Nasi Ayam Juara

Nasi-Ayam-Juara

Rasanya ramai penduduk KK yang tahu dengan nasi ayam JUARA kan? Blogger Lunaticg dari Sabahan Bloggers Club dan his beloved wife, Zezebel serta blogger Mus pastinya boleh tolong SAHkan hal ini agar saya tak nampak macam “syok sendiri” pulak icon biggrin Nasi Ayam Juara Restoren Nasi Ayam Juara yang dulunya kecil sahaja di Kingfisher Park kini megah dengan cawangan-cawangannya di Sulaman Sentral, Bandar Donggongon dan yang terbaru di Inanam Commercial Centre.

Siapa yang dah rasa, pasti akan suka kannya. Plus, restoren juga menyediakan pelbagai hidangan lain bagi mereka yang bawa kengkawan yang tak suka makan nasi ayam. Antaranya selera tempatan , Siam dan Western Foods.

Harga bagi sepinggan nasi ayam JUARA (setakat entri ini di tulis) adalah RM 4.20. Orang dewasa macam saya pon rasa kenyang dah sepinggan.. tak perlu tambah-tambah lagi. Kalau mahu cuba hidangan lain.. cubalah.. Anak-anak saya ni memang kaki mencuba hidangan baru. Kalau masuk restoren, mesti mintak menu dulu.. Tu yang kadang-kadang bapaknya pun malas nak bawak makan di kedai..  Takut bajet lari icon wink Nasi Ayam Juara

Nasi Ayam Juara 2 540x304 Nasi Ayam Juara

Nasi Ayam Juara 3 540x304 Nasi Ayam Juara

Tak kenyang lagi? Mahu tengok some more? icon biggrin Nasi Ayam Juara Check out gambar yang selebihnya di SINI. Pssttt.. pastikan perut anda telah penuh terlebih dahulu! icon wink Nasi Ayam Juara

- Nasi Ayam Juara

 Nasi Ayam Juara

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Nasi Ayam Juara

Latest posts by Ismail N (see all)

Comments on this entry are closed.

  • abdulhussin mohammad April 17, 2012, 2:44 am

    juara mantap jo.sedap nasi ayam pau juga….tq juara…..betul2x mantap

  • MEKAR July 2, 2011, 12:35 pm

    saya suka makan nasi ayam. kena pegi KK la kalu nk makan nasi ayam juara ni. (xtau la bila boleh sampai sana).

  • bEe June 29, 2011, 8:26 am

    Nasi ayam yg nmpk sedap. Lagi2 ayam utk nasi tersebut…. ;)

    • IN June 29, 2011, 1:52 pm

      lagi sedap time makan :D

  • LiFe KaMi June 29, 2011, 5:47 am

    tengok pun dah sedap,
    nampaknya kena cuba try ni..
    tgh tgu org dapur memasak,
    aduh lapar plak..huhu

    • IN June 29, 2011, 1:52 pm

      dtg sini kena isi perut dulu bro… :D

  • chii June 29, 2011, 5:20 am

    perghh,..tgk pic je..da menggiurkan..apetah lg rasanya ye..
    murah gak eh..

    • IN June 29, 2011, 1:51 pm

      kalu perut lapo… lagi ler terasa :D

  • tengkorakemas June 29, 2011, 12:33 am

    pergh makanan anak bro tu sedap gak hehe eh tapi mana Roq?

    • IN June 29, 2011, 1:46 pm

      Roq pegi skul… tak leh bawak sbb mau pi tgk wayang super 8 ari tu :D

  • afzal laidin June 28, 2011, 11:33 pm

    memang meliurkan. IN kalau post gambar makanan memang hebat.
    p/s: bulan puasa nanti jangan post gamabr-gambar macam ni :P.

    • IN June 29, 2011, 1:45 pm

      errkkk sebenonya kawe tgh plan tangkap gambo di gerai ramadhan… :D

  • faizul June 28, 2011, 3:37 pm

    sy br lepas mkn nasi, so takde nafsu untuk makan nasi ayam. Hahahaha..!

    • IN June 29, 2011, 1:44 pm

      nasib baik ehhh…
      sediakan perut sblm dtg blog nie :D

  • yas June 28, 2011, 12:11 pm

    Pehhh…gambo makan lagi…..sodap2 tu bro…

    • IN June 29, 2011, 1:40 pm

      tlg promote restoren tu…. :D

  • Sabahan Bloggers Club June 28, 2011, 11:56 am

    Saya tak suka sangat makan nasi ayam tapi saya ada makan nasi ayam yang lagi sedap dari restoran Juara ni. Bagi saya 3 per 5 bintang jer…. Nasi ayam Zezebel masak lagi sedap…. :)

    • Malaysia Travel Blog June 28, 2011, 12:51 pm

      Terbaik lah ini komen, hihihih :p

      • bEe June 29, 2011, 8:25 am

        Ambooiihhh :-P

        • IN June 29, 2011, 1:39 pm

          ehem ehem… bEe.. suruh ler hubby blogging sama… :D cam pasangan tu …

      • akubiomed June 30, 2011, 4:28 pm

        Mana aci puji isteri sendir. Objection, your Honor :-)

  • Malaysia Travel Blog June 28, 2011, 11:28 am

    Paling dekat dengan rumah hubby, naik bukit tu jer dah sampai, hehehe. Selalu lepak kat sini kalau rasa nak makan nasi ayam, memang best la..

    • IN June 29, 2011, 1:34 pm

      Bel, thanks sbb kasi confirm… :D
      kalu naik bukit tu… dekat sgt tu ehhh…

      • Malaysia Travel Blog June 30, 2011, 2:04 am

        Memang sangat-sangat dekat pun…boleh jalan kaki lagi kalau rajin..tapi biasanya saya sangat malas..hihih

  • padin June 28, 2011, 10:42 am

    grrrrrrriilllll chicken? pheww… aku lapar…

    • IN June 28, 2011, 11:11 am

      time diner pon nie.. erkkk.. semenanjung masih magrib kot? he he.. :D

  • titan June 28, 2011, 8:14 am

    kat sulaman ker? wahh, tak sangka plakk..

    • IN June 28, 2011, 11:10 am

      kat kuala menggatal… entah knp di bagi nama sulaman sentral, kawe pon tak tahu… :D

  • Mus June 28, 2011, 7:45 am

    memang disahkan.. sedap!!
    anak aku mmg suka makan kat sini..
    biasa di sulaman sentral..

    • IN June 28, 2011, 11:09 am

      thanks sbb jadi saksi bro.. :wink:
      kalu tak mcm syok sendiri lak kawe he he .. :D

  • maza June 28, 2011, 7:40 am

    psst: guna lens baru yg itew ke? ihik!

    cantik gambor2 kat blog foto sana tu.. hehehe

    • IN June 28, 2011, 11:08 am

      Isk lens lama.. gambo potrait jer nie ehhh… :D

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: