Bandwidth

Dilema Bandwidth

Kebelakangan ini saya terpaksa mengurangkan aktiviti blogging di blog ini dan lain-lain blog yang menggunakan pakej hosting yang sama. Ini kerana bandwidth bulanan telah mencapai penggunaan 80% -90%. Tak sanggup mahu lihat blog tergendala sebab masaalah [...]

Bandwidth Increased!

Suatu yang tidak “syok” bila berBLOGGING adalah bila blog kita “down” atas apa-apa sebab sekalipun. Tak kiralah kerana masaalah pada server, blog kena hacked mahupun kehabisan bandwidth. Sepanjang beberapa tahun berblogging, semua masaalah ini telah pun [...]

Salam Ramadhan Dan Selamat Berpuasa Semua

Entri ini sepatutnya keluar lebih awal namun saya kehabisan bandwidth bagi bulan Julai dan terpaksa tangguh ke hari ini. Saya telah e-mail ke web hosting provider untuk UPGRADE lagi bandwidth blog-blog yang ditempatkan di syarikat hosting [...]

Sudah Upgrade!

Kalau korang tertanya-tanya kenapa lah penulis blog ni sekarang rajin betul menulis dan menempak gambar-gambar kat blog ni sampai begitu BANYAK sekali dan tak takut habis bandwidth, jawapannya ada di gambar di bawah nie.. Jangan mare... [...]

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

This Blog is hosted at:

Powered by:

Get your SEO Responsive Skins here: