Nasi Ayam Juara

Rasanya ramai penduduk KK yang tahu dengan nasi ayam JUARA kan? Blogger Lunaticg dari Sabahan Bloggers Club dan his beloved wife, Zezebel serta blogger Mus pastinya boleh tolong SAHkan hal ini agar saya tak nampak macam “syok sendiri” pulak 😀 Restoren Nasi Ayam Juara yang dulunya kecil sahaja di Kingfisher Park kini megah dengan cawangan-cawangannya di Sulaman Sentral, Bandar Donggongon dan yang terbaru di Inanam Commercial Centre.

Siapa yang dah rasa, pasti akan suka kannya. Plus, restoren juga menyediakan pelbagai hidangan lain bagi mereka yang bawa kengkawan yang tak suka makan nasi ayam. Antaranya selera tempatan , Siam dan Western Foods.

Harga bagi sepinggan nasi ayam JUARA (setakat entri ini di tulis) adalah RM 4.20. Orang dewasa macam saya pon rasa kenyang dah sepinggan.. tak perlu tambah-tambah lagi. Kalau mahu cuba hidangan lain.. cubalah.. Anak-anak saya ni memang kaki mencuba hidangan baru. Kalau masuk restoren, mesti mintak menu dulu.. Tu yang kadang-kadang bapaknya pun malas nak bawak makan di kedai..  Takut bajet lari 😉

Nasi-Ayam-Juara-2

Nasi-Ayam-Juara-3

Tak kenyang lagi? Mahu tengok some more? 😀 Check out gambar yang selebihnya di SINI. Pssttt.. pastikan perut anda telah penuh terlebih dahulu! 😉

Nasi Ayam Juara

0 votes
Avatar for Ismail N

• Meet the Author • Ismail N


Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.


Comments on this entry are closed.

  • Avatar for Ismail N

    juara mantap jo.sedap nasi ayam pau juga….tq juara…..betul2x mantap

  • Avatar for Ismail N

    saya suka makan nasi ayam. kena pegi KK la kalu nk makan nasi ayam juara ni. (xtau la bila boleh sampai sana).

  • Avatar for Ismail N

    Nasi ayam yg nmpk sedap. Lagi2 ayam utk nasi tersebut…. 😉

    • Avatar for Ismail N

      lagi sedap time makan 😀

  • Avatar for Ismail N

    tengok pun dah sedap,
    nampaknya kena cuba try ni..
    tgh tgu org dapur memasak,
    aduh lapar plak..huhu

    • Avatar for Ismail N

      dtg sini kena isi perut dulu bro… 😀

  • Avatar for Ismail N

    perghh,..tgk pic je..da menggiurkan..apetah lg rasanya ye..
    murah gak eh..

    • Avatar for Ismail N

      kalu perut lapo… lagi ler terasa 😀

  • Avatar for Ismail N

    pergh makanan anak bro tu sedap gak hehe eh tapi mana Roq?

    • Avatar for Ismail N

      Roq pegi skul… tak leh bawak sbb mau pi tgk wayang super 8 ari tu 😀

  • Avatar for Ismail N

    memang meliurkan. IN kalau post gambar makanan memang hebat.
    p/s: bulan puasa nanti jangan post gamabr-gambar macam ni :P.

    • Avatar for Ismail N

      errkkk sebenonya kawe tgh plan tangkap gambo di gerai ramadhan… 😀

  • Avatar for Ismail N

    sy br lepas mkn nasi, so takde nafsu untuk makan nasi ayam. Hahahaha..!

    • Avatar for Ismail N

      nasib baik ehhh…
      sediakan perut sblm dtg blog nie 😀

  • Avatar for Ismail N

    Pehhh…gambo makan lagi…..sodap2 tu bro…

    • Avatar for Ismail N

      tlg promote restoren tu…. 😀

  • Avatar for Ismail N

    Saya tak suka sangat makan nasi ayam tapi saya ada makan nasi ayam yang lagi sedap dari restoran Juara ni. Bagi saya 3 per 5 bintang jer…. Nasi ayam Zezebel masak lagi sedap…. :)

    • Avatar for Ismail N

      Terbaik lah ini komen, hihihih :p

      • Avatar for Ismail N

        Ambooiihhh 😛

        • Avatar for Ismail N

          ehem ehem… bEe.. suruh ler hubby blogging sama… 😀 cam pasangan tu …

      • Avatar for Ismail N

        Mana aci puji isteri sendir. Objection, your Honor :-)

  • Avatar for Ismail N

    Paling dekat dengan rumah hubby, naik bukit tu jer dah sampai, hehehe. Selalu lepak kat sini kalau rasa nak makan nasi ayam, memang best la..

    • Avatar for Ismail N

      Bel, thanks sbb kasi confirm… 😀
      kalu naik bukit tu… dekat sgt tu ehhh…

      • Avatar for Ismail N

        Memang sangat-sangat dekat pun…boleh jalan kaki lagi kalau rajin..tapi biasanya saya sangat malas..hihih

  • Avatar for Ismail N

    grrrrrrriilllll chicken? pheww… aku lapar…

    • Avatar for Ismail N

      time diner pon nie.. erkkk.. semenanjung masih magrib kot? he he.. 😀

  • Avatar for Ismail N

    kat sulaman ker? wahh, tak sangka plakk..

    • Avatar for Ismail N

      kat kuala menggatal… entah knp di bagi nama sulaman sentral, kawe pon tak tahu… 😀

  • Avatar for Ismail N

    memang disahkan.. sedap!!
    anak aku mmg suka makan kat sini..
    biasa di sulaman sentral..

    • Avatar for Ismail N

      thanks sbb jadi saksi bro.. 😉
      kalu tak mcm syok sendiri lak kawe he he .. 😀

  • Avatar for Ismail N

    psst: guna lens baru yg itew ke? ihik!

    cantik gambor2 kat blog foto sana tu.. hehehe

    • Avatar for Ismail N

      Isk lens lama.. gambo potrait jer nie ehhh… 😀