Lunch Time

Nasi-Lemak-Antarabangsa Kampung Baru

Isteri saya ajak makan tengahari bersama tadi (jangan mare.. :D). Oklah, no problem. Tapi kat mana? Kat Suria Sabah.. Alright, tapi kedai mana? Kita test makan kat Restoren Nasi Lemak Antarabangsa Kampung Baru (Since 1973). Dengar citer.. sedop….. let’ go dear…

Kami order makanan seperti dalam gambar di bawah. Boleh tahan sedapnya. Cuma kena menunggu sedikit..

Nasi Lemak Antarabangsa2 540x405 Lunch Time

Nasi Lemak Antarabangsa3 540x405 Lunch Time

Lunch Time

 Lunch Time

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Lunch Time

Foods

{ 40 comments… add one }

  • Malaysia Travel Blog May 26, 2011, 6:45 am

    Pergi kat Suria untuk tengok wayang je, hehe

    Reply
  • tehr May 8, 2011, 3:50 pm

    gomen kata nasi lemak ni bahaya, bro :D

    Reply
    • IN May 8, 2011, 9:42 pm

      he he.. tu gomen kata… kawe kata kita makan aje dulu :D

      Reply
  • maza May 7, 2011, 4:01 pm

    prtkhhh,… terasa lapar lah fulaks..huhhu

    Reply
    • IN May 8, 2011, 9:42 pm

      mintaklah darling buat satu :D :D

      Reply
  • akubiomed May 7, 2011, 9:13 am

    Nasi lemak dah macam roti canai tidak boleh dipisahkan dari menu rakyat Malaysia :-)

    Reply
    • IN May 8, 2011, 9:43 pm

      andai dipisah lagu dan irama… hmmm… :D

      Reply
  • Mrs.Ayie May 7, 2011, 8:13 am

    Sedapnya. (Lapar pulak rasa, gi cari nasi kicap kat dapur jab). Makanan yang sedap akan bertambah sedap bila makan dengan orang kesayangan :D

    Reply
    • IN May 8, 2011, 9:43 pm

      kat dapur ada nasi lemak?
      mana org kesayangan tu? :D

      Reply
  • tengkorak emas May 7, 2011, 7:17 am

    fuh yg international ni TE tak pernah makan lagi, selalu beli nasi lemak bungkus daun pisang harga 50 sen..jangan tak percaya, ada lagi tu..he

    Reply
  • Tie May 7, 2011, 2:06 am

    Sedapnya….. Teringin nak makan hidangan ekslusif begitu. :lol:

    Reply
    • IN May 8, 2011, 9:44 pm

      kak kan expect bab dapur-dapur nie.. He he.. boleh buat sendiri tu :D

      Reply
  • zik May 6, 2011, 7:21 pm

    nampak sedap… apa lagi… huhu berapa agaknya kena tuh…. jeng2…

    Reply
    • IN May 8, 2011, 9:44 pm

      terbanglah 3 keping duit merah utk dua org makan :D

      Reply
  • dnoBiz May 6, 2011, 3:18 pm

    aku paling tak gemar kalau terbaca artikel pasal makanan di tengah malam macam ni….
    Ps : nak cari stok magi jap :D

    Reply
    • IN May 6, 2011, 4:48 pm

      He he.. no neng no neng tu jer idea petang tadi… maka ini ler hidangan blog nie.. sori.. aik. btw, dah jumpa meggi?

      Reply
    • adele May 6, 2011, 4:53 pm

      ahahaha..siannya..:D

      Reply
    • tengkorak emas May 7, 2011, 7:16 am

      megi apa tu? nak cari gak haha

      Reply
  • titan May 6, 2011, 3:08 pm

    ehh…kat sabah ke nih?

    Reply
    • IN May 6, 2011, 4:46 pm

      yup, Suria KK Sabah

      Reply
  • benjy May 6, 2011, 2:14 pm

    Makan nasi lemak … nyam2 sedapnya …. masa bro IN makan tadi berapa ramai kanak-kanak sekolah makan nasi lemak kat situ ? …. rasanya boleh sound ke ibu bapa mereka kalau bawa makan kat tempat tu a’a ? …

    Reply
    • IN May 6, 2011, 4:45 pm

      He he.. oit ni dah lain citer ni :D
      mcm tak nampak budak2 lak… mungkin ada guru besar makan kat situ :lol:

      Reply
      • tengkorak emas May 7, 2011, 7:23 am

        bunyi bro benjy mcm geram je..ada org sound dia makan nasi lemak kot xD

        Reply
  • Mus May 6, 2011, 1:56 pm

    aku belum pernah cuba lagi kat sini

    Reply
    • benjy May 6, 2011, 2:08 pm

      Samalah kita bro Mus, b3njy pun tak pernah rasa lagi ….

      Reply
    • IN May 6, 2011, 4:44 pm

      Mus, kat KK ada di Suria dan Borneo Futsal. test ler..
      benjy – sesekali kena cuba, baru tahu syoknya :D

      Reply
  • syahrilhafiz May 6, 2011, 1:17 pm

    wow! nasi lemak antarabangsa kot
    wah2 bro ni taste tinggi gak ek
    eh tak bini..hehe

    Reply
    • IN May 6, 2011, 4:41 pm

      nasi lemak taste org kampung jer… :D

      Reply
  • anif May 6, 2011, 12:28 pm

    Meriah makanan atas meja tu.. :) Tengok gambar pun dah tahu sedap!

    Reply
    • IN May 6, 2011, 1:13 pm

      keh keh keh.. pandai hang. Tgk gambo tu dah tau sodap.. :D
      deria rasa di mata :lol:

      Reply
  • adele May 6, 2011, 10:29 am

    em..sedap..lazat..
    kat Nilai ni ada nasi lemak sedap..slalu juga mkn kat situ..setiap hari mkn dlm sebulan mesti sakit jantung lepas tu :D

    Reply
    • IN May 6, 2011, 1:12 pm

      mmg bahaya makan yg lemak2 nie.. tp sesekali cuba ok kan? :D

      Reply
    • benjy May 6, 2011, 2:05 pm

      badan b3njy dah gedempol … boleh b3njy makan nasi lemak yang nampak sedap ni …. ?

      Reply
      • IN May 6, 2011, 4:40 pm

        lemak no problem kalu selalu exercise… sanggup? :lol:

        Reply
  • Ali ridha May 6, 2011, 10:25 am

    makan tengah bersama isteri…bila la aku
    nak berumah tangga.tangga kayu simpan
    dalam rumah.takut reput, nanti susah nak
    betul ariel TV.hehe…

    Reply
    • IN May 6, 2011, 1:11 pm

      apa lagi.. cari satu ler.. :D
      kalau susah2 iklan di blog :lol:

      Reply
      • Mus May 6, 2011, 1:55 pm

        mungkin iklan di blog tu akan percepatkan jodoh.. hihihi..

        Reply
    • benjy May 6, 2011, 2:02 pm

      Jodoh tak ke mana … mungkin esok, lusa atau 40 tahun dari sekarang … hahahahaha … jan marah bergurau saja ..

      Reply
    • dnoBiz May 6, 2011, 3:16 pm

      komen bro dah boleh masuk kategori pantun berkait…
      rumah tangga dan tangga kayu hahahah :D

      Reply
    • tehr May 8, 2011, 3:49 pm

      dah tak lama la tu
      tangga pun dah ada tersimpan
      tinggal nak cari rumah je lagi
      mudah2an bro ali ditemukan dengan muslimah sejati

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: