Simply The Best Way To Drive Traffic To Your Blog

Nasi Ayam Juara

Rasanya ramai penduduk KK yang tahu dengan nasi ayam JUARA kan? Blogger Lunaticg dari Sabahan Bloggers Club dan his beloved wife, Zezebel serta blogger Mus pastinya boleh tolong SAHkan hal ini agar saya tak nampak macam “syok sendiri” pulak :D Restoren Nasi Ayam Juara yang dulunya kecil sahaja di Kingfisher Park kini megah dengan cawangan-cawangannya di Sulaman Sentral, Bandar Donggongon dan yang terbaru di Inanam Commercial Centre.

Siapa yang dah rasa, pasti akan suka kannya. Plus, restoren juga menyediakan pelbagai hidangan lain bagi mereka yang bawa kengkawan yang tak suka makan nasi ayam. Antaranya selera tempatan , Siam dan Western Foods.

Harga bagi sepinggan nasi ayam JUARA (setakat entri ini di tulis) adalah RM 4.20. Orang dewasa macam saya pon rasa kenyang dah sepinggan.. tak perlu tambah-tambah lagi. Kalau mahu cuba hidangan lain.. cubalah.. Anak-anak saya ni memang kaki mencuba hidangan baru. Kalau masuk restoren, mesti mintak menu dulu.. Tu yang kadang-kadang bapaknya pun malas nak bawak makan di kedai..  Takut bajet lari :wink:

Nasi-Ayam-Juara-2

Nasi-Ayam-Juara-3

Tak kenyang lagi? Mahu tengok some more? :D Check out gambar yang selebihnya di SINI. Pssttt.. pastikan perut anda telah penuh terlebih dahulu! :wink:

- Nasi Ayam Juara

0 votes
  • Avatar for Ismail N abdulhussin mohammad April 17, 2012, 2:44 am

    juara mantap jo.sedap nasi ayam pau juga….tq juara…..betul2x mantap

  • Avatar for Ismail N MEKAR July 2, 2011, 12:35 pm

    saya suka makan nasi ayam. kena pegi KK la kalu nk makan nasi ayam juara ni. (xtau la bila boleh sampai sana).

  • Avatar for Ismail N bEe June 29, 2011, 8:26 am

    Nasi ayam yg nmpk sedap. Lagi2 ayam utk nasi tersebut…. ;)

    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011, 1:52 pm

      lagi sedap time makan :D

  • Avatar for Ismail N LiFe KaMi June 29, 2011, 5:47 am

    tengok pun dah sedap,
    nampaknya kena cuba try ni..
    tgh tgu org dapur memasak,
    aduh lapar plak..huhu

    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011, 1:52 pm

      dtg sini kena isi perut dulu bro… :D

  • Avatar for Ismail N chii June 29, 2011, 5:20 am

    perghh,..tgk pic je..da menggiurkan..apetah lg rasanya ye..
    murah gak eh..

    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011, 1:51 pm

      kalu perut lapo… lagi ler terasa :D

  • Avatar for Ismail N tengkorakemas June 29, 2011, 12:33 am

    pergh makanan anak bro tu sedap gak hehe eh tapi mana Roq?

    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011, 1:46 pm

      Roq pegi skul… tak leh bawak sbb mau pi tgk wayang super 8 ari tu :D

  • Avatar for Ismail N afzal laidin June 28, 2011, 11:33 pm

    memang meliurkan. IN kalau post gambar makanan memang hebat.
    p/s: bulan puasa nanti jangan post gamabr-gambar macam ni :P.

    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011, 1:45 pm

      errkkk sebenonya kawe tgh plan tangkap gambo di gerai ramadhan… :D

  • Avatar for Ismail N faizul June 28, 2011, 3:37 pm

    sy br lepas mkn nasi, so takde nafsu untuk makan nasi ayam. Hahahaha..!

    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011, 1:44 pm

      nasib baik ehhh…
      sediakan perut sblm dtg blog nie :D

  • Avatar for Ismail N yas June 28, 2011, 12:11 pm

    Pehhh…gambo makan lagi…..sodap2 tu bro…

    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011, 1:40 pm

      tlg promote restoren tu…. :D

  • Avatar for Ismail N Sabahan Bloggers Club June 28, 2011, 11:56 am

    Saya tak suka sangat makan nasi ayam tapi saya ada makan nasi ayam yang lagi sedap dari restoran Juara ni. Bagi saya 3 per 5 bintang jer…. Nasi ayam Zezebel masak lagi sedap…. :)

    • Avatar for Ismail N Malaysia Travel Blog June 28, 2011, 12:51 pm

      Terbaik lah ini komen, hihihih :p

      • Avatar for Ismail N bEe June 29, 2011, 8:25 am

        Ambooiihhh :-P

        • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011, 1:39 pm

          ehem ehem… bEe.. suruh ler hubby blogging sama… :D cam pasangan tu …

      • Avatar for Ismail N akubiomed June 30, 2011, 4:28 pm

        Mana aci puji isteri sendir. Objection, your Honor :-)

  • Avatar for Ismail N Malaysia Travel Blog June 28, 2011, 11:28 am

    Paling dekat dengan rumah hubby, naik bukit tu jer dah sampai, hehehe. Selalu lepak kat sini kalau rasa nak makan nasi ayam, memang best la..

    • Avatar for Ismail N IN June 29, 2011, 1:34 pm

      Bel, thanks sbb kasi confirm… :D
      kalu naik bukit tu… dekat sgt tu ehhh…

      • Avatar for Ismail N Malaysia Travel Blog June 30, 2011, 2:04 am

        Memang sangat-sangat dekat pun…boleh jalan kaki lagi kalau rajin..tapi biasanya saya sangat malas..hihih

  • Avatar for Ismail N padin June 28, 2011, 10:42 am

    grrrrrrriilllll chicken? pheww… aku lapar…

    • Avatar for Ismail N IN June 28, 2011, 11:11 am

      time diner pon nie.. erkkk.. semenanjung masih magrib kot? he he.. :D

  • Avatar for Ismail N titan June 28, 2011, 8:14 am

    kat sulaman ker? wahh, tak sangka plakk..

    • Avatar for Ismail N IN June 28, 2011, 11:10 am

      kat kuala menggatal… entah knp di bagi nama sulaman sentral, kawe pon tak tahu… :D

  • Avatar for Ismail N Mus June 28, 2011, 7:45 am

    memang disahkan.. sedap!!
    anak aku mmg suka makan kat sini..
    biasa di sulaman sentral..

    • Avatar for Ismail N IN June 28, 2011, 11:09 am

      thanks sbb jadi saksi bro.. :wink:
      kalu tak mcm syok sendiri lak kawe he he .. :D

  • Avatar for Ismail N maza June 28, 2011, 7:40 am

    psst: guna lens baru yg itew ke? ihik!

    cantik gambor2 kat blog foto sana tu.. hehehe

    • Avatar for Ismail N IN June 28, 2011, 11:08 am

      Isk lens lama.. gambo potrait jer nie ehhh… :D