Nasi Ayam Juara

Rasanya ramai penduduk KK yang tahu dengan nasi ayam JUARA kan? Blogger Lunaticg dari Sabahan Bloggers Club dan his beloved wife, Zezebel serta blogger Mus pastinya boleh tolong SAHkan hal ini agar saya tak nampak macam β€œsyok sendiri” pulak πŸ˜€ Restoren Nasi Ayam Juara yang dulunya kecil sahaja di Kingfisher Park kini megah dengan cawangan-cawangannya di Sulaman Sentral, Bandar Donggongon dan yang terbaru di Inanam Commercial Centre.

Siapa yang dah rasa, pasti akan suka kannya. Plus, restoren juga menyediakan pelbagai hidangan lain bagi mereka yang bawa kengkawan yang tak suka makan nasi ayam. Antaranya selera tempatan , Siam dan Western Foods.

Harga bagi sepinggan nasi ayam JUARA (setakat entri ini di tulis) adalah RM 4.20. Orang dewasa macam saya pon rasa kenyang dah sepinggan.. tak perlu tambah-tambah lagi. Kalau mahu cuba hidangan lain.. cubalah.. Anak-anak saya ni memang kaki mencuba hidangan baru. Kalau masuk restoren, mesti mintak menu dulu.. Tu yang kadang-kadang bapaknya pun malas nak bawak makan di kedai..Β  Takut bajet lari πŸ˜‰

Nasi-Ayam-Juara-2

Nasi-Ayam-Juara-3

Tak kenyang lagi? Mahu tengok some more? πŸ˜€ Check out gambar yang selebihnya di SINI. Pssttt.. pastikan perut anda telah penuh terlebih dahulu! πŸ˜‰

Nasi Ayam Juara

33 Comments

  1. memang meliurkan. IN kalau post gambar makanan memang hebat.
    p/s: bulan puasa nanti jangan post gamabr-gambar macam ni :P.

  2. Saya tak suka sangat makan nasi ayam tapi saya ada makan nasi ayam yang lagi sedap dari restoran Juara ni. Bagi saya 3 per 5 bintang jer…. Nasi ayam Zezebel masak lagi sedap…. πŸ™‚

  3. Paling dekat dengan rumah hubby, naik bukit tu jer dah sampai, hehehe. Selalu lepak kat sini kalau rasa nak makan nasi ayam, memang best la..

      1. Memang sangat-sangat dekat pun…boleh jalan kaki lagi kalau rajin..tapi biasanya saya sangat malas..hihih

Comments are closed.

Show Buttons
Hide Buttons