Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

Nampaknya demam Kung Fu Panda 2 masih belum berakhir! Setelah sibuk mencari video pirate Kung Fu Panda 2, saya pun turut membeli McDonald Happy Meals di Mc Donald untuk mendapatkan “Kung Fu Panda 2 – Exciting Toys and Collectibles”. Mainan kanak-kanak ini yang mula dikeluarkan sejak awal bulan Jun dan boleh didapatkan secara PERCUMA dengan setiap pembelian Happy Meals. Terdapat 8 jenis permainan/watak Kung Fu Panda 2 yang boleh dikumpul. Lihat lah iklan di bawah:

Kung Fu Panda 2 Exciting Toys and Collectibles

Buat masa nie, si Roq cuma minat Po sahaja. Dia kurang layan sama Master Shifu lagi. Namun ini tidak menghalang dia “excited” buat seketika bila menerima mainan tu. 😀 Untuk tempoh 9hn Jun hingga 15 hb Jun, McDonald menawarkan Master Shifu dan Lord Shen. Manakala dari 16 Jun hingga 22 Jun nanti, Master Monkey dan Master Tigress boleh diperolehi dari setiap pembelian Happy Meals.

Kung Fu Panda 2 Exciting Toys and Collectibles 2

Kung Fu Panda 2 Exciting Toys and Collectibles 3

Mc Donald Happy Meals

Master Crane dan dan Master Viper di tawarkan pula pada 23 hingga 29 Jun nanti. Bagaimana pula dengan Po? He he ..Po dah pun keluar pada 2 hingga 8 hb Jun yang lalu. Sorry lah..lambat buat lapuran. 😀

Kung Fu Panda 2 | Exciting Toys and Collectibles

0 votes
Avatar for Ismail N

• Meet the Author • Ismail N


Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.


Comments on this entry are closed.

  • Avatar for Ismail N

    kungfu panda… dah tengok.. banyak pulak part touching kali nih… sob2… tapi best jugakla… macam ada sambungannya jer… harap dapatlah PO nih jumpa family dia…

  • Avatar for Ismail N

    Banyak toys ni, budak-budak seronoklah. Bapak budak pun tumpang seronok gak, hehehe..

  • Avatar for Ismail N

    hehe..sya juga yg kuno. kalu pegi mcd, tak pernah nak beli permainan2 yg dijual di situ. mungkin sbb belum ada zuriat lagi.

    • Avatar for Ismail N

      bukan kuno ehhh dan bukan psl zuriat… Ini pasal minat.. Sebenonya kdg2 bapak-bapak budak yg terOver dari budak.. he he 😀 Diam2 tumpang main skali 😉

  • Avatar for Ismail N

    Very cute, thanks for sharing.

  • Avatar for Ismail N

    aku cerita kungfu panda 2 pun xsempat nk tgk lagi.. camne ni

    • Avatar for Ismail N

      psssttt… DVD dah kuar yang terang…

  • Avatar for Ismail N

    Plg kelakar bila cousin Danish nmpk happy meal Danish punyalah menangis nak mcm Danish. Apaknyer terpaksa carik McD mlm2 buta utk elakkan anak dia menangis lama2. Hehehehe

    • Avatar for Ismail N

      nasib baik McD skrg ni byk yg 24 hours.. no problem tu 😀

  • Avatar for Ismail N

    YES!!!
    bEe dah belikan utk Danish. Dia main sekejap aje pastu dah dia baling keluar umah. Ada ke patut???? Adeh…

    • Avatar for Ismail N

      erkkkk… cuba bagi dia main bunga sama barbie doll lak.. 😀 😉

  • Avatar for Ismail N

    Alamak…. Bolehlah start ke McD dan mula kumpul ni…… 😀

    • Avatar for Ismail N

      byk McD di m’sia nie SBC… sudi sudikan lah 😀

  • Avatar for Ismail N

    hahaha.. kebetulan empat hari lepas kami menonton kungfu panda 2… sebelum tu awal2 lagi darling sudah kena pow sama anak2 ke mc’D, ambil happy meal…

    penyudahnya 2 ekor PO budak2 tu dapat.. dan yg bestnya Po dibawa masuk sama dlm panggung.. mujur tak hilang.. aderkkkk

    • Avatar for Ismail N

      He he Po masuk wayang tgk citer Po ke Maza.? dasat dasat 😀

      • Avatar for Ismail N

        haha agak2 po tu puas hati ke tak lakonan dia sendiri xD

  • Avatar for Ismail N

    best mcd ni, makan je dapat permainan he

    tau tak pasal mini van milo bro?satu model 40 mata..setakat beli milo fuze tu TE baru dapat 9 mata..

    • Avatar for Ismail N

      boleh check milo fuze tu nanti. thanks for sharing … Btw, Koko Crunch pon offer permainan Kung Fu Panda.. Nasib baik Roq tak sedar lagi, kalu tak kering lagi poket kawe 😀

      • Avatar for Ismail N

        koko crunch memang tak ketinggalan, chipsmore nak join tapi cuma ada permainan gunting dan lekat haha

        lau nak senang dapat banyak mata, bro beli milo tin tu je, tapi kat rumah ni kalau tin semuanya malas nak buat haha

  • Avatar for Ismail N

    anak sedara saya suka le kung fu panda gemuk ni :)

    • Avatar for Ismail N

      gemuk tapi cute ehhh… 😀

  • Avatar for Ismail N

    anak buat KA suka la buat koleksi ni, puas tahi dia kalau dapat kumpul semua tu, tambah² dia suka panda & PO tu

    • Avatar for Ismail N

      bukan budak jer suka ehhh.. rasanya ramai bapak budak pon suka.. 😀

  • Avatar for Ismail N

    ha, aritu my son dapat baby PO, mmg kiut loh.. kita yg dah tua ni pun rasa mcm nak kumpul semua item ni. Wachaaa!!!

    • Avatar for Ismail N

      benda cute mmg semua org suka tak kira umur… 😀 Oik ada baby Po ke? Ooo… ya dalam part 2 ada citer pasal Po masa kecik… 😉

  • Avatar for Ismail N

    daha dapat du koleksi, lord shen and PO. :)

    • Avatar for Ismail N

      PO tu yg mahal bro sbb dah tak kuar lagi.. 😀