yang tak sabar nak raya tu.. sabar sabar dulu ye :D

- Salam Ramadhan Dan Selamat Berpuasa Semua

0 votes
  • Avatar for Ismail N Abgreds August 3, 2011, 5:25 am

    Salam Ramadhan untuk semua khasnya buat tuan rumah…

  • Avatar for Ismail N bEe August 3, 2011, 12:23 am

    Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak bro IN :-)

    Semoga kita semua diberkati di bulan mulia ini… ;)

  • Avatar for Ismail N yas August 2, 2011, 4:20 am

    Salam dan selamat berpuasa gak bro…..caiyokkkk!!
    :)

  • Avatar for Ismail N akubiomed August 1, 2011, 3:29 pm

    Saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat mengerjakan ibadah Puasa bersama keluarga

  • Avatar for Ismail N Pacifista - X August 1, 2011, 2:56 pm

    selamat berpuasa jugak bro :D

  • Avatar for Ismail N Pejuang Kesenian Extreme August 1, 2011, 10:22 am

    Selamat Berpuasa Bro…=)

  • Avatar for Ismail N Iqbal August 1, 2011, 10:17 am

    Selamat berpuasa juga abang IN and family :D

  • Avatar for Ismail N MDHAFiZ.NET August 1, 2011, 9:22 am

    Salam Ramadhan ya semua sahabat blogger yg mengenali diri ini.. yg tak kenal tu buat2 kenal je lah.. semuga bertambah rezeki hendaknya :) amin ya robb…

  • Avatar for Ismail N titan August 1, 2011, 9:09 am

    aku suka lagu nih. Teringat pada kumpulan raihan..rindu gila masa diorang semua ada..

  • Avatar for Ismail N afiq aiman August 1, 2011, 8:09 am

    sekarang baru pukul 4 ptg. jadi saya nak ucapkan selamat berpuasa. kalau komen pukul 7 nak jugak ucapkan selamat berbuka hehe. salam kenal dari saya dan Fokusblogger

  • Avatar for Ismail N Kak Long Mawar Merah August 1, 2011, 7:20 am

    Salam Ramadan. Semalam dua kali Kak long nak singgah, tapi dikhabarkan bandwidth habis.
    Wah…hebat beul sambutan untuk blog ini.

  • Avatar for Ismail N Mus August 1, 2011, 5:36 am

    selamat berpuasa bro..

    tahniah kerana kehabisan bandwidth..
    itu bermakna blog ini semakin hebat bro..

  • Avatar for Ismail N Abgreds August 1, 2011, 5:28 am

    salam cek Mail…
    lama tak singgah. itu hari cuti kejap. selamat berpuasa untuk mail dan keluarga…

  • Avatar for Ismail N adele August 1, 2011, 4:10 am

    selamat menjalani ibadah puasa :)

    • Avatar for Ismail N IN August 1, 2011, 5:30 am

      thanks. selamat berpuasa 2 u too. :D

  • Avatar for Ismail N wrizuan.net August 1, 2011, 3:53 am

    selamat menjalani ibadah puasa dgn cemerlang…moga ramdhan kali ini lebih bermakna…..:)

    • Avatar for Ismail N IN August 1, 2011, 5:13 am

      thanks bro.. insya-allah…

  • Avatar for Ismail N maza August 1, 2011, 3:27 am

    selamat berpuasa, moga2 tahun ini tak ada yg kena kad merah atau skor penalti.. hehehehe

    • Avatar for Ismail N IN August 1, 2011, 5:13 am

      he he… :wink:

  • Avatar for Ismail N nurmisnan August 1, 2011, 2:29 am

    Salam ramadhan untuk lu brother..
    moga dimaafkan jika ada tersalah silap…

    kita esok baru puasalah.. lambat 1 hari..

    • Avatar for Ismail N IN August 1, 2011, 2:52 am

      me too. salah silap harap maaf. selamat berpuasa….

  • Avatar for Ismail N Malaysia Travel Blog August 1, 2011, 1:58 am

    Selamat menunaikan ibadah puasa, :D

    • Avatar for Ismail N IN August 1, 2011, 2:50 am

      selamat berpuasa 2 u too :D

  • Avatar for Ismail N LiFe KaMi July 31, 2011, 11:05 pm

    selamat menunaikan ibadah puasa,
    semoga ibadah puasa pada kali ini lebih baik dari sebelumnya,
    Kejarlah pahala yang berlipat kali ganda yang telah dijanjikan oleh Allah SWT..:)

    • Avatar for Ismail N IN August 1, 2011, 12:47 am

      terima kasih. sama-samalah kita beribadah dan mengejar ganjaran Allah swt insya-allah…

  • Avatar for Ismail N anif July 31, 2011, 9:27 pm

    Selamat menyambut Ramadan & selamat berpuasa :D

    Bandwidth habis? kena upgrade tu bro :D

    • Avatar for Ismail N IN August 1, 2011, 12:46 am

      Thanks bro. Happy Ramadhan to u and ur family too. Upgrade tu terpaksa lah, kalu tak gelap dunia blog kawe lagi :wink: