Wordless Wednesday – Lunch Time!

Pizza-Hut-City-Mall-2

read more HERE….. πŸ˜€ . enjoy u r lunch guys!

Wordless Wednesday – Lunch Time!

0 votes
Avatar for Ismail N

β€’ Meet the Author β€’ Ismail N


Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.


Comments on this entry are closed.

  • Avatar for Ismail N

    Ada gak dapat diskaun voucher ni tapi bagi kawan-kawan sebab saya tak berapa sangat makan keju.

  • Avatar for Ismail N

    Nyum2…nampak sangat menyelerakan..

  • Avatar for Ismail N

    Uishh…tetibe je pagi ni aku terasa lapo plak…:)

    • Avatar for Ismail N

      apalagi… pi mana ler … πŸ˜€
      kawe kalu tak de duit nak beli pizza, ganti sama roti canai …

  • Avatar for Ismail N

    Pizza! I really like pizza! It makes my mouth melt when I see this blog… Pizza for lunch? That is a great idea!

    • Avatar for Ismail N

      it’s an excellent idea only if we can afford it πŸ˜‰

  • Avatar for Ismail N

    bEe sedang bayar pose ni tau…

    Tak baik tunjuk makanan yg sedap itu :-( πŸ˜†

    • Avatar for Ismail N

      tak cakap awal2.. kalu tak boleh letak byk sikit πŸ˜†
      sorry bEe…

  • Avatar for Ismail N

    patut la ada pepatah kata : yang “bergetah” tu sedap…..(^^,)

    • Avatar for Ismail N

      whoaaa…ini pepatah hebak ni πŸ˜€

    • Avatar for Ismail N

      πŸ˜€ πŸ˜‰ πŸ˜†

  • Avatar for Ismail N

    bro IN memang power betul aklau amik gambar makanan. minggu ni ada voucher pizza. boleh lah makan pizza minggu ni.

    • Avatar for Ismail N

      syok makan pizza.. jgn siakan voucher tu bro πŸ˜€

  • Avatar for Ismail N

    bro, voucher jangan disiakan he, sekarang masih ada lagi tak diskaun 50% dari hari isnin hingga jumaat?

    • Avatar for Ismail N

      yup, msh ada promo… lebih kurang aje lah pakai voucher atau tak harganya. Cuma pakai voucher boleh dtg bila2 suka dan terhad pada masa tertentu utk diskaun.

  • Avatar for Ismail N

    hoho..lama tak makan piza la..

    • Avatar for Ismail N

      Kalau hari2 makan tu yg hebat he he.. πŸ˜€

  • Avatar for Ismail N

    uiks…. ada gak words kat bawah tu.. hahahaha

    • Avatar for Ismail N

      cisss! pembalasan dari GKKJ… kesimpulannya 2 x 5 πŸ˜‰

  • Avatar for Ismail N

    tu dia panjang betul, terinign la pula nak try…
    aduhhh lapar pula ni…

    • Avatar for Ismail N

      main tarik2 lak mcm chewing gum πŸ˜€

  • Avatar for Ismail N

    Hmm…sedap tu. Nasib baik terjah lepas makan malam, kalau tidak mahu berlari hidupkan enjin kereta. hehehe…

    • Avatar for Ismail N

      isikan perut sebelum blogwalking he he… πŸ˜€

      • Avatar for Ismail N

        hohoho..lau tak…mmg perut meragam mintak diisi sesuatu!

  • Avatar for Ismail N

    Dah lama tidak merasa pizza :-)

    • Avatar for Ismail N

      apa lagi bro.. terjah sana.. πŸ˜€

  • Avatar for Ismail N

    aduhai..ni blog ke-2 chii jengah yg dok tunjuk pizza…nakkk =(

    • Avatar for Ismail N

      alahai … langkah kiri blogwalking tu πŸ˜‰

  • Avatar for Ismail N

    Wahahaha.. Sampai sini aroma pizza tu bro..

    • Avatar for Ismail N

      di tiup-tiup lagi baunya tu… πŸ˜€