Bandwidth Archive

Dilema Bandwidth

Kebelakangan ini saya terpaksa mengurangkan aktiviti blogging di blog ini dan lain-lain blog yang menggunakan pakej hosting yang sama. Ini kerana bandwidth bulanan telah mencapai penggunaan 80% -90%. Tak sanggup mahu lihat blog tergendala sebab masaalah ini. Saya bercadang untuk upgrade BW dari 50,000

Bandwidth Increased!

Suatu yang tidak “syok” bila berBLOGGING adalah bila blog kita “down” atas apa-apa sebab sekalipun. Tak kiralah kerana masaalah pada server, blog kena hacked mahupun kehabisan bandwidth. Sepanjang beberapa tahun berblogging, semua masaalah ini telah pun saya rasai, cuma belum lagi pada blog Dulu

Sudah Upgrade!

Kalau korang tertanya-tanya kenapa lah penulis blog ni sekarang rajin betul menulis dan menempak gambar-gambar kat blog ni sampai begitu BANYAK sekali dan tak takut habis bandwidth, jawapannya ada di gambar di bawah nie.. Jangan mare… Sekarang ni kawe bawak laptop ke mana-mana. Sambil