A Lifestyle & Online Promotion Blog. Get your Samsung Galaxy S5 From RM50 per month HERE

Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Nampaknya demam Kung Fu Panda 2 masih belum berakhir! Setelah sibuk mencari video pirate Kung Fu Panda 2, saya pun turut membeli McDonald Happy Meals di Mc Donald untuk mendapatkan “Kung Fu Panda 2 – Exciting Toys and Collectibles”. Mainan kanak-kanak ini yang mula dikeluarkan sejak awal bulan Jun dan boleh didapatkan secara PERCUMA dengan setiap pembelian Happy Meals. Terdapat 8 jenis permainan/watak Kung Fu Panda 2 yang boleh dikumpul. Lihat lah iklan di bawah:

Kung Fu Panda 2 Exciting Toys and Collectibles

Buat masa nie, si Roq cuma minat Po sahaja. Dia kurang layan sama Master Shifu lagi. Namun ini tidak menghalang dia “excited” buat seketika bila menerima mainan tu. :D Untuk tempoh 9hn Jun hingga 15 hb Jun, McDonald menawarkan Master Shifu dan Lord Shen. Manakala dari 16 Jun hingga 22 Jun nanti, Master Monkey dan Master Tigress boleh diperolehi dari setiap pembelian Happy Meals.

Kung Fu Panda 2 Exciting Toys and Collectibles 2

Kung Fu Panda 2 Exciting Toys and Collectibles 3

Mc Donald Happy Meals

Master Crane dan dan Master Viper di tawarkan pula pada 23 hingga 29 Jun nanti. Bagaimana pula dengan Po? He he ..Po dah pun keluar pada 2 hingga 8 hb Jun yang lalu. Sorry lah..lambat buat lapuran. :D

- Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

About the author: I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.

Thesis Theme for WordPress

Comments on this entry are closed.

  • kungfu panda… dah tengok.. banyak pulak part touching kali nih… sob2… tapi best jugakla… macam ada sambungannya jer… harap dapatlah PO nih jumpa family dia…

  • Banyak toys ni, budak-budak seronoklah. Bapak budak pun tumpang seronok gak, hehehe..

  • hehe..sya juga yg kuno. kalu pegi mcd, tak pernah nak beli permainan2 yg dijual di situ. mungkin sbb belum ada zuriat lagi.

    • bukan kuno ehhh dan bukan psl zuriat… Ini pasal minat.. Sebenonya kdg2 bapak-bapak budak yg terOver dari budak.. he he :D Diam2 tumpang main skali :wink:

  • Very cute, thanks for sharing.