Busy…..

Just a lite music for you today. Music video by Olly Murs performing Busy. (C) 2011 Sony Music Entertainment UK Limited. Hope you like it. Ok, I need to get back to work now. ๐Ÿ˜€

Busy….

0 votes
Avatar for Ismail N

โ€ข Meet the Author โ€ข Ismail N


Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.


Comments on this entry are closed.

  • Avatar for Ismail N

    Saya pula..malas…huhuhuh

  • Avatar for Ismail N

    best video tu…

  • Avatar for Ismail N

    Sangat busy…bercuti…

  • Avatar for Ismail N

    busy tanda kertas budak-budak. hehe..

  • Avatar for Ismail N

    Seyes! sy jatuh cinta dengan MV tu
    Sgt sweet even pompuan patung tu muka dia sgt freeky.
    Eh? DLSL ada fanpage lah. Okay LIKE (:

  • Avatar for Ismail N

    sempoi jer lagu nih… first time dengar lagu nih… hu hu hu… hujung tahun nih busy … report sana sini..

  • Avatar for Ismail N

    tak de keje di buatnya bz gak haa..cian tak der teman tu yg bt patong

  • Avatar for Ismail N

    tu ke patung yg persis manusia tu heee…

  • Avatar for Ismail N

    hoho..busy sangatlah konon lagu nih. hehe..

    • Avatar for Ismail N

      haa, bz nak suruh org amil perhatian ker heeee..

  • Avatar for Ismail N

    Wah..past ticket bizi tu kat mak yeh??

  • Avatar for Ismail N

    hahahah…
    aku suka clip video tu…
    sibuk memang lumrah…..

  • Avatar for Ismail N

    Thanks all sebab komen… Hujung tahun punya hal mau kasi settle dulu… ๐Ÿ˜€
    anyway akan cuba spend some time hari ini utk buat PR ๐Ÿ˜‰

  • Avatar for Ismail N

    Salam kenal.
    Tak pernah pulak dengar lagu busy ni. Ni kira tuan blog pun sedang busy jugak le kan? Settle dululah mana yang patut. ๐Ÿ˜‰

  • Avatar for Ismail N

    sibuk tak ada kerja
    kelam kabut tak buat apa2
    huhu

  • Avatar for Ismail N

    Hujung tahun sibuk dengan bajet 2012 ker bro? :-)

  • Avatar for Ismail N

    tentu bro busy kan..
    saya plak asyik busy body je… ๐Ÿ˜€

  • Avatar for Ismail N

    bz kacau aweks yang sebelah tuh… har3

  • Avatar for Ismail N

    Busy doin’ nothin’? ๐Ÿ˜€ hehe..