Simply The Best Way To Drive Traffic To Your Blog

Busy…..

Just a lite music for you today. Music video by Olly Murs performing Busy. (C) 2011 Sony Music Entertainment UK Limited. Hope you like it. Ok, I need to get back to work now. :D

- Busy….

0 votes
  • Avatar for Ismail N Malaysia Travel Blog December 2, 2011, 2:10 am

    Saya pula..malas…huhuhuh

  • Avatar for Ismail N Aliyah KK November 28, 2011, 6:23 am

    best video tu…

  • Avatar for Ismail N Kak Long Mawar Merah November 27, 2011, 5:38 pm

    Sangat busy…bercuti…

  • Avatar for Ismail N ohcikgu November 27, 2011, 10:29 am

    busy tanda kertas budak-budak. hehe..

  • Avatar for Ismail N nizamghazi November 26, 2011, 1:31 am

    Seyes! sy jatuh cinta dengan MV tu
    Sgt sweet even pompuan patung tu muka dia sgt freeky.
    Eh? DLSL ada fanpage lah. Okay LIKE (:

  • Avatar for Ismail N zik November 25, 2011, 4:10 pm

    sempoi jer lagu nih… first time dengar lagu nih… hu hu hu… hujung tahun nih busy … report sana sini..

  • Avatar for Ismail N suri November 25, 2011, 3:53 am

    tak de keje di buatnya bz gak haa..cian tak der teman tu yg bt patong

  • Avatar for Ismail N suri November 25, 2011, 3:38 am

    tu ke patung yg persis manusia tu heee…

  • Avatar for Ismail N titan November 24, 2011, 10:25 pm

    hoho..busy sangatlah konon lagu nih. hehe..

    • Avatar for Ismail N suri November 25, 2011, 3:45 am

      haa, bz nak suruh org amil perhatian ker heeee..

  • Avatar for Ismail N mak lagenda November 24, 2011, 1:41 pm

    Wah..past ticket bizi tu kat mak yeh??

  • Avatar for Ismail N dnoBiz November 24, 2011, 1:12 pm

    hahahah…
    aku suka clip video tu…
    sibuk memang lumrah…..

  • Avatar for Ismail N IN November 24, 2011, 12:15 am

    Thanks all sebab komen… Hujung tahun punya hal mau kasi settle dulu… :D
    anyway akan cuba spend some time hari ini utk buat PR :wink:

  • Avatar for Ismail N Isu Kewangan November 23, 2011, 11:33 pm

    Salam kenal.
    Tak pernah pulak dengar lagu busy ni. Ni kira tuan blog pun sedang busy jugak le kan? Settle dululah mana yang patut. ;)

  • Avatar for Ismail N tehr November 23, 2011, 4:35 pm

    sibuk tak ada kerja
    kelam kabut tak buat apa2
    huhu

  • Avatar for Ismail N akubiomed November 23, 2011, 3:07 pm

    Hujung tahun sibuk dengan bajet 2012 ker bro? :-)

  • Avatar for Ismail N Hairul Hissam November 23, 2011, 12:49 pm

    tentu bro busy kan..
    saya plak asyik busy body je… :D

  • Avatar for Ismail N nurmisnan November 23, 2011, 8:02 am

    bz kacau aweks yang sebelah tuh… har3

  • Avatar for Ismail N anif November 23, 2011, 3:51 am

    Busy doin’ nothin’? :D hehe..