Samsung Galaxy s5

Baby’s Day Out | Kompleks Karamunsing

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

My wife pergi satu talk berkaitan dengan Crimnal Laws @ Bangunan SESB berdekatan dengan Kompleks Karamunsing. So saya, Roq and Dina ditugaskan untuk ambil mummy pukul 5 petang selepas abis talk itu. Kami tiba agak awal – ada about 30 minutes lagi sebelum the talk end. Kami sebenarnya ingat jalan akan jam tetapi nampaknya semua jalan adalah clear. Memandangkan masih awal lagi, kami pun berjalan-jalan di sekitar Kompleks Karamunsing dan mengambil gambar. Di bawah adalah sebahagian dari hasil-hasil fotografi saya hari tersebut. Amacam? OK tak?

Baby’s Day Out Kompleks Karamunsing

Baby’s Day Out Kompleks Karamunsing 2

Baby’s Day Out Kompleks Karamunsing 3

Baby’s Day Out Kompleks Karamunsing 4

Bagi mereka yang tidak pernah pergi ke Kota Kinabalu Sabah, Kompleks Karamunsing adalah sebuah pusat membeli belah yang agak popular dan lama di bandar ini. Dengan munculnya persaingan hebat dari pusat-pusat membeli belah yang baru, pihak pengurusan mengambil langkah-langkah drastik bagi menaik tarafkan kompleks ini. Hasilnya? Ia buat saya jarang ke sana kerana kawasan itu menjadi terlalu sesak dan panas. :D

Kompleks-Karamunsing

Kompleks-Karamunsing-2

- Baby’s Day Out | Kompleks Karamunsing

About the author: I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.

Thesis Theme for WordPress

Comments on this entry are closed.

  • Dah lama sangat tak pergi sini. Musim belajar dulu, selalu pergi sebab senang nak cari peralatan2 berkaitan komputer…hehe

  • Wah…. pandai anak2 berlakon yek sambil sang bapa mengambil gambo :-)

    • he he zaman digital bEe, snap jer banyak2… then pilih mana yg suka :D

  • kami mahu aksi kungfu Roq! :D

    • ye lak, lupa nak suruh posing kung fu :lol: