Lunch Time

Isteri saya ajak makan tengahari bersama tadi (jangan mare.. :D). Oklah, no problem. Tapi kat mana? Kat Suria Sabah.. Alright, tapi kedai mana? Kita test makan kat Restoren Nasi Lemak Antarabangsa Kampung Baru (Since 1973). Dengar citer.. sedop….. let’ go dear…

Kami order makanan seperti dalam gambar di bawah. Boleh tahan sedapnya. Cuma kena menunggu sedikit..

Nasi-Lemak-Antarabangsa Kampung Baru 2

Nasi-Lemak-Antarabangsa Kampung Baru 3

Lunch Time

0 votes
Avatar for Ismail N

• Meet the Author • Ismail N


Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.


Comments on this entry are closed.

  • Avatar for Ismail N

    Pergi kat Suria untuk tengok wayang je, hehe

  • Avatar for Ismail N

    gomen kata nasi lemak ni bahaya, bro 😀

    • Avatar for Ismail N

      he he.. tu gomen kata… kawe kata kita makan aje dulu 😀

  • Avatar for Ismail N

    prtkhhh,… terasa lapar lah fulaks..huhhu

    • Avatar for Ismail N

      mintaklah darling buat satu 😀 😀

  • Avatar for Ismail N

    Nasi lemak dah macam roti canai tidak boleh dipisahkan dari menu rakyat Malaysia :-)

    • Avatar for Ismail N

      andai dipisah lagu dan irama… hmmm… 😀

  • Avatar for Ismail N

    Sedapnya. (Lapar pulak rasa, gi cari nasi kicap kat dapur jab). Makanan yang sedap akan bertambah sedap bila makan dengan orang kesayangan 😀

    • Avatar for Ismail N

      kat dapur ada nasi lemak?
      mana org kesayangan tu? 😀

  • Avatar for Ismail N

    fuh yg international ni TE tak pernah makan lagi, selalu beli nasi lemak bungkus daun pisang harga 50 sen..jangan tak percaya, ada lagi tu..he

  • Avatar for Ismail N

    Sedapnya….. Teringin nak makan hidangan ekslusif begitu. 😆

    • Avatar for Ismail N

      kak kan expect bab dapur-dapur nie.. He he.. boleh buat sendiri tu 😀

  • Avatar for Ismail N

    nampak sedap… apa lagi… huhu berapa agaknya kena tuh…. jeng2…

    • Avatar for Ismail N

      terbanglah 3 keping duit merah utk dua org makan 😀

  • Avatar for Ismail N

    aku paling tak gemar kalau terbaca artikel pasal makanan di tengah malam macam ni….
    Ps : nak cari stok magi jap 😀

    • Avatar for Ismail N

      He he.. no neng no neng tu jer idea petang tadi… maka ini ler hidangan blog nie.. sori.. aik. btw, dah jumpa meggi?

    • Avatar for Ismail N

      ahahaha..siannya..:D

    • Avatar for Ismail N

      megi apa tu? nak cari gak haha

  • Avatar for Ismail N

    ehh…kat sabah ke nih?

    • Avatar for Ismail N

      yup, Suria KK Sabah

  • Avatar for Ismail N

    Makan nasi lemak … nyam2 sedapnya …. masa bro IN makan tadi berapa ramai kanak-kanak sekolah makan nasi lemak kat situ ? …. rasanya boleh sound ke ibu bapa mereka kalau bawa makan kat tempat tu a’a ? …

    • Avatar for Ismail N

      He he.. oit ni dah lain citer ni 😀
      mcm tak nampak budak2 lak… mungkin ada guru besar makan kat situ 😆

      • Avatar for Ismail N

        bunyi bro benjy mcm geram je..ada org sound dia makan nasi lemak kot xD

  • Avatar for Ismail N

    aku belum pernah cuba lagi kat sini

    • Avatar for Ismail N

      Samalah kita bro Mus, b3njy pun tak pernah rasa lagi ….

    • Avatar for Ismail N

      Mus, kat KK ada di Suria dan Borneo Futsal. test ler..
      benjy – sesekali kena cuba, baru tahu syoknya 😀

  • Avatar for Ismail N

    wow! nasi lemak antarabangsa kot
    wah2 bro ni taste tinggi gak ek
    eh tak bini..hehe

    • Avatar for Ismail N

      nasi lemak taste org kampung jer… 😀

  • Avatar for Ismail N

    Meriah makanan atas meja tu.. :) Tengok gambar pun dah tahu sedap!

    • Avatar for Ismail N

      keh keh keh.. pandai hang. Tgk gambo tu dah tau sodap.. 😀
      deria rasa di mata 😆

  • Avatar for Ismail N

    em..sedap..lazat..
    kat Nilai ni ada nasi lemak sedap..slalu juga mkn kat situ..setiap hari mkn dlm sebulan mesti sakit jantung lepas tu 😀

    • Avatar for Ismail N

      mmg bahaya makan yg lemak2 nie.. tp sesekali cuba ok kan? 😀

    • Avatar for Ismail N

      badan b3njy dah gedempol … boleh b3njy makan nasi lemak yang nampak sedap ni …. ?

      • Avatar for Ismail N

        lemak no problem kalu selalu exercise… sanggup? 😆

  • Avatar for Ismail N

    makan tengah bersama isteri…bila la aku
    nak berumah tangga.tangga kayu simpan
    dalam rumah.takut reput, nanti susah nak
    betul ariel TV.hehe…

    • Avatar for Ismail N

      apa lagi.. cari satu ler.. 😀
      kalau susah2 iklan di blog 😆

      • Avatar for Ismail N

        mungkin iklan di blog tu akan percepatkan jodoh.. hihihi..

    • Avatar for Ismail N

      Jodoh tak ke mana … mungkin esok, lusa atau 40 tahun dari sekarang … hahahahaha … jan marah bergurau saja ..

    • Avatar for Ismail N

      komen bro dah boleh masuk kategori pantun berkait…
      rumah tangga dan tangga kayu hahahah 😀

    • Avatar for Ismail N

      dah tak lama la tu
      tangga pun dah ada tersimpan
      tinggal nak cari rumah je lagi
      mudah2an bro ali ditemukan dengan muslimah sejati