Belanda Oh Belanda

Lihat video di bawah. Saksikan apa yang mampu dibuat oleh superstar bolasepak Belanda. Sayangnya ia tidak menjadi bila di buat di permainan yang sebenar terutama di kejohanan-kejohanan besar seperti Euro dan Piala Dunia. Saya masih yakin Belanda akan mampu melepasi Group Of Death, namun semuanya terpulang kepada pemain-pemain mereka untuk bermain pada potensi sebenar mereka. Jika tidak ia akan jadi ‘same old‘ Belanda.

- Belanda Oh Belanda

Sports

Avatar for Ismail N

Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.

View all contributions by

Comments on this entry are closed.

  • Avatar for Ismail N aimannajmy June 21, 2012, 7:42 am

    ohhh belanda dah pulang awal huhu.. erkhh kalah semua lak tu match huhu.. harap bersabar ye fans belanda

  • Avatar for Ismail N Kak Long Mawar Merah June 15, 2012, 4:04 pm

    Ramai peminatnya yang kecewa bila belanda kalah. Mungkin nak jadi hero hidustan, kalah dulu kot.

  • Avatar for Ismail N padin June 14, 2012, 2:35 pm

    huhuhu dah kalah 2 kali ni, entah apa yg berlaku sebenarnya untuk kem Belanda nih,

  • Avatar for Ismail N akubiomed June 12, 2012, 4:32 pm

    Oranje langkah kiri disepak mula peringkat kumpulan. Beberapa sentuhan tidak menjadi.

  • Avatar for Ismail N nizamghazi June 11, 2012, 4:49 pm

    Style habis dia buat score. – macam main takraw.
    Saya rasa bro penyokong kuat Belanda ni

  • Avatar for Ismail N tehr June 11, 2012, 1:15 pm

    belanda oh belanda
    usah mendabik dada
    kelak nanti kecewa
    melopong sahaja

    • Avatar for Ismail N hafizmd June 12, 2012, 5:40 am

      belanda oh belanda
      ramai yg memuja
      ramai jugak kecewa
      kalah aksi pertama

      jom makan durian belanda…yuuuuhuhhh

  • Avatar for Ismail N MDHAFiZ.NET June 11, 2012, 12:08 pm

    ini baru dia.. .”Dewa Bola” .. . kalah Raja Bola. .. .
    memang saya sokong Belanda utk Euro 2012 nih.. . :)

  • Avatar for Ismail N Jebeng Otai™ June 11, 2012, 11:35 am

    diorg mmg hebat..ttp x tau kenapa x leh nk menang..maybe nk wat gol lawa kot..

  • Avatar for Ismail N titan June 11, 2012, 11:26 am

    bukan senang nak jadi macam ni. haha..

  • Avatar for Ismail N Mus June 11, 2012, 5:13 am

    cantik sekali.. pasti goal keeper keliru

  • Avatar for Ismail N anif June 11, 2012, 2:30 am

    Tidak dinafikan semua player punyai skill yang hebat.. Cuma penentuannya tentunya prestasi semasa di dalam perlawanan.

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.