Monday,8 February,2016

Belanda Oh Belanda

Lihat video di bawah. Saksikan apa yang mampu dibuat oleh superstar bolasepak Belanda. Sayangnya ia tidak menjadi bila di buat di permainan yang sebenar terutama di kejohanan-kejohanan besar seperti Euro dan Piala Dunia. Saya masih yakin Belanda akan mampu melepasi Group Of Death, namun semuanya terpulang kepada pemain-pemain mereka untuk bermain pada potensi sebenar mereka. Jika tidak ia akan jadi ‘same old‘ Belanda.

Belanda Oh Belanda

About The Author

ISMAIL N is the 'de facto' owner and editor-in chief of DuluLainSekarangLain.Com. A Human Resource practitioner in his normal daily life and consummate blogger in his free time. He is addicted to coffee and Manchester United. Most easily accessed via his Twitter account.

Ismail N
  • aimannajmy

    ohhh belanda dah pulang awal huhu.. erkhh kalah semua lak tu match huhu.. harap bersabar ye fans belanda

    June 21, 2012, 7:42 am
  • Kak Long Mawar Merah

    Ramai peminatnya yang kecewa bila belanda kalah. Mungkin nak jadi hero hidustan, kalah dulu kot.

    June 15, 2012, 4:04 pm
  • padin

    huhuhu dah kalah 2 kali ni, entah apa yg berlaku sebenarnya untuk kem Belanda nih,

    June 14, 2012, 2:35 pm
  • akubiomed

    Oranje langkah kiri disepak mula peringkat kumpulan. Beberapa sentuhan tidak menjadi.

    June 12, 2012, 4:32 pm
  • nizamghazi

    Style habis dia buat score. – macam main takraw.
    Saya rasa bro penyokong kuat Belanda ni

    June 11, 2012, 4:49 pm
  • tehr

    belanda oh belanda
    usah mendabik dada
    kelak nanti kecewa
    melopong sahaja

    June 11, 2012, 1:15 pm
    • hafizmd

      belanda oh belanda
      ramai yg memuja
      ramai jugak kecewa
      kalah aksi pertama

      jom makan durian belanda…yuuuuhuhhh

      June 12, 2012, 5:40 am
  • MDHAFiZ.NET

    ini baru dia.. .”Dewa Bola” .. . kalah Raja Bola. .. .
    memang saya sokong Belanda utk Euro 2012 nih.. . :)

    June 11, 2012, 12:08 pm
  • Jebeng Otai™

    diorg mmg hebat..ttp x tau kenapa x leh nk menang..maybe nk wat gol lawa kot..

    June 11, 2012, 11:35 am
  • titan

    bukan senang nak jadi macam ni. haha..

    June 11, 2012, 11:26 am
  • Mus

    cantik sekali.. pasti goal keeper keliru

    June 11, 2012, 5:13 am
  • anif

    Tidak dinafikan semua player punyai skill yang hebat.. Cuma penentuannya tentunya prestasi semasa di dalam perlawanan.

    June 11, 2012, 2:30 am