Belanda Oh Belanda

Lihat video di bawah. Saksikan apa yang mampu dibuat oleh superstar bolasepak Belanda. Sayangnya ia tidak menjadi bila di buat di permainan yang sebenar terutama di kejohanan-kejohanan besar seperti Euro dan Piala Dunia. Saya masih yakin Belanda akan mampu melepasi Group Of Death, namun semuanya terpulang kepada pemain-pemain mereka untuk bermain pada potensi sebenar mereka. Jika tidak ia akan jadi ‘same old‘ Belanda.

- Belanda Oh Belanda

 Belanda Oh Belanda

Ismail N

I am lifestyle blogger cum internet marketer, who has been blogging and writing since the day the Web 2.0 was created. I love sports and traveling, and am addicted to coffee and Man Utd. I enjoy putting passion and personality into each website designed.
 Belanda Oh Belanda

Sports

{ 12 comments… add one }

  • aimannajmy June 21, 2012, 7:42 am

    ohhh belanda dah pulang awal huhu.. erkhh kalah semua lak tu match huhu.. harap bersabar ye fans belanda

    Reply
  • Kak Long Mawar Merah June 15, 2012, 4:04 pm

    Ramai peminatnya yang kecewa bila belanda kalah. Mungkin nak jadi hero hidustan, kalah dulu kot.

    Reply
  • padin June 14, 2012, 2:35 pm

    huhuhu dah kalah 2 kali ni, entah apa yg berlaku sebenarnya untuk kem Belanda nih,

    Reply
  • akubiomed June 12, 2012, 4:32 pm

    Oranje langkah kiri disepak mula peringkat kumpulan. Beberapa sentuhan tidak menjadi.

    Reply
  • nizamghazi June 11, 2012, 4:49 pm

    Style habis dia buat score. – macam main takraw.
    Saya rasa bro penyokong kuat Belanda ni

    Reply
  • tehr June 11, 2012, 1:15 pm

    belanda oh belanda
    usah mendabik dada
    kelak nanti kecewa
    melopong sahaja
    tehr recently posted…Pantun Hati GembiraMy Profile

    Reply
    • hafizmd June 12, 2012, 5:40 am

      belanda oh belanda
      ramai yg memuja
      ramai jugak kecewa
      kalah aksi pertama

      jom makan durian belanda…yuuuuhuhhh

      Reply
  • MDHAFiZ.NET June 11, 2012, 12:08 pm

    ini baru dia.. .”Dewa Bola” .. . kalah Raja Bola. .. .
    memang saya sokong Belanda utk Euro 2012 nih.. . :)

    Reply
  • Jebeng Otai™ June 11, 2012, 11:35 am

    diorg mmg hebat..ttp x tau kenapa x leh nk menang..maybe nk wat gol lawa kot..

    Reply
  • titan June 11, 2012, 11:26 am

    bukan senang nak jadi macam ni. haha..

    Reply
  • Mus June 11, 2012, 5:13 am

    cantik sekali.. pasti goal keeper keliru

    Reply
  • anif June 11, 2012, 2:30 am

    Tidak dinafikan semua player punyai skill yang hebat.. Cuma penentuannya tentunya prestasi semasa di dalam perlawanan.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: