A Lifestyle & Online Promotion Blog. Get your Samsung Galaxy S5 From RM50 per month HERE

MySurvey.Com.My

Terdapat banyak kerja yang menguntungkan yang boleh dibuat di internet dalam masa lapang anda dan ia tidak semestinya dibayar dengan wang. Antara cara pembayaran yang sering digunakan oleh portal-portal tertentu di internet adalah menerusi pemberian boucher makanan dan boucher hadiah. Ia agak menarik kerana anda boleh melakukan tugasan bila-bila masa dan di mana sahaja, asalkan ada talian internet. Antara yang menarik ialah menjawab soalan survey di MySurvey.Com.My dan apabila cukup mata ganjaran anda boleh tebus dengan boucher KFC dan McDonald.

MySurvey.Com.My boucher

Nilainya bergantung kepada jumlah mata ganjaran anda. Lebih besar, lebihlah nilai boucher anda. Bulan lalu saya menebus boucher bernilai RM 100, manakala baru-baru ini RM 50.

Redemtion-Voucher

Biasanya soalan-soalan survey saya jawab di dalam kereta semasa menunggu anak pulang sekolah atau ketika makan tengah hari atau minum pagi sambil mengisi perut :D Setiap survey yang diberikan ada nilai mata ganjaran dan lebih panjang survey yang perlu disiapkan, maka lebih tinggi mata ganjaran.

Apabila tiba masa hendak redeem atau tebus boucher, anda cuma perlu log-in dalam akaun anda dan pilih untuk membuat penebusan. Boucher akan dikirim kepada anda dalam masa beberapa hari. Dah dapat boucher tu, apalagi.. jom kita ke KFC atau MCcDonald :wink:

- MySurvey.Com.My

About the author: I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.

Thesis Theme for WordPress

Comments on this entry are closed.

  • daftar dah..boleh survey slalu time cuti sem nnt..hehe

  • Wah berbaloi n seronok :-)
    Cuma kena rajin aje utk pengisian borang.. hehehe
    Kalau bEe confirm MALAS!! :-P

  • Rasa macam pernah jumpa sruvey ni, tapi kenapa saya tak jawab ye. Mesti cari semula iklan ni.

    Bolehkah survey ini di jawab beberapa kali bro?

  • Layan jugak, tapi tak tak rajin sangat sampai dapat menebus ganjaran. Lepas ni kena rajinkan diri sikitlah.

  • aku malas bila jawab survey online ni selalu kena reject sebab aku bukannya responden yang diorang cari.leceh sungguh.huhu… :(