Paip Bocor

Adakalanya bila mengambil gambar, saya ada terbayangkan diri sebagai jurugambar bagi akhbar atau media massa. icon biggrin Paip Bocor Rasanya bagi jurugambar yang sebegini apa yang penting adalah mendapatkan gambar yang EXCLUSIVE dan tidak dipunyai oleh jurugambar lain. Dalam banyak kes, gambar-gambar yang exclusive ini berlaku secara tidak dirancang dan jurugambar harus peka dan cepat untuk mengambil kesempatan ini.  Kejadian seperti paip bocor adalah sesuatu yang jarang berlaku dan boleh dibuat lapuran dalam akhbar dan pihak akhbar tentunya suka jika ada gambar sebagai bahan bukti yang membingungkan pihak Jabatan Air dan Kerajaan Negeri. icon biggrin Paip Bocor

Paip Bocor 540x304 Paip Bocor

Saya tak berani hendak pergi terlalu dekat denga paip bocor semasa mengambil gambar. Takut nanti lens kena air dan rosak pulak. Rasa bersalah pulak dengan pekerja-pekerja yang cuba membetulkan kebocoran tersebut, namun saya bukannya tahu apa-apa bab paip bocor ni, maka tak boleh lah nak tolong. icon biggrin Paip Bocor Namun, kalau mereka mintak tolong, insya-allah saya melapurkan diri.

Paip Bocor 2 540x304 Paip Bocor

Paip Bocor 3 540x304 Paip Bocor

- Paip Bocor

 Paip Bocor

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Paip Bocor

Latest posts by Ismail N (see all)

11 thoughts on “Paip Bocor

  1. bro..ada je idea mengambil gambar pastu masuk dlm blog.

    sya kekadang segan nak beriya2 ambik gambar. sbb pernah ambik gambar pastu org2 di sekeliling tengok2 dan pandang2 jer. nampak mcm org jakun ke sya ni..huhu

    • tau..malah kawe ada sentuh psl org tgk kita ambik gambar dlm entri dulu-dulu… :D
      kesimpulannya.. buat tak kisah je :wink:

  2. uiks.. boleh jual gambar ni kat akhbar tempatan tu abg mail….

    kalau siap dgn berita sekali diterima, volleh dapat lebih komisyen.. heheheh

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *