Gambar-Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Bagi mereka yang tak sedar atau tidak peduli icon wink Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011 ,Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011 sedang hangat berlangsung di seluruh negara. Hari ini pasukan Astro sibuk menguji bakat peserta-peserta dari negeri Sabah, negeri di bawah bayu. Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011 bagi negeri Sabah ini berlangsung di 1Borneo Hypermall pada 15 dan 16 hb Oktober 2011 bermula pukul 10 pagi.

Uji Bakat Raja Lawak 540x304 Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

job dirumah Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Ramai pelawak-pelawak dari negeri Sabah hadir dan mencuba nasib untuk menjadi Raja Lawak tahun ini. Saya pula yang kebetulan berada di 1Borneo Hypermall pula sibuk bergegas lari ke kereta dan mengambil kamera yang kebetulan di bawa pula hari ini. icon biggrin Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Uji Bakat Raja Lawak 2 540x304 Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Uji Bakat Raja Lawak 3 540x304 Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Uji Bakat Raja Lawak 4 540x336 Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Uji Bakat Raja Lawak 5 540x304 Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Uji Bakat Raja Lawak 6 540x353 Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 6

Uji Bakat Raja Lawak 7 540x365 Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Secara keseluruhannya perserta-peserta agak OK sahaja. Mungkin yang hebat-hebat saya tak sempat saksikan disebabkan – mana ada masa nak lepak lama-lama kat 1Borneo ehhh. icon biggrin Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011 Cuma, sedikit masaalah bila kebanyakkan peserta menggunakan dialek tempatan. Jelas terpancar di wajah juri-juri yang diketuai oleh Sabri Yunos, mereka tak faham apa yang cuba disampaikan. icon biggrin Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011 Namun, tahniah kepada mereka yang mencuba. Bukan senang nak buat orang ketawa tau! Apa lagi di atas pentas dan dikelilingi oleh ramai orang.

Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

 Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Gambar Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Easy Reading

{ 20 comments… add one }

  • yas October 18, 2011, 2:11 pm

    Kalau aku kompom berpeluh bro…lawak tah kemana,semangat pun tah kemana…hehehe

    Reply
  • bEe October 18, 2011, 8:17 am

    Tak sabar pulak nak tgk
    hehehe

    Reply
  • Pacifista October 18, 2011, 5:44 am

    nampak macam ada chief baru :D
    afdlin syawki tak jadi chief ke kali ni?

    Reply
  • akubiomed October 17, 2011, 6:04 am

    Bro IsmailN tidak teringin masuk Raja Lawak musim baru?

    Reply
  • faizul October 16, 2011, 11:12 pm

    Raja lawak ni yang aku tunggu adalah hos diorang yang dua orang tuh. Pesertanya takde lah aku nak tengok sangat. :)

    Reply
    • IN October 17, 2011, 12:10 am

      jurinya pun lucu-lucu gak plus dalam 12 finalist tu, ada yg 2 – 3 yg not bad gak ehhh..

      Reply
  • tehr October 16, 2011, 5:49 pm

    kalau dengan dialek tempatan
    memang payah la kita ni nak gelak
    tak tahu apa yang mereka kisahkan
    tehr recently posted…Tips SEO Validation ErrorsMy Profile

    Reply
    • IN October 17, 2011, 12:07 am

      maybe boleh faham bro. Cuma bila disebut terlalu pantas (kerana nervous).. tu yg buat org luar jadi keliru. :D

      Reply
  • nizamghazi October 16, 2011, 2:29 pm

    Tak sabar nak layan balik raja lawak :)
    Sebab raja lawak banyak ceriakan hidup org2 M’sia.
    Hrp ada yg best

    Reply
    • IN October 17, 2011, 12:05 am

      laughter is the best medicine :D

      Reply
  • Norizwan October 16, 2011, 1:54 pm

    raja lawak kembali beraksi…..:)

    Reply
    • IN October 17, 2011, 12:01 am

      they’re back!

      Reply
  • Mus October 16, 2011, 1:52 pm

    orang rumah ada sound ajak tengok.. tapi tak sempat tengok .. bz sikit hujung minggu ni..

    Reply
    • IN October 16, 2011, 11:56 pm

      kawe kebetulan jer bro berada di1B masa tu… Mng tugas dan family kena dulukan :wink:

      Reply
  • sayacomel October 16, 2011, 12:36 pm

    ohh..ni dari sabah ye..

    Reply
    • IN October 16, 2011, 11:55 pm

      :D

      Reply
  • nuriz October 16, 2011, 10:37 am

    raja lawak dtg lagi..memeriahkan industri hiburan

    Reply
    • IN October 16, 2011, 11:54 pm

      sayangnya kali ni di Channel 322. Mau tambah $$$ beli paket Mustika dulu.. adehhh.. tak free mcm dulu di 104.

      Reply
  • dnoBiz October 16, 2011, 8:36 am

    agaknya ada yang bakat terpilih ke bro

    Reply
    • IN October 16, 2011, 11:51 pm

      mudah-mudahan… kawe respect gak keberanian budak2 nih semua naik atas pentas dan cuba berlawak. Kawe sendiri tak berani :D

      Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: