Gambar-Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Bagi mereka yang tak sedar atau tidak peduli 😉 ,Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011 sedang hangat berlangsung di seluruh negara. Hari ini pasukan Astro sibuk menguji bakat peserta-peserta dari negeri Sabah, negeri di bawah bayu. Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011 bagi negeri Sabah ini berlangsung di 1Borneo Hypermall pada 15 dan 16 hb Oktober 2011 bermula pukul 10 pagi.

Uji-Bakat-Raja-Lawak 2011

job dirumah

Ramai pelawak-pelawak dari negeri Sabah hadir dan mencuba nasib untuk menjadi Raja Lawak tahun ini. Saya pula yang kebetulan berada di 1Borneo Hypermall pula sibuk bergegas lari ke kereta dan mengambil kamera yang kebetulan di bawa pula hari ini. 😀

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 b

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 3

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 5

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 5

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 6

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 6

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 7

Secara keseluruhannya perserta-peserta agak OK sahaja. Mungkin yang hebat-hebat saya tak sempat saksikan disebabkan – mana ada masa nak lepak lama-lama kat 1Borneo ehhh. 😀 Cuma, sedikit masaalah bila kebanyakkan peserta menggunakan dialek tempatan. Jelas terpancar di wajah juri-juri yang diketuai oleh Sabri Yunos, mereka tak faham apa yang cuba disampaikan. 😀 Namun, tahniah kepada mereka yang mencuba. Bukan senang nak buat orang ketawa tau! Apa lagi di atas pentas dan dikelilingi oleh ramai orang.

Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

0 votes
Avatar for Ismail N

• Meet the Author • Ismail N


Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.


Comments on this entry are closed.

  • Avatar for Ismail N

    Kalau aku kompom berpeluh bro…lawak tah kemana,semangat pun tah kemana…hehehe

  • Avatar for Ismail N

    Tak sabar pulak nak tgk
    hehehe

  • Avatar for Ismail N

    nampak macam ada chief baru 😀
    afdlin syawki tak jadi chief ke kali ni?

  • Avatar for Ismail N

    Bro IsmailN tidak teringin masuk Raja Lawak musim baru?

  • Avatar for Ismail N

    Raja lawak ni yang aku tunggu adalah hos diorang yang dua orang tuh. Pesertanya takde lah aku nak tengok sangat. :)

    • Avatar for Ismail N

      jurinya pun lucu-lucu gak plus dalam 12 finalist tu, ada yg 2 – 3 yg not bad gak ehhh..

  • Avatar for Ismail N

    kalau dengan dialek tempatan
    memang payah la kita ni nak gelak
    tak tahu apa yang mereka kisahkan

    • Avatar for Ismail N

      maybe boleh faham bro. Cuma bila disebut terlalu pantas (kerana nervous).. tu yg buat org luar jadi keliru. 😀

  • Avatar for Ismail N

    Tak sabar nak layan balik raja lawak :)
    Sebab raja lawak banyak ceriakan hidup org2 M’sia.
    Hrp ada yg best

    • Avatar for Ismail N

      laughter is the best medicine 😀

  • Avatar for Ismail N

    raja lawak kembali beraksi…..:)

    • Avatar for Ismail N

      they’re back!

  • Avatar for Ismail N

    orang rumah ada sound ajak tengok.. tapi tak sempat tengok .. bz sikit hujung minggu ni..

    • Avatar for Ismail N

      kawe kebetulan jer bro berada di1B masa tu… Mng tugas dan family kena dulukan 😉

  • Avatar for Ismail N

    ohh..ni dari sabah ye..

    • Avatar for Ismail N

      😀

  • Avatar for Ismail N

    raja lawak dtg lagi..memeriahkan industri hiburan

    • Avatar for Ismail N

      sayangnya kali ni di Channel 322. Mau tambah $$$ beli paket Mustika dulu.. adehhh.. tak free mcm dulu di 104.

  • Avatar for Ismail N

    agaknya ada yang bakat terpilih ke bro

    • Avatar for Ismail N

      mudah-mudahan… kawe respect gak keberanian budak2 nih semua naik atas pentas dan cuba berlawak. Kawe sendiri tak berani 😀