Wordless Wednesday – Lunch Time!

Pizza Hut City Mall 2 540x304 Wordless Wednesday   Lunch Time!

read more HERE….. icon biggrin Wordless Wednesday   Lunch Time! . enjoy u r lunch guys!

Wordless Wednesday – Lunch Time!

 Wordless Wednesday   Lunch Time!

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Wordless Wednesday   Lunch Time!

Latest posts by Ismail N (see all)

Comments on this entry are closed.

  • Sabahan Bloggers Club June 26, 2011, 1:26 pm

    Ada gak dapat diskaun voucher ni tapi bagi kawan-kawan sebab saya tak berapa sangat makan keju.

  • Malaysia Travel Blog June 25, 2011, 2:20 am

    Nyum2…nampak sangat menyelerakan..

  • yas June 24, 2011, 12:51 am

    Uishh…tetibe je pagi ni aku terasa lapo plak…:)

    • IN June 24, 2011, 1:26 am

      apalagi… pi mana ler … :D
      kawe kalu tak de duit nak beli pizza, ganti sama roti canai …

  • Evan Griffin June 23, 2011, 3:11 pm

    Pizza! I really like pizza! It makes my mouth melt when I see this blog… Pizza for lunch? That is a great idea!

    • IN June 24, 2011, 1:25 am

      it’s an excellent idea only if we can afford it :wink:

  • bEe June 23, 2011, 8:54 am

    bEe sedang bayar pose ni tau…

    Tak baik tunjuk makanan yg sedap itu :-( :lol:

    • IN June 23, 2011, 12:20 pm

      tak cakap awal2.. kalu tak boleh letak byk sikit :lol:
      sorry bEe…

  • wrizuan[dot]net June 23, 2011, 12:24 am

    patut la ada pepatah kata : yang “bergetah” tu sedap…..(^^,)

    • hafizmd June 23, 2011, 8:27 am

      whoaaa…ini pepatah hebak ni :D

    • IN June 23, 2011, 12:20 pm

      :D :wink: :lol:

  • afzal laidin June 22, 2011, 11:48 pm

    bro IN memang power betul aklau amik gambar makanan. minggu ni ada voucher pizza. boleh lah makan pizza minggu ni.

    • IN June 23, 2011, 12:19 pm

      syok makan pizza.. jgn siakan voucher tu bro :D

  • tengkorak emas June 22, 2011, 11:42 pm

    bro, voucher jangan disiakan he, sekarang masih ada lagi tak diskaun 50% dari hari isnin hingga jumaat?

    • IN June 23, 2011, 12:18 pm

      yup, msh ada promo… lebih kurang aje lah pakai voucher atau tak harganya. Cuma pakai voucher boleh dtg bila2 suka dan terhad pada masa tertentu utk diskaun.

  • ohcikgu June 22, 2011, 4:02 pm

    hoho..lama tak makan piza la..

    • IN June 22, 2011, 9:45 pm

      Kalau hari2 makan tu yg hebat he he.. :D

  • maza June 22, 2011, 2:53 pm

    uiks…. ada gak words kat bawah tu.. hahahaha

    • IN June 22, 2011, 9:44 pm

      cisss! pembalasan dari GKKJ… kesimpulannya 2 x 5 :wink:

  • Kamarul Azri™ June 22, 2011, 2:25 pm

    tu dia panjang betul, terinign la pula nak try…
    aduhhh lapar pula ni…

    • IN June 22, 2011, 2:42 pm

      main tarik2 lak mcm chewing gum :D

  • Kak Long Mawar Merah June 22, 2011, 2:11 pm

    Hmm…sedap tu. Nasib baik terjah lepas makan malam, kalau tidak mahu berlari hidupkan enjin kereta. hehehe…

    • IN June 22, 2011, 2:40 pm

      isikan perut sebelum blogwalking he he… :D

      • hafizmd June 23, 2011, 8:26 am

        hohoho..lau tak…mmg perut meragam mintak diisi sesuatu!

  • akubiomed June 22, 2011, 6:41 am

    Dah lama tidak merasa pizza :-)

    • IN June 22, 2011, 1:18 pm

      apa lagi bro.. terjah sana.. :D

  • chii June 22, 2011, 6:34 am

    aduhai..ni blog ke-2 chii jengah yg dok tunjuk pizza…nakkk =(

    • IN June 22, 2011, 1:13 pm

      alahai … langkah kiri blogwalking tu :wink:

  • anif June 22, 2011, 6:31 am

    Wahahaha.. Sampai sini aroma pizza tu bro..

    • IN June 22, 2011, 1:12 pm

      di tiup-tiup lagi baunya tu… :D

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: