Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Sudah lama saya tidak ke Coffee Bean & Teaf Leaf. Sejak kemunculan Starbuck, Dome, San Francisco dan lain-lain kedai kopi seumpamanya, Coffee Bean menjadi agak tenggelam sedikit di sini. Namun, pemilik Coffee Bean nampaknya telah menggandakan usaha bagi menarik pelanggan kembali ke Coffee Bean semula. Hasilnya tampak lumayan bila ramai peminum kopi tegar kembali ke kedai mereka baik di Wisma Merdeka mahupun di Damai. Make-over pada kedai mereka telah berjaya menarik golongan muda untuk melepak dan berinternet di sana, manakala ‘improvement’ pada menu dan keselesaan pelanggan berjaya memikat golongan dewasa.

Ni yang buat seronok untuk ke Coffee Bean And Tea Leaf….

Coffee Bean 2 540x405 Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Coffee Bean 3 540x405 Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Coffee Bean And Tea Leaf Damai Kota Kinabalu

Bagi mereka yang tinggal dekat dengan kawasan Damai, jangan pula lepaskan peluang menikmati promosi bulan Jun di Coffee Bean & Tea Leaf Damai. Ada set breakfast, lunch/dinner dan afternoon tea di sana pada harga yang menarik. Anda boleh enjoy set American Breakfast dengan kopi atau teh pada harga RM 12.90 sahaja. Manakala untuk tea time dan lepak-lepak sambil berblogging (macam saya), anda boleh menikmati 1 potong Kek Cheese dan kopi atau  teh pada harga RM 9.50. icon biggrin Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf Tolong promote jer ni!

Coffee Bean 4 540x405 Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Seperti Starbuck, Wi-Fi percuma disediakan untuk pengguna. Terdapat juga beberapa meja dengan plug elektrik bagi mereka yang lupa charge batteri laptop semasa di rumah icon wink Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf Ok saya mahu enjoy kopi saya dulu. Salam….

- Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

 Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Latest posts by Ismail N (see all)

20 thoughts on “Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

  1. Kopi ni kegemaran saya. Tapi bila bayak sangat minum, boleh sakit kepala =)

Comments are closed.