Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

Coffee-Bean & Tea Leaf

Sudah lama saya tidak ke Coffee Bean & Teaf Leaf. Sejak kemunculan Starbuck, Dome, San Francisco dan lain-lain kedai kopi seumpamanya, Coffee Bean menjadi agak tenggelam sedikit di sini.

Namun, pemilik Coffee Bean nampaknya telah menggandakan usaha bagi menarik pelanggan kembali ke Coffee Bean semula.

Hasilnya tampak lumayan bila ramai peminum kopi tegar kembali ke kedai mereka baik di Wisma Merdeka mahupun di Damai. Make-over pada kedai mereka telah berjaya menarik golongan muda untuk melepak dan berinternet di sana, manakala ‘improvement’ pada menu dan keselesaan pelanggan berjaya memikat golongan dewasa.

Ni yang buat seronok untuk ke Coffee Bean And Tea Leaf….

Coffee-Bean & Tea Leaf 2

Coffee-Bean & Tea Leaf 3

Coffee Bean And Tea Leaf Damai Kota Kinabalu

Bagi mereka yang tinggal dekat dengan kawasan Damai, jangan pula lepaskan peluang menikmati promosi bulan Jun di Coffee Bean & Tea Leaf Damai. Ada set breakfast, lunch/dinner dan afternoon tea di sana pada harga yang menarik.

Anda boleh enjoy set American Breakfast dengan kopi atau teh pada harga RM 12.90 sahaja. Manakala untuk tea time dan lepak-lepak sambil berblogging (macam saya), anda boleh menikmati 1 potong Kek Cheese dan kopi atauย  teh pada harga RM 9.50. ๐Ÿ˜€

Tolong promote jer ni!

Coffee-Bean & Tea Leaf 4

Seperti Starbuck, Wi-Fi percuma disediakan untuk pengguna. Terdapat juga beberapa meja dengan plug elektrik bagi mereka yang lupa charge batteri laptop semasa di rumah ๐Ÿ˜‰

Ok saya mahu enjoy kopi saya dulu.

Salam….

– Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

20 thoughts on “Afternoon Tea Di Coffee Bean And Tea Leaf

  1. Kak Long Mawar Merah

    Reply

    Cantik dan damai je nampak tempat tu. Kalau dah minum kopi sambil ber wi-fi di situ, mesti masa berlalu pantas aje.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.