Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Nampaknya demam Kung Fu Panda 2 masih belum berakhir! Setelah sibuk mencari video pirate Kung Fu Panda 2, saya pun turut membeli McDonald Happy Meals di Mc Donald untuk mendapatkan “Kung Fu Panda 2 – Exciting Toys and Collectibles”. Mainan kanak-kanak ini yang mula dikeluarkan sejak awal bulan Jun dan boleh didapatkan secara PERCUMA dengan setiap pembelian Happy Meals. Terdapat 8 jenis permainan/watak Kung Fu Panda 2 yang boleh dikumpul. Lihat lah iklan di bawah:

Kung Fu Panda 540x382 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Buat masa nie, si Roq cuma minat Po sahaja. Dia kurang layan sama Master Shifu lagi. Namun ini tidak menghalang dia “excited” buat seketika bila menerima mainan tu. icon biggrin Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles Untuk tempoh 9hn Jun hingga 15 hb Jun, McDonald menawarkan Master Shifu dan Lord Shen. Manakala dari 16 Jun hingga 22 Jun nanti, Master Monkey dan Master Tigress boleh diperolehi dari setiap pembelian Happy Meals.

Kung Fu Panda 540x304 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Kung Fu Panda 21 540x304 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Kung Fu Panda 3 540x304 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Master Crane dan dan Master Viper di tawarkan pula pada 23 hingga 29 Jun nanti. Bagaimana pula dengan Po? He he ..Po dah pun keluar pada 2 hingga 8 hb Jun yang lalu. Sorry lah..lambat buat lapuran. icon biggrin Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

- Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Latest posts by Ismail N (see all)

Comments on this entry are closed.

  • zik June 15, 2011, 5:11 pm

    kungfu panda… dah tengok.. banyak pulak part touching kali nih… sob2… tapi best jugakla… macam ada sambungannya jer… harap dapatlah PO nih jumpa family dia…

  • Kak Long Mawar Merah June 15, 2011, 2:45 pm

    Banyak toys ni, budak-budak seronoklah. Bapak budak pun tumpang seronok gak, hehehe..

  • MEKAR June 14, 2011, 3:49 am

    hehe..sya juga yg kuno. kalu pegi mcd, tak pernah nak beli permainan2 yg dijual di situ. mungkin sbb belum ada zuriat lagi.

    • IN June 14, 2011, 8:42 am

      bukan kuno ehhh dan bukan psl zuriat… Ini pasal minat.. Sebenonya kdg2 bapak-bapak budak yg terOver dari budak.. he he :D Diam2 tumpang main skali :wink:

  • Sandi@Kasper Suits June 14, 2011, 1:51 am

    Very cute, thanks for sharing.

  • Khidhir June 13, 2011, 2:45 pm

    aku cerita kungfu panda 2 pun xsempat nk tgk lagi.. camne ni

    • IN June 13, 2011, 11:54 pm

      psssttt… DVD dah kuar yang terang…

  • bEe June 13, 2011, 9:41 am

    Plg kelakar bila cousin Danish nmpk happy meal Danish punyalah menangis nak mcm Danish. Apaknyer terpaksa carik McD mlm2 buta utk elakkan anak dia menangis lama2. Hehehehe

    • IN June 13, 2011, 2:40 pm

      nasib baik McD skrg ni byk yg 24 hours.. no problem tu :D

  • bEe June 13, 2011, 9:39 am

    YES!!!
    bEe dah belikan utk Danish. Dia main sekejap aje pastu dah dia baling keluar umah. Ada ke patut???? Adeh…

    • IN June 13, 2011, 2:31 pm

      erkkkk… cuba bagi dia main bunga sama barbie doll lak.. :D :wink:

  • Sabahan Bloggers Club June 12, 2011, 3:48 pm

    Alamak…. Bolehlah start ke McD dan mula kumpul ni…… :D

    • IN June 12, 2011, 8:54 pm

      byk McD di m’sia nie SBC… sudi sudikan lah :D

  • maza June 12, 2011, 11:31 am

    hahaha.. kebetulan empat hari lepas kami menonton kungfu panda 2… sebelum tu awal2 lagi darling sudah kena pow sama anak2 ke mc’D, ambil happy meal…

    penyudahnya 2 ekor PO budak2 tu dapat.. dan yg bestnya Po dibawa masuk sama dlm panggung.. mujur tak hilang.. aderkkkk

    • IN June 12, 2011, 8:53 pm

      He he Po masuk wayang tgk citer Po ke Maza.? dasat dasat :D

      • tengkorak emas June 14, 2011, 12:45 am

        haha agak2 po tu puas hati ke tak lakonan dia sendiri xD

  • tengkorak emas June 12, 2011, 9:11 am

    best mcd ni, makan je dapat permainan he

    tau tak pasal mini van milo bro?satu model 40 mata..setakat beli milo fuze tu TE baru dapat 9 mata..

    • IN June 12, 2011, 9:52 am

      boleh check milo fuze tu nanti. thanks for sharing … Btw, Koko Crunch pon offer permainan Kung Fu Panda.. Nasib baik Roq tak sedar lagi, kalu tak kering lagi poket kawe :D

      • tengkorak emas June 14, 2011, 12:44 am

        koko crunch memang tak ketinggalan, chipsmore nak join tapi cuma ada permainan gunting dan lekat haha

        lau nak senang dapat banyak mata, bro beli milo tin tu je, tapi kat rumah ni kalau tin semuanya malas nak buat haha

  • nuriz June 12, 2011, 8:30 am

    anak sedara saya suka le kung fu panda gemuk ni :)

    • IN June 12, 2011, 9:55 am

      gemuk tapi cute ehhh… :D

  • Kamarul Azri™ June 12, 2011, 7:32 am

    anak buat KA suka la buat koleksi ni, puas tahi dia kalau dapat kumpul semua tu, tambah² dia suka panda & PO tu

    • IN June 12, 2011, 9:56 am

      bukan budak jer suka ehhh.. rasanya ramai bapak budak pon suka.. :D

  • faizul June 12, 2011, 6:31 am

    ha, aritu my son dapat baby PO, mmg kiut loh.. kita yg dah tua ni pun rasa mcm nak kumpul semua item ni. Wachaaa!!!

    • IN June 12, 2011, 9:58 am

      benda cute mmg semua org suka tak kira umur… :D Oik ada baby Po ke? Ooo… ya dalam part 2 ada citer pasal Po masa kecik… :wink:

  • afzal laidin June 12, 2011, 3:21 am

    daha dapat du koleksi, lord shen and PO. :)

    • IN June 12, 2011, 4:00 am

      PO tu yg mahal bro sbb dah tak kuar lagi.. :D

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: