Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Sudah lama saya tidak ke Coffee Bean & Teaf Leaf. Sejak kemunculan Starbuck, Dome, San Francisco dan lain-lain kedai kopi seumpamanya, Coffee Bean menjadi agak tenggelam sedikit di sini. Namun, pemilik Coffee Bean nampaknya telah menggandakan usaha bagi menarik pelanggan kembali ke Coffee Bean semula. Hasilnya tampak lumayan bila ramai peminum kopi tegar kembali ke kedai mereka baik di Wisma Merdeka mahupun di Damai. Make-over pada kedai mereka telah berjaya menarik golongan muda untuk melepak dan berinternet di sana, manakala ‘improvement’ pada menu dan keselesaan pelanggan berjaya memikat golongan dewasa.

Ni yang buat seronok untuk ke Coffee Bean And Tea Leaf….

Coffee-Bean & Tea Leaf 2

Coffee-Bean & Tea Leaf  3

Coffee Bean And Tea Leaf Damai Kota Kinabalu

Bagi mereka yang tinggal dekat dengan kawasan Damai, jangan pula lepaskan peluang menikmati promosi bulan Jun di Coffee Bean & Tea Leaf Damai. Ada set breakfast, lunch/dinner dan afternoon tea di sana pada harga yang menarik. Anda boleh enjoy set American Breakfast dengan kopi atau teh pada harga RM 12.90 sahaja. Manakala untuk tea time dan lepak-lepak sambil berblogging (macam saya), anda boleh menikmati 1 potong Kek Cheese dan kopi atau  teh pada harga RM 9.50. 😀 Tolong promote jer ni!

Coffee-Bean & Tea Leaf  4

Seperti Starbuck, Wi-Fi percuma disediakan untuk pengguna. Terdapat juga beberapa meja dengan plug elektrik bagi mereka yang lupa charge batteri laptop semasa di rumah 😉 Ok saya mahu enjoy kopi saya dulu. Salam….

Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

0 votes
Avatar for Ismail N

• Meet the Author • Ismail N


Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.


Comments on this entry are closed.

  • Avatar for Ismail N

    Coffee Bean bagus. kalau mnum tahan ngantuk. kepala x penin. Tq kwn saya bawak ke sana.

  • Avatar for Ismail N

    wah saya juga peminat kopi huhu.. tak penah lagi rasa coffee nya camana hehe

  • Avatar for Ismail N

    Cantik dan damai je nampak tempat tu. Kalau dah minum kopi sambil ber wi-fi di situ, mesti masa berlalu pantas aje.

  • Avatar for Ismail N

    kalau dh peminat kopi tu tka blh kata apa hee..pi maka akan cari jer kopi

  • Avatar for Ismail N

    Kopi ni kegemaran saya. Tapi bila bayak sangat minum, boleh sakit kepala =)

  • Avatar for Ismail N

    tak pernah lepak coffe bean camni..
    orang kampung lepak warung je la..

  • Avatar for Ismail N

    amvoiiiii.. santai2 gedik2 gitew.. hehehe

    tak nak ambil bekalan kopi 434 ke bang mail.. hehehee

    • Avatar for Ismail N

      mmg pon dah plan nak borong time raya nanti dan bawa balik KK. 😀

  • Avatar for Ismail N

    Santai sahaja tempatnya.

  • Avatar for Ismail N

    peminat kopi tegar ker?..hehe

  • Avatar for Ismail N

    hoho..aku tengah masak air. tunggu bola. nak wat kopi jap lagi..

  • Avatar for Ismail N

    Memang hitam pekat melekat tu
    Ni duduk lama2 tak kena table charge ke, bro?

    • Avatar for Ismail N

      kalu tebal muka, duduk sepanjang hari pon boleh tanpa extra charge 😉

      • Avatar for Ismail N

        macam tu kalu
        tak kisah la buat2 tebal
        haha

  • Avatar for Ismail N

    Cake tuh nampak sodap ler.. Esok kena pegi coffee bean gak ni.. hik3

    • Avatar for Ismail N

      confirm sedap ehhh.. cari cheese + orio 😀

  • Avatar for Ismail N

    Bagi aku coffee hitam yang sodap memang di Coffee bean + Dome
    Starbuck so so lah…

    • Avatar for Ismail N

      He he.. kawe lak kureng sikit dgn Dome. Paling suka dengan Caffe Latte di Stabuck 😀

  • Avatar for Ismail N

    Hehe.. Peminat kopi tegar tahu sahaja tempat hang out yang ada offer bagus! 😀

    • Avatar for Ismail N

      😀 😉