Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Nampaknya demam Kung Fu Panda 2 masih belum berakhir! Setelah sibuk mencari video pirate Kung Fu Panda 2, saya pun turut membeli McDonald Happy Meals di Mc Donald untuk mendapatkan “Kung Fu Panda 2 – Exciting Toys and Collectibles”. Mainan kanak-kanak ini yang mula dikeluarkan sejak awal bulan Jun dan boleh didapatkan secara PERCUMA dengan setiap pembelian Happy Meals. Terdapat 8 jenis permainan/watak Kung Fu Panda 2 yang boleh dikumpul. Lihat lah iklan di bawah:

Kung Fu Panda 540x382 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Buat masa nie, si Roq cuma minat Po sahaja. Dia kurang layan sama Master Shifu lagi. Namun ini tidak menghalang dia “excited” buat seketika bila menerima mainan tu. icon biggrin Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles Untuk tempoh 9hn Jun hingga 15 hb Jun, McDonald menawarkan Master Shifu dan Lord Shen. Manakala dari 16 Jun hingga 22 Jun nanti, Master Monkey dan Master Tigress boleh diperolehi dari setiap pembelian Happy Meals.

Kung Fu Panda 540x304 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Kung Fu Panda 21 540x304 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Kung Fu Panda 3 540x304 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Master Crane dan dan Master Viper di tawarkan pula pada 23 hingga 29 Jun nanti. Bagaimana pula dengan Po? He he ..Po dah pun keluar pada 2 hingga 8 hb Jun yang lalu. Sorry lah..lambat buat lapuran. icon biggrin Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

- Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Latest posts by Ismail N (see all)

29 thoughts on “Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

  1. kungfu panda… dah tengok.. banyak pulak part touching kali nih… sob2… tapi best jugakla… macam ada sambungannya jer… harap dapatlah PO nih jumpa family dia…

  2. hehe..sya juga yg kuno. kalu pegi mcd, tak pernah nak beli permainan2 yg dijual di situ. mungkin sbb belum ada zuriat lagi.

  3. Plg kelakar bila cousin Danish nmpk happy meal Danish punyalah menangis nak mcm Danish. Apaknyer terpaksa carik McD mlm2 buta utk elakkan anak dia menangis lama2. Hehehehe

  4. YES!!!
    bEe dah belikan utk Danish. Dia main sekejap aje pastu dah dia baling keluar umah. Ada ke patut???? Adeh…

  5. hahaha.. kebetulan empat hari lepas kami menonton kungfu panda 2… sebelum tu awal2 lagi darling sudah kena pow sama anak2 ke mc’D, ambil happy meal…

    penyudahnya 2 ekor PO budak2 tu dapat.. dan yg bestnya Po dibawa masuk sama dlm panggung.. mujur tak hilang.. aderkkkk

    • boleh check milo fuze tu nanti. thanks for sharing … Btw, Koko Crunch pon offer permainan Kung Fu Panda.. Nasib baik Roq tak sedar lagi, kalu tak kering lagi poket kawe :D

      • koko crunch memang tak ketinggalan, chipsmore nak join tapi cuma ada permainan gunting dan lekat haha

        lau nak senang dapat banyak mata, bro beli milo tin tu je, tapi kat rumah ni kalau tin semuanya malas nak buat haha

    • benda cute mmg semua org suka tak kira umur… :D Oik ada baby Po ke? Ooo… ya dalam part 2 ada citer pasal Po masa kecik… :wink:

Leave a Reply