Belanda Oh Belanda

Lihat video di bawah. Saksikan apa yang mampu dibuat oleh superstar bolasepak Belanda. Sayangnya ia tidak menjadi bila di buat di permainan yang sebenar terutama di kejohanan-kejohanan besar seperti Euro dan Piala Dunia. Saya masih yakin Belanda akan mampu melepasi Group Of Death, namun semuanya terpulang kepada pemain-pemain mereka untuk bermain pada potensi sebenar mereka. Jika tidak ia akan jadi ‘same old‘ Belanda.

Belanda Oh Belanda

0 votes
Avatar for Ismail N

• Meet the Author • Ismail N


Dulu Lain Sekarang Lain is owned by Ismail N (lifestyle blogger cum internet marketer). I enjoy putting passion and personality into each website designed.


Comments on this entry are closed.

  • Avatar for Ismail N

    ohhh belanda dah pulang awal huhu.. erkhh kalah semua lak tu match huhu.. harap bersabar ye fans belanda

  • Avatar for Ismail N

    Ramai peminatnya yang kecewa bila belanda kalah. Mungkin nak jadi hero hidustan, kalah dulu kot.

  • Avatar for Ismail N

    huhuhu dah kalah 2 kali ni, entah apa yg berlaku sebenarnya untuk kem Belanda nih,

  • Avatar for Ismail N

    Oranje langkah kiri disepak mula peringkat kumpulan. Beberapa sentuhan tidak menjadi.

  • Avatar for Ismail N

    Style habis dia buat score. – macam main takraw.
    Saya rasa bro penyokong kuat Belanda ni

  • Avatar for Ismail N

    belanda oh belanda
    usah mendabik dada
    kelak nanti kecewa
    melopong sahaja

    • Avatar for Ismail N

      belanda oh belanda
      ramai yg memuja
      ramai jugak kecewa
      kalah aksi pertama

      jom makan durian belanda…yuuuuhuhhh

  • Avatar for Ismail N

    ini baru dia.. .”Dewa Bola” .. . kalah Raja Bola. .. .
    memang saya sokong Belanda utk Euro 2012 nih.. . :)

  • Avatar for Ismail N

    diorg mmg hebat..ttp x tau kenapa x leh nk menang..maybe nk wat gol lawa kot..

  • Avatar for Ismail N

    bukan senang nak jadi macam ni. haha..

  • Avatar for Ismail N

    cantik sekali.. pasti goal keeper keliru

  • Avatar for Ismail N

    Tidak dinafikan semua player punyai skill yang hebat.. Cuma penentuannya tentunya prestasi semasa di dalam perlawanan.