Saturday,6 February,2016

Busy…..

Just a lite music for you today. Music video by Olly Murs performing Busy. (C) 2011 Sony Music Entertainment UK Limited. Hope you like it. Ok, I need to get back to work now. 😀

Busy….

About The Author

ISMAIL N is the 'de facto' owner and editor-in chief of DuluLainSekarangLain.Com. A Human Resource practitioner in his normal daily life and consummate blogger in his free time. He is addicted to coffee and Manchester United. Most easily accessed via his Twitter account.

Ismail N
  • Malaysia Travel Blog

    Saya pula..malas…huhuhuh

    December 2, 2011, 2:10 am
  • Aliyah KK

    best video tu…

    November 28, 2011, 6:23 am
  • Kak Long Mawar Merah

    Sangat busy…bercuti…

    November 27, 2011, 5:38 pm
  • ohcikgu

    busy tanda kertas budak-budak. hehe..

    November 27, 2011, 10:29 am
  • nizamghazi

    Seyes! sy jatuh cinta dengan MV tu
    Sgt sweet even pompuan patung tu muka dia sgt freeky.
    Eh? DLSL ada fanpage lah. Okay LIKE (:

    November 26, 2011, 1:31 am
  • zik

    sempoi jer lagu nih… first time dengar lagu nih… hu hu hu… hujung tahun nih busy … report sana sini..

    November 25, 2011, 4:10 pm
  • suri

    tak de keje di buatnya bz gak haa..cian tak der teman tu yg bt patong

    November 25, 2011, 3:53 am
  • suri

    tu ke patung yg persis manusia tu heee…

    November 25, 2011, 3:38 am
  • titan

    hoho..busy sangatlah konon lagu nih. hehe..

    November 24, 2011, 10:25 pm
    • suri

      haa, bz nak suruh org amil perhatian ker heeee..

      November 25, 2011, 3:45 am
  • mak lagenda

    Wah..past ticket bizi tu kat mak yeh??

    November 24, 2011, 1:41 pm
  • dnoBiz

    hahahah…
    aku suka clip video tu…
    sibuk memang lumrah…..

    November 24, 2011, 1:12 pm
  • IN

    Thanks all sebab komen… Hujung tahun punya hal mau kasi settle dulu… 😀
    anyway akan cuba spend some time hari ini utk buat PR 😉

    November 24, 2011, 12:15 am
  • Isu Kewangan

    Salam kenal.
    Tak pernah pulak dengar lagu busy ni. Ni kira tuan blog pun sedang busy jugak le kan? Settle dululah mana yang patut. 😉

    November 23, 2011, 11:33 pm
  • tehr

    sibuk tak ada kerja
    kelam kabut tak buat apa2
    huhu

    November 23, 2011, 4:35 pm
  • akubiomed

    Hujung tahun sibuk dengan bajet 2012 ker bro? :-)

    November 23, 2011, 3:07 pm
  • Hairul Hissam

    tentu bro busy kan..
    saya plak asyik busy body je… 😀

    November 23, 2011, 12:49 pm
  • nurmisnan

    bz kacau aweks yang sebelah tuh… har3

    November 23, 2011, 8:02 am
  • anif

    Busy doin’ nothin’? 😀 hehe..

    November 23, 2011, 3:51 am