Simply The Best Way To Drive Traffic To Your Blog

Gambar-Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

Bagi mereka yang tak sedar atau tidak peduli 😉 ,Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011 sedang hangat berlangsung di seluruh negara. Hari ini pasukan Astro sibuk menguji bakat peserta-peserta dari negeri Sabah, negeri di bawah bayu. Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011 bagi negeri Sabah ini berlangsung di 1Borneo Hypermall pada 15 dan 16 hb Oktober 2011 bermula pukul 10 pagi.

Uji-Bakat-Raja-Lawak 2011

job dirumah

Ramai pelawak-pelawak dari negeri Sabah hadir dan mencuba nasib untuk menjadi Raja Lawak tahun ini. Saya pula yang kebetulan berada di 1Borneo Hypermall pula sibuk bergegas lari ke kereta dan mengambil kamera yang kebetulan di bawa pula hari ini. 😀

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 b

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 3

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 5

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 5

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 6

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 6

Uji-Bakat-Raja-Lawak-2011 7

Secara keseluruhannya perserta-peserta agak OK sahaja. Mungkin yang hebat-hebat saya tak sempat saksikan disebabkan – mana ada masa nak lepak lama-lama kat 1Borneo ehhh. 😀 Cuma, sedikit masaalah bila kebanyakkan peserta menggunakan dialek tempatan. Jelas terpancar di wajah juri-juri yang diketuai oleh Sabri Yunos, mereka tak faham apa yang cuba disampaikan. 😀 Namun, tahniah kepada mereka yang mencuba. Bukan senang nak buat orang ketawa tau! Apa lagi di atas pentas dan dikelilingi oleh ramai orang.

Gambar Sekitar Uji Bakat Raja Lawak Astro 2011

0 votes
  • Avatar for Ismail N yas October 18, 2011, 2:11 pm

    Kalau aku kompom berpeluh bro…lawak tah kemana,semangat pun tah kemana…hehehe

  • Avatar for Ismail N bEe October 18, 2011, 8:17 am

    Tak sabar pulak nak tgk
    hehehe

  • Avatar for Ismail N Pacifista October 18, 2011, 5:44 am

    nampak macam ada chief baru 😀
    afdlin syawki tak jadi chief ke kali ni?

  • Avatar for Ismail N akubiomed October 17, 2011, 6:04 am

    Bro IsmailN tidak teringin masuk Raja Lawak musim baru?

  • Avatar for Ismail N faizul October 16, 2011, 11:12 pm

    Raja lawak ni yang aku tunggu adalah hos diorang yang dua orang tuh. Pesertanya takde lah aku nak tengok sangat. :)

    • Avatar for Ismail N IN October 17, 2011, 12:10 am

      jurinya pun lucu-lucu gak plus dalam 12 finalist tu, ada yg 2 – 3 yg not bad gak ehhh..

  • Avatar for Ismail N tehr October 16, 2011, 5:49 pm

    kalau dengan dialek tempatan
    memang payah la kita ni nak gelak
    tak tahu apa yang mereka kisahkan

    • Avatar for Ismail N IN October 17, 2011, 12:07 am

      maybe boleh faham bro. Cuma bila disebut terlalu pantas (kerana nervous).. tu yg buat org luar jadi keliru. 😀

  • Avatar for Ismail N nizamghazi October 16, 2011, 2:29 pm

    Tak sabar nak layan balik raja lawak :)
    Sebab raja lawak banyak ceriakan hidup org2 M’sia.
    Hrp ada yg best

    • Avatar for Ismail N IN October 17, 2011, 12:05 am

      laughter is the best medicine 😀

  • Avatar for Ismail N Norizwan October 16, 2011, 1:54 pm

    raja lawak kembali beraksi…..:)

    • Avatar for Ismail N IN October 17, 2011, 12:01 am

      they’re back!

  • Avatar for Ismail N Mus October 16, 2011, 1:52 pm

    orang rumah ada sound ajak tengok.. tapi tak sempat tengok .. bz sikit hujung minggu ni..

    • Avatar for Ismail N IN October 16, 2011, 11:56 pm

      kawe kebetulan jer bro berada di1B masa tu… Mng tugas dan family kena dulukan 😉

  • Avatar for Ismail N sayacomel October 16, 2011, 12:36 pm

    ohh..ni dari sabah ye..

    • Avatar for Ismail N IN October 16, 2011, 11:55 pm

      😀

  • Avatar for Ismail N nuriz October 16, 2011, 10:37 am

    raja lawak dtg lagi..memeriahkan industri hiburan

    • Avatar for Ismail N IN October 16, 2011, 11:54 pm

      sayangnya kali ni di Channel 322. Mau tambah $$$ beli paket Mustika dulu.. adehhh.. tak free mcm dulu di 104.

  • Avatar for Ismail N dnoBiz October 16, 2011, 8:36 am

    agaknya ada yang bakat terpilih ke bro

    • Avatar for Ismail N IN October 16, 2011, 11:51 pm

      mudah-mudahan… kawe respect gak keberanian budak2 nih semua naik atas pentas dan cuba berlawak. Kawe sendiri tak berani 😀