MySurvey.Com.My

Terdapat banyak kerja yang menguntungkan yang boleh dibuat di internet dalam masa lapang anda dan ia tidak semestinya dibayar dengan wang. Antara cara pembayaran yang sering digunakan oleh portal-portal tertentu di internet adalah menerusi pemberian boucher makanan dan boucher hadiah. Ia agak menarik kerana anda boleh melakukan tugasan bila-bila masa dan di mana sahaja, asalkan ada talian internet. Antara yang menarik ialah menjawab soalan survey di MySurvey.Com.My dan apabila cukup mata ganjaran anda boleh tebus dengan boucher KFC dan McDonald.

Nilainya bergantung kepada jumlah mata ganjaran anda. Lebih besar, lebihlah nilai boucher anda. Bulan lalu saya menebus boucher bernilai RM 100, manakala baru-baru ini RM 50.

Redemtion Voucher 540x304 MySurvey.Com.My

Biasanya soalan-soalan survey saya jawab di dalam kereta semasa menunggu anak pulang sekolah atau ketika makan tengah hari atau minum pagi sambil mengisi perut icon biggrin MySurvey.Com.My Setiap survey yang diberikan ada nilai mata ganjaran dan lebih panjang survey yang perlu disiapkan, maka lebih tinggi mata ganjaran.

Apabila tiba masa hendak redeem atau tebus boucher, anda cuma perlu log-in dalam akaun anda dan pilih untuk membuat penebusan. Boucher akan dikirim kepada anda dalam masa beberapa hari. Dah dapat boucher tu, apalagi.. jom kita ke KFC atau MCcDonald icon wink MySurvey.Com.My

- MySurvey.Com.My

 MySurvey.Com.My

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 MySurvey.Com.My

Latest posts by Ismail N (see all)

27 thoughts on “MySurvey.Com.My

  1. Layan jugak, tapi tak tak rajin sangat sampai dapat menebus ganjaran. Lepas ni kena rajinkan diri sikitlah.

  2. aku malas bila jawab survey online ni selalu kena reject sebab aku bukannya responden yang diorang cari.leceh sungguh.huhu… :(

  3. tahniah atas rewards tu bro. Bagus juga ni sebab ada usaha menambahkan hasil pendapatan. Walaupun hanya RM10, bersyukurlah pada Tuhan.

    Ada yang perli kita, tapi biarkan sahaja mereka. Sapa yang rajin sahaja boleh berjaya.

  4. Wah….baru tau yg ada survey .com.my punye

    Terbaiklah. Sambil tunggu sambil jawab survey. Cukup komisen, lepas tunggu terus sambar McD satu :D

    Terima kasih berkongsi

    • mmg ada.. tapi slow jer sbb asyik tak qualify jer.. adehhh.. Mahu menipu takut lak :D So, stuck jer kat USD 50++. Min payout 100.. hmmmm… Better buat yg nie ;D

  5. menarik tu dah penat jawab survey dapat habuan lagi, tu yang bagi orang rasa teringin nak jawab. kalau tak dapat apa2 tu rasa malas jugak nak jawab hehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *