Taman Buaya Tuaran

Semalam saya pergi ke Taman Buaya Tuaran dengan hajat nak ambik gambar buaya. Ini gara-gara terpengaruh dengan posting si Bel tu kat Malaysia Travel Blog. Saya sampai lambat, so pertunjukkan buaya dah tamat. Tapi yang menarik perhatian saya adalah dua ekor Payau (pelanduk) yang jinak… Read More

Bank Islam Kota Kinabalu

Bank Islam Kota Kinabalu @ UMNO’s Building, Karamunsing Kota Kinabalu. Been there few times this month, so it is only appropriate for me to captured few photos for my blog.  I used Photoshop to give artistic effect to the photos. 😀

Taman Awam Teluk Likas

Hari ini saya akan promosikan Taman Awam Likas pulak. Tiap-tiap hari tolong promosi ni, Tourism Sabah tak nak bagi award ke? Tak apalah, promosi ini adalah dengan tujuan ikhlas. Mana tahu ada pelancong datang sebab membaca blog ini. Ada juga jasa saya sama my adopted… Read More

Kucing Oh Kucing

Apabila membicarakan persoalan tentang kucing ini, pastinya saya akan teringatkan arwah ibu saya. Arwah ibu amat menyukai kucing dan sering meluangkan banyak masanya melayan kucing-kucing di rumah kami. Ayah pun turut menyayangi  haiwan ini, tiada masaalah buat kedua mereka membela kucing kerana ia adalah hobi… Read More