MySurvey.Com.My

MySurvey.Com.My boucher

Terdapat banyak kerja yang menguntungkan yang boleh dibuat di internet dalam masa lapang anda dan ia tidak semestinya dibayar dengan wang. Antara cara pembayaran yang sering digunakan oleh portal-portal tertentu di internet adalah menerusi pemberian boucher makanan dan boucher hadiah. Ia agak menarik kerana anda boleh melakukan tugasan bila-bila masa dan di mana sahaja, asalkan ada talian internet. Antara yang menarik ialah menjawab soalan survey di MySurvey.Com.My dan apabila cukup mata ganjaran anda boleh tebus dengan boucher KFC dan McDonald.

Nilainya bergantung kepada jumlah mata ganjaran anda. Lebih besar, lebihlah nilai boucher anda. Bulan lalu saya menebus boucher bernilai RM 100, manakala baru-baru ini RM 50.

Redemtion-Voucher

Biasanya soalan-soalan survey saya jawab di dalam kereta semasa menunggu anak pulang sekolah atau ketika makan tengah hari atau minum pagi sambil mengisi perut :D Setiap survey yang diberikan ada nilai mata ganjaran dan lebih panjang survey yang perlu disiapkan, maka lebih tinggi mata ganjaran.

Apabila tiba masa hendak redeem atau tebus boucher, anda cuma perlu log-in dalam akaun anda dan pilih untuk membuat penebusan. Boucher akan dikirim kepada anda dalam masa beberapa hari. Dah dapat boucher tu, apalagi.. jom kita ke KFC atau MCcDonald :wink:

- MySurvey.Com.My

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.

Online Jobs

{ 27 comments… add one }

  • adele December 30, 2011, 4:40 pm

    daftar dah..boleh survey slalu time cuti sem nnt..hehe

    Reply
  • bEe December 16, 2011, 6:45 am

    Wah berbaloi n seronok :-)
    Cuma kena rajin aje utk pengisian borang.. hehehe
    Kalau bEe confirm MALAS!! :-P

    Reply
  • faizul December 4, 2011, 11:12 pm

    Rasa macam pernah jumpa sruvey ni, tapi kenapa saya tak jawab ye. Mesti cari semula iklan ni.

    Bolehkah survey ini di jawab beberapa kali bro?

    Reply
  • Kak Long Mawar Merah December 4, 2011, 4:46 am

    Layan jugak, tapi tak tak rajin sangat sampai dapat menebus ganjaran. Lepas ni kena rajinkan diri sikitlah.

    Reply
  • Pacifista December 2, 2011, 9:07 pm

    aku malas bila jawab survey online ni selalu kena reject sebab aku bukannya responden yang diorang cari.leceh sungguh.huhu… :(

    Reply
  • faizul December 2, 2011, 5:27 pm

    tahniah atas rewards tu bro. Bagus juga ni sebab ada usaha menambahkan hasil pendapatan. Walaupun hanya RM10, bersyukurlah pada Tuhan.

    Ada yang perli kita, tapi biarkan sahaja mereka. Sapa yang rajin sahaja boleh berjaya.

    Reply
  • tehr December 2, 2011, 10:24 am

    belum pernah cuba mysurvey ni
    nampaknya memang banyak cara nak dapat duit kat internet
    asal mahu je
    tehr recently posted…Tips Tinggalkan Anak Dalam KeretaMy Profile

    Reply
    • IN December 2, 2011, 1:00 pm

      cuba jgn tak cuba ehhh :D

      Reply
  • Juan December 2, 2011, 8:45 am

    err, kena ada masa dan x malas baru boleh rajin mysurvey nih, hehe

    Reply
    • IN December 2, 2011, 12:56 pm

      kalu yg panjang tu kawe pon sebenarnya malas dan tension :D
      tapi rugi lak kalu dibuangkan masa pula….

      Reply
  • Encik Mus December 2, 2011, 8:23 am

    Wow.. nak buat juga bro.. memang betul sayang masa terbuang begitu sahaja.. bagus jawab survey..

    Reply
    • IN December 2, 2011, 12:55 pm

      kalu selalu dok dalam kete menunggu cam kawe
      plus ada lappy dan mobile broadband…. rugi kalu tak buat ehhh :D

      Reply
      • Kak Long Mawar Merah December 4, 2011, 4:48 am

        Tak pernah ada masa cam tu lah Encik Ismail. Memang baik cara tu, daripada buang masa.

        Reply
  • levelsatu December 2, 2011, 7:19 am

    wahh..siap dapat ayam lagi tu..

    Reply
    • IN December 2, 2011, 12:54 pm

      boleh guna boucher tu kat Ayamas dan Pizza Hut jugak :D

      Reply
  • hafizmd December 2, 2011, 4:39 am

    Wah….baru tau yg ada survey .com.my punye

    Terbaiklah. Sambil tunggu sambil jawab survey. Cukup komisen, lepas tunggu terus sambar McD satu :D

    Terima kasih berkongsi

    Reply
    • IN December 2, 2011, 12:53 pm

      welcome bro..
      sama jugak kan? kalu dapat duit pun buat survey, duit tu guna beli makan gak :D

      Reply
  • akubiomed December 2, 2011, 4:24 am

    Ada juga dapat ganjaran didalam bentuk duit setiap kali menjawab kaji selidik. Baucer RM50 besar jumlahnya bro. :-)

    Reply
    • IN December 2, 2011, 12:29 pm

      mmg ada.. tapi slow jer sbb asyik tak qualify jer.. adehhh.. Mahu menipu takut lak :D So, stuck jer kat USD 50++. Min payout 100.. hmmmm… Better buat yg nie ;D

      Reply
  • amirulfaiz December 2, 2011, 2:53 am

    Baru tahu ada cara untuk dapat makan secara menjawab survey. :) Makan best pula tu.

    Reply
    • IN December 2, 2011, 12:25 pm

      kalu ada boucher ikan masam asam pedas sure lagi ramai mau cuba kot? :D

      Reply
  • nuriz December 2, 2011, 1:47 am

    menarik tu dah penat jawab survey dapat habuan lagi, tu yang bagi orang rasa teringin nak jawab. kalau tak dapat apa2 tu rasa malas jugak nak jawab hehe

    Reply
    • IN December 2, 2011, 12:23 pm

      yup, habuan yg membuatkan kawe konyang… burppppp…. :D

      Reply
  • Zezebel Lair December 2, 2011, 1:24 am

    Hubby malas mau pergi KFC semenjak takde hot & spicy..kat McD pla saya makan bubur je…hehehehe

    Reply
    • akubiomed December 2, 2011, 4:22 am

      Kalau pergi MCD saya akan terjah bubur juga. :-)

      Reply
      • IN December 2, 2011, 12:11 pm

        adeh org lain cari burger kat McD… mu berdua cari bubur lak? :wink:

        Reply
        • adele December 30, 2011, 4:31 pm

          sy pun selalu cari bubur..time ulser..hehe.

          Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: