Lunch Di Tenom Station

Dina

Hari ini makan tengah hari yang ‘simple‘ sahaja. Kami lunch di Tenom Station. Walaupun hidangan yang agak ringan, namun kanak-kanak amat teruja. Tetapi tak boleh selalu dear. Kena makan makanan yang berkhasiat juga. Cuma hari, saya ada beberapa urusan mahu di siapkan menggunakan laptop (tidak termasuk blogging).

Di restoren ini amat selesa dan tidak bising jika dibandingkan dengan food court.

Maka makanlah kami di sini, sambil saya buat kerja saya.

Tengoklah si Dina tu..

Happy sungguh dia 😀

Lunch time

menjamu selera

makan-makan

potong

habis licin

42 Comments

  1. amvoiiii….

    makan waffle nampak.. huhuu
    ada aiskrim tak? uhuk..

    psst: cun anaknya abah.. oppss.. ke lautan angkasaraya sudah. hahahaha

  2. pan cake ada yg tak habis tu dik, makan lagi he

    bro, amacam milo punya mini van, ada try nak kumpul ke?

    kfc pun ada promosi dapat model mini cooper bila beli ole pocketful tu

    1. abis makan..cuma tak syok ambik gambo pinggan kosong bro..
      Van mini tak kumpul lagi ehhh.. Milo stok lama tak abis-abis lagi…..

  3. wow.. dah lah aku tgh lapar nih..eheh.. sempat makan maggi je td.. ahaha..sibuk packing barang nak daftar study esok… 🙂
    klu lapar bukan setakat air milo…apa yg ada di depan mata semua boleh masuk 🙂

Comments are closed.

Show Buttons
Hide Buttons