Kuala Lumpur Bird Park

We visited Kuala Lumpur Bird Park (KL Bird Park) during the last Hari Raya. The place is awesome and our kids are so happy to be there. Doesn’t matter about the humid condition out there, we thoroughly enjoy our time at KL Bird Park. I got my Sony DSLR clicking almost every minutes. There are so many things to captured. Those who haven’t visit this place, should come here at least once in your lifetime. It is probably one the must visit place in Malaysia.

Kuala Lumpur Bird Park

World’s Largest Free-flight Walk-in Aviary

KL Bird Park is located in the serene and scenic famous Lake Gardens. The park is also well known as “World’s Largest Free-flight Walk-in Aviary“, offers a 20.9 acres of verdant valley terrain to be explored. Such a huge place to explore.Β  After all it is the home to more than 3,000 birds of approximately 200 species of local and foreign birds.

Kuala Lumpur Bird Park: Zones

KL Bird Park is divided into 4 zones; Zone 1 and 2 make up the free-flight zone; Zone 3 is the Hornbill Park and Zone 4 is where the birds are placed in separate cages and mini aviaries. One of KL Bird Park’s most extraordinary feature is that in Zone 1, 2 and 3, birds are let free in the aviary which closely resembles their natural habitat. With this free-flight concept, birds are able to breed naturally in this unique environment.

KL Bird Park 2

Chick at KL Bird Park

For more info on KL Bird Park, visit their website at www.klbirdpark.com.

Kuala Lumpur Bird Park

25 Comments

  1. lens tu.. memang mantop kerana speknya..
    harga jangan kiralah berapa.. ribu riban..

    aku tak pernah lagi masuk wetland ni bro..
    akan ke sana juga nanti

  2. Yg suka amik gambar adalah husband bEe πŸ™‚
    Kamera & husband skang takleh dipisahkan. Kdg2 yg dlm blog bEe tu pun bEe amik dari gambar yg husband dah edit. hehehehehe πŸ˜›

  3. Dah pergi KK wetland tu, macam takde burung pun kat sana. Nak ambil gambar kena ada camera yg ada kuasa zoom tinggi….

  4. kalau kat Nat Geo Wild tu aku teringin benar nak bergambar dengan anak singa, cute je tapi tulah dalam realiti tak berani le plak, wakakaa

  5. Ok, ok, ok, nak ikut nasihat Encik Ismail jalan-jalan ambil gambar. Tapi cuaca sekarang sangat panas, bimbang pula nak keluar rumah lama-lama.

    1. he he.. rasanya burung2 kat KL Bird Park tu semua baik2 perangai mereka. Masuk sekolah wawasan maybe.. so insya-allah mereka tak lempang ehhh..

  6. haha…tau..mmg tau..

    bro tgh cuti ke skrg? sempena hari wesak ye? berjalan sakan nampak.. πŸ˜€

    gmbr atas skali tu mmg outstanding lah..bila ada foto kecik tepek tu menyerlahkan gaya burung tu! πŸ˜€

    1. ya cuti hari wesak tapi dok rumah dan meneliti gambo2 dalam folder πŸ˜€
      kawe mmg suka jalan-jalan sama family.. stail org dulu2.. Masa kecik2 my parents suka drive kami ke sana ke mari.. skrg kawe pula suka buat cam gitu gak. πŸ˜‰

Comments are closed.

Show Buttons
Hide Buttons