Nasi Ayam Juara

0 votes

Rasanya ramai penduduk KK yang tahu dengan nasi ayam JUARA kan? Blogger Lunaticg dari Sabahan Bloggers Club dan his beloved wife, Zezebel serta blogger Mus pastinya boleh tolong SAHkan hal ini agar saya tak nampak macam β€œsyok sendiri” pulak πŸ˜€ Restoren Nasi Ayam Juara yang dulunya kecil sahaja di Kingfisher Park kini megah dengan cawangan-cawangannya di Sulaman Sentral, Bandar Donggongon dan yang terbaru di Inanam Commercial Centre.

Siapa yang dah rasa, pasti akan suka kannya. Plus, restoren juga menyediakan pelbagai hidangan lain bagi mereka yang bawa kengkawan yang tak suka makan nasi ayam. Antaranya selera tempatan , Siam dan Western Foods.

Harga bagi sepinggan nasi ayam JUARA (setakat entri ini di tulis) adalah RM 4.20. Orang dewasa macam saya pon rasa kenyang dah sepinggan.. tak perlu tambah-tambah lagi. Kalau mahu cuba hidangan lain.. cubalah.. Anak-anak saya ni memang kaki mencuba hidangan baru. Kalau masuk restoren, mesti mintak menu dulu.. Tu yang kadang-kadang bapaknya pun malas nak bawak makan di kedai..Β  Takut bajet lari πŸ˜‰

Nasi-Ayam-Juara-2

Nasi-Ayam-Juara-3

Tak kenyang lagi? Mahu tengok some more? πŸ˜€ Check out gambar yang selebihnya di SINI. Pssttt.. pastikan perut anda telah penuh terlebih dahulu! πŸ˜‰

Nasi Ayam Juara

Latest Comments
  1. Avatar for Ismail N abdulhussin mohammad April 17, 2012
  2. Avatar for Ismail N MEKAR July 2, 2011
  3. Avatar for Ismail N bEe June 29, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011
  4. Avatar for Ismail N LiFe KaMi June 29, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011
  5. Avatar for Ismail N chii June 29, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011
  6. Avatar for Ismail N tengkorakemas June 29, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011
  7. Avatar for Ismail N afzal laidin June 28, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011
  8. Avatar for Ismail N faizul June 28, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011
  9. Avatar for Ismail N yas June 28, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011
  10. Avatar for Ismail N Sabahan Bloggers Club June 28, 2011
    • Avatar for Ismail N Malaysia Travel Blog June 28, 2011
      • Avatar for Ismail N bEe June 29, 2011
        • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011
      • Avatar for Ismail N akubiomed June 30, 2011
  11. Avatar for Ismail N Malaysia Travel Blog June 28, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011
      • Avatar for Ismail N Malaysia Travel Blog June 30, 2011
  12. Avatar for Ismail N padin June 28, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 28, 2011
  13. Avatar for Ismail N titan June 28, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 28, 2011
  14. Avatar for Ismail N Mus June 28, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 28, 2011
  15. Avatar for Ismail N maza June 28, 2011
    • Avatar for Ismail N IN June 28, 2011