Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Coffee-Bean & Tea Leaf

Sudah lama saya tidak ke Coffee Bean & Teaf Leaf. Sejak kemunculan Starbuck, Dome, San Francisco dan lain-lain kedai kopi seumpamanya, Coffee Bean menjadi agak tenggelam sedikit di sini. Namun, pemilik Coffee Bean nampaknya telah menggandakan usaha bagi menarik pelanggan kembali ke Coffee Bean semula. Hasilnya tampak lumayan bila ramai peminum kopi tegar kembali ke kedai mereka baik di Wisma Merdeka mahupun di Damai. Make-over pada kedai mereka telah berjaya menarik golongan muda untuk melepak dan berinternet di sana, manakala ‘improvement’ pada menu dan keselesaan pelanggan berjaya memikat golongan dewasa.

Ni yang buat seronok untuk ke Coffee Bean And Tea Leaf….

Coffee Bean 2 540x405 Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Coffee Bean 3 540x405 Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Coffee Bean And Tea Leaf Damai Kota Kinabalu

Bagi mereka yang tinggal dekat dengan kawasan Damai, jangan pula lepaskan peluang menikmati promosi bulan Jun di Coffee Bean & Tea Leaf Damai. Ada set breakfast, lunch/dinner dan afternoon tea di sana pada harga yang menarik. Anda boleh enjoy set American Breakfast dengan kopi atau teh pada harga RM 12.90 sahaja. Manakala untuk tea time dan lepak-lepak sambil berblogging (macam saya), anda boleh menikmati 1 potong Kek Cheese dan kopi atau  teh pada harga RM 9.50. icon biggrin Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf Tolong promote jer ni!

Coffee Bean 4 540x405 Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Seperti Starbuck, Wi-Fi percuma disediakan untuk pengguna. Terdapat juga beberapa meja dengan plug elektrik bagi mereka yang lupa charge batteri laptop semasa di rumah icon wink Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf Ok saya mahu enjoy kopi saya dulu. Salam….

- Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

 Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Coffee

{ 20 comments… add one }

  • rushdan September 13, 2012, 2:37 am

    Coffee Bean bagus. kalau mnum tahan ngantuk. kepala x penin. Tq kwn saya bawak ke sana.

    Reply
  • aimannajmy June 21, 2012, 7:39 am

    wah saya juga peminat kopi huhu.. tak penah lagi rasa coffee nya camana hehe

    Reply
  • Kak Long Mawar Merah June 15, 2012, 3:50 pm

    Cantik dan damai je nampak tempat tu. Kalau dah minum kopi sambil ber wi-fi di situ, mesti masa berlalu pantas aje.

    Reply
  • suri June 14, 2012, 7:39 am

    kalau dh peminat kopi tu tka blh kata apa hee..pi maka akan cari jer kopi

    Reply
  • Sukashare June 13, 2012, 6:33 pm

    Kopi ni kegemaran saya. Tapi bila bayak sangat minum, boleh sakit kepala =)

    Reply
  • zool June 13, 2012, 3:33 pm

    tak pernah lepak coffe bean camni..
    orang kampung lepak warung je la..

    Reply
  • maza June 13, 2012, 2:07 am

    amvoiiiii.. santai2 gedik2 gitew.. hehehe

    tak nak ambil bekalan kopi 434 ke bang mail.. hehehee

    Reply
    • IN June 13, 2012, 2:17 pm

      mmg pon dah plan nak borong time raya nanti dan bawa balik KK. :D

      Reply
  • akubiomed June 12, 2012, 4:32 pm

    Santai sahaja tempatnya.

    Reply
  • Jebeng Otai™ June 12, 2012, 4:06 pm

    peminat kopi tegar ker?..hehe

    Reply
  • titan June 12, 2012, 3:47 pm

    hoho..aku tengah masak air. tunggu bola. nak wat kopi jap lagi..

    Reply
  • tehr June 12, 2012, 3:33 pm

    Memang hitam pekat melekat tu
    Ni duduk lama2 tak kena table charge ke, bro?
    tehr recently posted…EURO 2012 | Jaringan Gol TerbaikMy Profile

    Reply
    • IN June 13, 2012, 2:18 pm

      kalu tebal muka, duduk sepanjang hari pon boleh tanpa extra charge :wink:

      Reply
  • nurmisnan June 12, 2012, 3:21 pm

    Cake tuh nampak sodap ler.. Esok kena pegi coffee bean gak ni.. hik3

    Reply
    • IN June 13, 2012, 2:19 pm

      confirm sedap ehhh.. cari cheese + orio :D

      Reply
  • nurmisnan June 12, 2012, 3:18 pm

    Bagi aku coffee hitam yang sodap memang di Coffee bean + Dome
    Starbuck so so lah…

    Reply
    • IN June 13, 2012, 2:20 pm

      He he.. kawe lak kureng sikit dgn Dome. Paling suka dengan Caffe Latte di Stabuck :D

      Reply
  • anif June 12, 2012, 3:01 pm

    Hehe.. Peminat kopi tegar tahu sahaja tempat hang out yang ada offer bagus! :D

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: